Четвер, 18.04.2024, 20:15
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Січень » 14 » Локатир Олег:У мене було 4 пропозиції від представників нашого чемпіонату
01:50
Локатир Олег:У мене було 4 пропозиції від представників нашого чемпіонату
Наш  район завжди славився хорошими футболістами,які  виступали  на високому рівні в різних змаганнях як обласних так і всеукраїнських.Сьогодні  ближче ми познайомимося одним з багатьох футболістів яких нам дала Сваричівська ДЮСШ.
Локатир Олег Петрович
22.09.1984 року
Виступав за команди:
ФК"Тужилів" 2006-2010
ФК"Сваричів" 2010-2012(22 мячі)
Карпати(Кути) з 2012 і досі(4 мячі)
Зіграв 60 матчів забив 26 мячів.
Серед яких 5 дублів і два хет-трика.






Пропонуємо вашій  увазі інтерв"ю-роздуми з сьогоднішнім нашим гостем.

Христос Рождається!Зі святом Вас Старого Нового року!Як провели Різдвяні свята вже напевне відпочили добре і скучили за футболом?
Славити Його!Дякую!Вам також усього найкращого у Наступаючому Старому Новому Році!Свята пройшли досить весело.За футболом не скучаєм,так як продовжуємо грати(тільки футзал-Долина,Калуш,Івано-Франківськ)
Значить ігрову форму підтримуєте.За яку команду у футзалі граєте?
Так, звичайно!Постійно у ігровому тонусі!У Долині- ЛВУМГ(до речі цими вихідними стали володарями кубка).У Калуші - Стара Гарда.У Івано-Франківську - ПАТ Івано-Франківськгаз!
Вітаю!Що за три команди одночасно?
Дякую!Так,поки є можливість та сили-заробляємо!

Зрозуміло! У великому футболі ви в даний час рахуєтесь гравцем Карпати(Кути).Команди переможця другої ліги.Ви продовжите цього року виступати за цю команду?
На даний час так!Команда має можливість підвищитися у класі,тобто грати у чемпіонаті області.Чи продовжу виступи у цій команді?Не можу дати відповіді на це питання!Все залежить від бюджету команди,чи будуть вони зацікавлені у послугах легіонерів(цей рік були 10 чоловік основного складу приїжджими).
В Кутах ви виступаєте під №9 чому саме цей номер?.Хто є вашим кумиром?
Так,це мій номер!Прийшов у команду-видали форму(чисто випадково попалася 9)Кумира як-такого немає!Подобається гра, яку демонструє на даний час Суарес!

Якщо заглянути в ЄІБД то вона подає нам таку статистику по гравцю Локатир Олег зіграв в Першості Кубку Області а також в Кубку України(ААФУ) 60 матчів який матч з цих зіграних запамятався найбільше?
Це був матч у Кубку України(ААФУ) з Кам"янкою-Бузькою(Львівська область).Тоді тільки починали формуватися,як футболісти!
Це було 2006 році на той час Вам було 22 .Як для молодого гравця зіграти 172 хвилини матчу з 180 досить не погано.Ви були гравцем основи ФК"Тужилів"?
Так.У той час тренером був наш земляк Роман Бігун,який довіряв місце в основі,таким молодим хлопцям,як я!
Після Тужилова у вашому списку карєри гравця є команда ФК"Сваричів" з 24 червня 2010 року.З 2006 ПО 2010 Ви були гравцев ФК"Тужилів"?
Так!Саме завдячуючи Тужилову, мали змогу удосконалювати футбольну майстерність,адже у керма команди протягом усіх років були висококласні граючі тренери.
Чому тоді в 2010 ви перейшли до ФК"Сваричів"?
ФК " Тужилів" почав "занепадати" у фінансову план і команда припинила своє існування на обласній арені.Сваричів,навпаки,завдяки групі однодумців-бізнесменів вирішив спробувати свої сили в області.В основному команда сформувалась з місцевих вихованців.На посаду головного тренера було запрошеного того ж Р.Бігуна, а також наддосвідченого Миколу Копистянсокого!Чим ця ідея закінчилась-Ви мабуть знаєте,ФК Сваричів двіччі здобував бронзу першості та одного разу срібні нагороди!Це моє рідне село і відстоювати його інтереси на футбольній мапі-було великою гордістю!
Так Сваричів був хорошою командою,в свою чергу ви в цій команді грали ключову роль.Адже з всіх 26 мячів забитих 22 ви забили граючи за Сваричів.
Справді,у нас був дуже гарний у той час колектив!Маючи у складі гарних асистів-забивати голи не є проблемою!
Чи могли ви з цією командою виграти найвищі нагороди першості?
Думаю,що так!Це було нам під силу!

Уявімо собі ситуацію Олег Петрович Локатир:-тренер ФК"Сваричів"Кого б ви запросили до своєї команди з теперішньої молоді яка є в вашому селі.Чи кликали б легіонерів?
На даний час підростаюче покоління у нас дуже непогане-доказом є завоюваня срібних медалей у першості.Акцент робився б тільки на своїх!Дуже приємно,коли люди приходять на стадіон і впізнають своїх гравців!

Хто ваш перший тренер?Чи наслідували б ви його методику у вихованні молодох футболістів?
Чесно кажучи,дуже багато для мене зробив Русин Михайло Михайлович....тренер з лижних гонокЗимою ми освоювали ази біатлону,а весна,літо,осінь-присвячувались футболу!Саме він належним чином проводив тренування!У кожного тренера своя методика підготовки футболістів!Мені його робота подобалась.
Чи слідкуєте Ви зараз за виступами вашої рідної команди в чемпіонаті району? І взагалі чи звертаєте ви увагу як проходить чемпіонат району в цілому?
Так,звичайно!Рівень нашого чемпіонату значно зріс у порівнянні з попередніми роками!Не буду лукавити-я й сам мав непогані пропозиції від команд нашого району!Ну і з вичайно Вам великий плюс за висвітлення спортивних подій у ЗМІ та створення сайту!
О дякую! Ви випередили мене з відповіддю.Я саме хотів запитати Вас чи були у вас пропозиції від представників команд учасниць змагань,а також чи відвідуєти ви сторінки нашого сайту"Футбол Рожнятівщини"Якщо не секрет в якому клубі могли Ви опинитися в сезоні 2013 року?
Сайт відвідую сестиматично,от тільки не вистачає часу для реєстрації.У мене було 4 пропозиції від представників нашого чемпіонату,але за попередньою домовленістю я повинен був змушений догравати сезон у Кутах.
Зрозуміло!Зараз з початком сезону ви можете змінити клуб( точніше) : чи маєте право?
Так,я відіграв цілий чемпіонат у Кутах!При бажанні маю повне право змінити клуб,тобто прийняти пропозиції іншої команди.
По районі ходять чутки що ФК"Перегінське" ,яке в минулому сезоні стало чемпіоном району а також виграло Лігу чемпіонів,і за яке багато гравців грає з Сваричева,має бажання грати в Першості області.Якби поступила пропозиція від цього клубу до Вас -чи погодилися знову працювати під орудою тренера Бігуна Р.Я.?
З Бігуном у нас досить дружні стосунки. Поживем,побачем..
На завершення який Ваш забитий мяч Вам найбільше запамятався?А також що б Ви побажали нашим вболівальникам і відвідувачам сайту в Новому Році.Які слова настанови для Вашої рідної команди яка тепер грає в чемпіонаті району і всім-всімхто Вас знає?
Так одразу і не згадаєш....Усім добра,злагоди, порозуміння та поваги оточоючих людей,а головне міцного ЗДОРОВ"Я,футболістам звичайно по менше травм!Сваричівцям ГРАТИ ТА ПЕРЕМАГАТИ!Усім гарного настрою,більше посміхайтесь...Дякую Вам!
Дякуємо Вам за відверту розмову.Бажаємо Вам також нових здобутків і перемог.Хай щастить Вам і новому році!
Дякую!Усього Вам найкращого у прийдешньому році.
Переглядів: 1430 | Додав: lmb | Рейтинг: 5.0/4
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz