Четвер, 25.04.2024, 12:06
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Грудень » 14 » Знай наших...Андрій Гутак(ФК"Спас")
00:45
Знай наших...Андрій Гутак(ФК"Спас")

Андрій Гутак або Блейк (13.12.1992)

Вік: 22 роки
Амплуа: лівий захисник;
Голи: 7(2);
Матчі: 65;
Сезони: 6 (2009 -2014).

Народився Андрій в селі Луги – легіонер який кров'ю і потом захищає честь ФК «СПАС» на футбольному полі. Для нього с. Спас є спортивною домівкою….

Ще зі шкільних років почав грати за наше село у футбол, спочатку за шкільну команду а згодом і за дорослу, одразу закріпився в основі не даючи шансу нікому ні проявити себе ні обіграти. Дебютна гра відбулася у далекому 2009 році 7 липня Спас 5–1 Князівське, нікому відомий хлопчина зіграв лівого захисника, і не просто зіграв а здивував всіх вболівальників своєю настирливістю. 

Андрюху тепер є старожилом команди зігравши уже 6 сезонів поспіль - і «легіонером» ніяк назвати не можна, він свій хлопець. Відзначити потрібно його консервативність, про це свідчить те що позицію лівого захисника ні разу не змінював, і був кращим – про це говорили всі суперники.

Не зважаючи на свій невисокий зріст (168 см) є досить не зручним суперником для своїх візаві у більшості єдиноборствах виходить переможцем в цьому йому допомагають такі риси характеру як безстрашність, запеклість, самовіддача, впертість та швидкість. Цей хлопець за матч робить добрий десяток підкатів – і не просто підкатів а точних без порушень що свідчить про майстерність. 

Вболівальники завжди задумуються ну як так? Блейк не високий такий, а нападаючий кремезний, сильний не може обіграти його – напевно секрет у бажанні «битися» тобто грати у футбол. Були такі моменти коли Андрій грав зі зламаною рукою чи виходив на матч з травмою - його слова такі якщо треба то треба!!!

Граючи під №2 – тобто другий по важливості гравець ФК «СПАС» але після воротаря (воротар завжди №1) , є найкращим лівим захисником за всю історію нашої команди і всіх наступних будуть порівнювати з ним, тому що планка націй позиції піднята дуже висока.

У тяжкі часи для команди, а саме у сезоні 2012 року Андрій бере і заявляє ФК «СПАС» на чемпіонат - не зважаючи на те що він із сусіднього села, їздить на федерацію та проводить тактичні збори. Багато разів виводив команду на поле з капітанською пов'язкою. Не одноразово вболівальники кричали «БЛЕЙК МОЛОДЕЦЬ БЛЕЙК МОЛОДЕЦЬ, МОЛОДЕЦЬ!!!»

Завдяки своїм проходам по лівому фланзі і підключаючись до атаки забивав голи, а також віддав безліч гольових передач. Є штатним пенальтистом команди – пробиває потужно без шансу для голкіпера.
Коли Андрюхи нема вдома команді досить важко грати і приходиться захищатися всіма силами, а коли він стоїть в захисті то там «стіна». 

Звичайно йому пропонували грати і за інші команди такі як Карпати В.С., ФК «СУХОДІЛ» і навіть Ілемя подавало б заявку на участь у чемпіонаті якщо б Брати Блейки погодилися виступати за їх клуб – у відповідь такі слова: «поки в с. Спас є команда за іншу грати не піду» ось ще один доказ ВІРНОСТІ.

П.С.Футбол Рожнятівщини також  приєднюється  до привітань  іменинника.....

Джерело

Переглядів: 861 | Додав: lmb | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz