Субота, 20.04.2024, 11:38
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2015 » Січень » 28 » ВДЯГНИ СВОЮ КОМАНДУ!
23:21
ВДЯГНИ СВОЮ КОМАНДУ!

До уваги футбольних  вболівальників рожнятівщини газата Український  Футбол проводить акцію  вдягни "Свою  команду" детальніше можете  ознайомитися нижче.Що  хочеться  відзначити.Колись на  початку   становлення українського  футболу газета  з  однойменною  назвою завжди інформувала палких  любителів  футболу  завжди свіжими новинами.Розмовляючи з п.Сергійом Боднаренком ,він  поділився  планами на  майбутнє даної газети а саме  що  вони планують  на шпальтах  газети висвітлювати  районні футбольні  чемпіонати,а  також  планується випустити в світ підсумки  всіх   футбольних чемпіонатів починаючи  від  вищої  ліги України до  найнижчих районних  чемпіонатів.Тому  просимо  підтримати  Українське....передплативши   газету  Український Футбол  на  2015  рік і  тим самим мати   ще можливість  виграти  приз  який проводить  ця  газета.... 

akciya_uf_2Аматорські футбольні клуби та команди України мають можливість отримати комплекти ігрової форми, якісні професіональні м’ячі, воротарське та інше футбольне екіпірування.

Що для цього потрібно? Є всього 3 умови:
1. Долучитися до спільноти газети «Український футбол» в «ВК».
2. Зробити один репост цього повідомлення.
3. Передплатити газету «Український футбол» до 5 березня (на 9 місяців 2015 року).
Партнери акції: Інтернет-магазин «Бомбардир» та екіпірувальний центр «Patrick-Україна».

ДОРОГІ ДРУЗІ!
bondarenkoОдразу скажу, що за спиною «Українського футболу» немає грошових мішків-олігархів, багатих медіа-холдингів, ми не займаємося іншою діяльністю, крім продукування газети, і живемо тільки за рахунок передплати. Саме з передплати ми отримуємо всі гроші, до копійки, що йдуть на розвиток видання.
Ідея акції «Вдягни свою команду!» виникла після того, як я зареєструвався у «ВКонтакте» і побачив скільки ж тут футбольних спільнот. Скажу одверто, ми не можемо вдягти всі команди й забезпечити м’ячами всі клуби. І поки що такої мети перед собою і своєю командою не ставлю. Наразі маю інші першочергові завдання.

ПЕРШЕ — підтримати саму газету, залучивши до її передплати аматорський футбол країни. Сьогодні, за найменшими підрахунками, в Україні від 12 до 15 тисяч любительських футбольних клубів. Я був би щасливий, коли би кожен ФК передплатив бодай по 1 примірнику — для представника команди, для президента, тренера, чи капітана, а, може, для районної федерації чи спорткомітету. Зрештою, без різниці для кого. Така кількість передплатників суттєво змінить газету й, гадаю, за рік Україна отримає видання європейського штибу, де буде місце всьому футболу — професіональному, аматорському, дитячо-юнацькому, жіночому, студентському, ветеранському, сільському, пляжному, футзалу, різноманітним бізнес-лігам і т.п. Це можливо зробити.

ДРУГЕ моє завдання не менш важливе за перше. Це пропаганда рідної української мови.
Сьогодні «Український футбол» — єдине футбольне всеукраїнське видання, що друкується рідною, державною мовою. Інші газети державного штибу, на жаль, видаються російською. Мені пропонували вже кілька разів видавати «УФ» російською, мовляв, вона значно комерційніша, але… То вже буде не «УФ». Ця газета завжди видавалася винятково українською. Тому особисто цю ідею розглядаю не лише як фінансову, а ще й як патріотичну, на кшталт відомої акції «Купуй українське!».

І ТРЕТЄ. Теж важливе завдання. Я сам вийшов із аматорського футболу. Народився в райцентрі. Грав у футбол на першість району. Наприкінці 1980-х був президентом районного ФК — з печаткою, банківським рахунком… Я знаю, що таке аматорський футбол. У радянський час, щоправда, він був іншим. Міцнішим, масовішим, популярнішим, заможнішим. Дуже хочу, щоби він таким став у моїй рідній незалежній країні. Хочу, щоби він був якнайкраще екіпірований, законодавчо захищений, проходив на підготовлених футбольних полях, на гарних облаштованих стадіонах із усіма необхідними опціями… Він може бути таким. І ми його зробимо таким. Усі разом. А почне цю роботу газета «Український футбол». Будуть і рубрики з розповідями про клуби, найкращі районні федерації, місцевих меценатів, будуть і підсумки сезонів… А коли станемо міцно на ноги, подумаємо й про організацію масового аматорського змагання всеукраїнського рівня…

Ось так. Писав одверто, щиро. Те, що думав. Уклінно запрошую взяти участь у акції.

Із повагою, головний редактор газети «Український футбол» Сергій Бондаренко.

ЯК ПЕРЕДПЛАТИТИ ГАЗЕТУ?
Є ТРИ варіанти
Перший — класичний. Оформити передплату в будь-якому відділенні «Укрпошти». Передплатний індекс — 60994.
Другий — в одному з відділень АТ «Райффайзен Банк АВАЛЬ» або ж через систему електронних сервісів цього банку перерахувати кошти на рахунок ТОВ «Видавничий Дім «Український футбол» за наступними банківськими реквізитами

Товариство з обмеженою відповідальністю
«Видавничий дім «Український футбол»,
п/р 26005451889
в АТ «Райффайзен Банк АВАЛЬ»,
МФО 380805,
код ЄДРПОУ: 37855400
із зазначенням свого прізвища, ім’я та по батькові й обов’язковим зазначенням призначення платежу «За передплату на газету «Український футбол».

Третій (для тих, хто багато працює і не має часу бігати на пошту або в банк). Перерахувати через систему «Приват 24» або через платіжні термінали кошти на банківську картку «Приватбанку» № 5168 7420 1294 9032

Звертаємо увагу тих, хто перераховуватиме гроші через банки, на наступне:
— вартість місячної передплати на газету 43 гривні (звідси можна вирахувати вартість на квартал, півріччя, рік)
— після переказу грошей необхідно сповістити про це на електронну адресу редакції konkurs@ukrfootball.ua або за телефоном (044) 360-22-45, вказати суму, дату і час платежу, а також указати свою повну поштову адресу (для оформлення доставки газети)

Для тих, хто оформить передплату звичним чином, через «Укрпошту»:
— зніміть скан-копію (фотокопію, ксерокопію) передплатної квитанції й надішліть або за електронною поштою konkurs@ukrfootball.ua, або за поштовою адресою редакції (03047, м. Київ-47, проспект Перемоги, 50, ТОВ «Видавничий дім «Український футбол»)
— обов’язково зберігайте оригінал квитанції до закінчення терміну передплати.

І ЩЕ КІЛЬКА ПРАВИЛ:
* в акції не беруть участь працівники ТОВ «Видавничий Дім «Український футбол», їхні родичі та друзі.
* в акції розігруються винятково ігрова форма, м’ячі та екіпірування провідних іноземних фірм-виробників.
* у розіграші беруть участь лише передплатники, котрі передплатили газету за передплатним індексом 60994.
* кожен клуб (команда)-учасник акції має право передплатити будь-яку кількість примірників газети. У цьому випадку в акції братимуть участь усі передплатні квитанції, а отже один учасник може стати володарем одразу кількох призів.
розіграш призів акції відбудеться у приміщенні редакції 29 березня, а на сторінці «УФ» у соціальній мережі «ВКонтакте» цього дня буде вестися текстова онлайн-трансляція.

Переглядів: 877 | Додав: lmb | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz