Четвер, 25.04.2024, 03:56
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Липень » 3 » ТМ.Брошнів перемагає учасника першої Української ліги -ФК"Тернопіль"
00:48
ТМ.Брошнів перемагає учасника першої Української ліги -ФК"Тернопіль"

Сьогодні на стадіоні Карпати в смт.Брошнів-Осада відбувся товариський  матч між   лідером чемпіонату області  місцевими КРОНО-Карпатами тапредставником першої Української ліги  та чверть фіналістом  кубка України сезону 2013/14  років  командою ФК"Тернопіль"Нааші земляки перемогли  з  рахунком 2-0.

Статистика

ФК «Кроно-Карпати» – ФК «Тернопіль» – 2:0 (0:0)

.Голи: А. Дубчак (83, автогол), Р. Волошинович (90).

На 83 хвилин Юрій Соколовський вилучений з поля (друге попередження). 

ФК «Кроно-Карпати» (основа): Демид, Перепічка, Третяк, Ляхович, Барановський, Боришкевич, Романишин, Януш, Кушецький, Кузьмін, Басараб.

ФК «Кроно-Карпати» (заміна): Атаманчук, Драган, Яворський, Р. Волошинович, Качак, Мельниченко, З. Волошинович, Громоляк.

Тренер – Василь Качур.

ФК «Тернопіль»: воротар – на перегляді (Мельник, 46), Курило (Косінський, 65), Атласюк, Клекот (Соколовський, 70), Дубчак, Кондзьолка, Мединський (Кривий, 70), Куріцький (Тарабалка, 80), Богданов (Полянчук, 46), Гаврилюк (Гром’як, 46), нападник – на перегляді

Для тернополян матч був непростий по кількох причинах. Фактично команда після місячної відпуски сьогодні тільки третій день працює з м’ячем. До цього, протягом двох днів футболісти перебували під навантаження дворазових тренувань. Плюс врахувавши дорогу та амбітність суперника (до прикладу Басараб та Януш нещодавно захищали кольори тернопільської «Ниви»). Все це в комплексі призвело до невтішного для ФК «Тернопіль» результату.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі з невеликою перевагою тернополян. Дебютний гольовий момент для Ігоря Мединського створив Віталій Богданов. Віталій перехопив м’яча, обіграв трьох суперників та віддав передачу на Ігоря. Мединський з близької відстані пробивав, але поцілив м’ячем прямо в кіпера господарів поля. Незадовго той ж Богданов подав три поспіль кутових, напруження в штрафному майданчику «Карпат» було більш, ніж достатнім, однак так жодну спробу тернополяни не перетворили в гол. Ближче до кінця першого тайму Ігор Курило замикав передачу все того ж Богданова, але цього разу ліберо муніципалів пробив вище воріт.

Початок другого тайму ознаменувався великою кількістю замін – три з боку муніципалі , два – брошнівської команди. Нові футболісти значно оживили гру. Більш активними у цей період були тернополяни. Скажімо, вже на 50 хвилині оборонці господарів відверто завалили в карній зоні тернопільського нападника, однак арбітр матчу Володимир Луцький пенальті призначити не наважився. За мить фланговий прохід Сергія Куріцького завершився прострілом на нападника, який перебуває в тернопільській команді на оглядинах. Цього разу воротар «Карпат» Атаманчук (з’явився на полі після перерви) зреагував на політ м’яча. В одному з епізодів довелося продемонструвати майстерність і молодому тернопільському кіперу Івану Мельнику. Після цього вже Куріцький з 22 метрів пробив вище воріт. Також слушні нагоди, щоб відкрити рахунок у матчі були в Гром’яка та Мединського. А найреальніший момент у тернополян стався на 75 хвилині. Після триходівки Дубчак – Гром’як – Полянчук, останній пробивав головою з близької відстані. Кіпер господарів дивом зреагував на політ м’яча. Близьким до взяття воріт був і новобранець ФК «Тернопіль, вихованець збаразького футболу Тарас Косінський. Однак м’яч після його удару з місця правого крайнього пройшов вище воріт. А на 83 хвилині стався епізод, який, як виявилося, став ключовий у матчі. Юрій Соколовський був вилучений з поля через дві жовті картки. Буквально за мить стався гол у ворота муніципалів. І автором його став… тернополянин. Після удар одного з атакувальних гравців «Карпат» Іван Мельник відбив м’яча, але той відлетів до Андрія Дубчака та зрикошетивши, залетів у сітку воріт (1:0). А коли йшла остання хвилина матчу Ростислав Волошинович спіймав тернопільського кіпера на протиході, тим самим подвоїв перевагу своєї команди (2:0)…   

Джерело

 

Переглядів: 813 | Додав: lmb | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz