Четвер, 28.03.2024, 19:10
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2015 » Лютий » 8 » Локатир Олег:ФК"Сваричів"?Можна сформувати боєздатну команду
23:07
Локатир Олег:ФК"Сваричів"?Можна сформувати боєздатну команду

Сьогодні  випала  можливість  поспілкуватися з одним із  авторитетних гравців  місцевого "розливу"Який  зробив  собі  таке  невеличке  ім"я.Про  якого  знають не  лише в нашому  районі але й в  області  в цілому.Людина  яка  завжди  відкрита для спілкування.Цього  гравця  звати:

Локатир Олег Петрович(22.09.1984)

Кубок України (ААФУ)    2 матчі 172 хвилин
Першість області (ІОФФ)    54 матчі   4697 хвилин    25 голів   
Кубок області (ІОФФ)    9 матчів  782 -хвилини   1 гол
Чемпіонат області (ІОФФ)    6 матчів 513 хвилин 
Чемпіонат району (ІОФФ)    6  матчів 540 хвилин    2 голи          
Кубок ліги (ІОФФ)    9 матчів  810 хвилин    1 гол       

База даних подає 86  матчів +30 мячів

 

 

 

 

 

Як проводиш зиму? Чи граєш десь у футбол в даний час?

Доброго дня!Пригадую ми з Вами спілкувалися приблизно рік тому!Практично з того часу майже нічого і не помінялося.Тільки закінчився великий футбол,ми перейшли одразу у спортзали:Долина(Рожнятівське газове управління)-наш начальник-Бігун Володимир Михайлович отримав пропозицію виставити команду на відкритий чемпіонат Долинського району.На даний час лідируємо та є володарями кубка.У Франківську продовжую виступи за наше Головне управління,тобто команду ПАТ Івано-Франківськгаз,де йдемо у лідируючій групі,а також Калуш-команда Тужилів,прада не так вдало виступаємо,як хотілося б


Що можеш сказати про сезон 2014?Ти виступав у двох футбольних командах? На різних рівнях?

 Футбольний сезон 2014 року можна закономірно вважати вдалим.Так,я встиг пограти і на обласному рівні,і на районному! Мабуть Ви пам"ятаєте,як формувався ФК "Перегінське"-одразу були запрошені висококласні футболісти до команди,часу на формування колективу було дуже мало,на мою думку головному тренеру команди Бігуну Р.Я. це вдалося сповна
Що можеш сказати про ФК" Перегінське" за час його виступів? Не жалієш що покинув клуб з яким міг виграти кубок області?

Локатир Олег приносить перемогу ФК"Перегінське"

Чи жалію,що покинув команду?Повірте,дуже важко були прийняти таке кардинальне рішення,але так треба було,хлопці з розумінням поставилися до мене.Справді,досить добротний підібрався був колектив.Вболівав за них постійно! 
Що можеш сказати про Колос(Ціневу)? оціюючи рівень обласного чемпіонату в якому ти не один рік виступав і рівеь нашого районного .Як командаЦінева на твою думку б зіграли в обласних змаганнях?

Дружба Олега  та Маряна

 

Як Ви знаєте у нас з Мельником Мар"яном дружні стосунки не один рік,та тільки цього сезону я наважився перейти на районний рівень футболу,який прогресує у нашому краю швидкими темпами.Прийняв його пропозицію не одразу,довго вагався,та все ж таки думаю прийняв правильне рішення.Футбол звичайно районний не такого рівня,як обласний....Той склад,який Цінева мала,однозначно б боровся за медалі першості області.Підтвердження того є виступи команди у так-званій "Лізі Чемпіонів"серед районів.

Матчі проти Підгіря в ЛЧ...Що можеш прокоментувати?

Оскар Підгір"я дуже потужна і збалансована команда в усіх лініях,важко з ними було тягатися на рівних.Вони це доказали-впевнено вигравши районний чемпіонат,здобули кубок та обіграли Ціневу у фіналі.

Який найпамятніший матч у тебе за Перегінське. а також за Ціневу?

 Найпам"ятніший матч за Перегінське.Це матч з Кроно-Карпати у першому колі,хоча ми і програли,але показали хорошу гру.І глядачів на ньому було дуже багато. За Ціневу-це фінальний матч проти Підгір"я,суперник переважав нас,але шанси на позитивний результат зберігалися до останньої хвилини.
Які плани на цей сезон?

Де продовжу свою футбольну кар"єру ще не відомо.Є декілька пропозицій,але ще нічого конкретного Вам сказати не можу.
Недумали ви, гравці з Сваричева відродити сваричівський футбол .Повернутися всім зірковим футболістам в своє рідне село.Хоча б на рівні районному?

Можливо так і буде.У нас справді багато талановитих хлопців.Можна сформувати боєздатну команду,перед якою можна ставити високі цілі.Поживем,побачимо!Головне,щоб стабілізувалася ситуація на Сході,щоб настав мир у нашій державі.

Дякую за  розмову

Дякую Вам!

=========

Локатир Олег:У мене було 4 пропозиції від представників нашого чемпіонату

Переглядів: 1235 | Додав: lmb | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz