Середа, 24.04.2024, 11:37
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Серпень » 14 » Рожнятівський фінал!
15:52
Рожнятівський фінал!

Кубок області.1/2 фіналу матч відповідь

ФК"Перегінське"-НІКА(Івано-Франківськ"4-1(3-0)  (2-0 перший матч)

14 серпня 2014. стадіон "Карпати"смт.Перегінське

t: +27º         500 глядачів 

Арбітр: Дем'янчук Тарас (Івано-Франківськ)

Асистенти: Паньків Тарас (Долина), Маланюк Любомир (Івано-Франківськ)

4-й арбітр: Стасинець Олег (Івано-Франківськ)

Інспектор: Кобиляк Ярослав (Івано-Франківськ).

Голи:Оринчак Богдан 13, 33

         Веретко Андрій 34

          Вірстюк Роман  62 з  пенальті

         Метенька Назар  82 

ФК"Перегінське"12 Макогон(1Дранчук 46),5 Мельничук(13 Люклян 46),11 Оринчак,21 Веприк(8 Ковальчук),42 Веретко(2 Гулій),15 Данищук,10 Курташ,7 Іванишин(9 Вірстюк),14 Лазорик,18 Корнута(16 Соломчак),4 Гребінський(17Курташ М)

Вперше  в  історії  обласного  футболу кубком  володітема   представник  рожнятівщини.До  брошнівських КРОНО-Карпат після сьогоднішнього поєдину  приєдалися  футболісти  селишної команди ФК"Перегінське".Куди в  підсумку  поїде  кубок  2014  в Брошнів  чи в Перегінське невідомо. Одне  лиш  відомо те що  цього року так як  й минулого року  кубок  ЛЧ буде на теренах  нашого  району.

Щодо  матчу   перегінчан з  вихованцями  Ковалюка командою НІКА то сьогодні  відбулося  вже  третє їхня протистояння. Перші  дві зустрічі  закінчилися  перемогами  як  і в чемпіонаті  так і в кубку з  рахунком 2-0 на користь наших земляків.Вчетвертє  ці команди зіграють між  собою  вже цієї  неділі в обласному  центрі в  рамках  чемпіонату  області який  відкриває  друге коло.

Звітний  поєдинок довірили  обслуговувати Тарасу Демянчуку  та  асистентам іншому  Тарасу  Паньківу що  з Долини та Любомиру Маланюку  з Івано-Франківська.В  останній  час  до  Перегінської команди  прикута  увага   не лише  простих  вболівальників нашого  району та області  але також  й  керівного   апарату ІОФФ.

Сам  матч  а особливо  перший  тайм видався напрочуд цікавим.Вже  так  повелося  в  останніх  матчах  перегінської команди,що в  першому  таймі  роблять"результат" а в другому   грають по  рахунку. Не став винятком і цей  поєдинок.Тренер  господарів   в стартовому складі випустив  основу,яка  мала "заспокоїти " гру.Тобто  мали  забити  мяч і забезпечити  собі   вихід до фіналу.Героєм  цього  поєдинку став одинадцятка  Оринчак,який  на 13 хвилині   відкрив  рахунок  в матчі.Так як і в минулому матчі у  обласному центрі  Богдан  розпочав  загальну перемогу  перегінчан.Так і в домашньому  поєдинку найвлучнішим виявився саме  він. Перед  цим  моментом  небезпечно виходив   один  на  один  нападник  гостей. В боротьбі  з  Лазориком  підігравши  мяча   рукою.Суддя  чітко зафіксував порушення.Згодом через 20 хвилин Богдан забив  після серії  рекошетів і стійок воріт. 2-0.Не  всиг диктор  оголосити автора голу як у ворота гостей  залетів   третій мяч.Індивідуальний майстер клас показав  Веретко.Дужу хотів в сьогоднішньому матчі відзначитися  захисник  Гребінський,який  навіть  забув які  функції  має виконувати на полі.Перекфаліфікувався в  півзахисника  чи навіть  правого нападаючого.Партнери по команді зрозуміли  бажання свого товариша і часто  віддаючи  йому хороші передачі. В одному випадку  пройшовши на  швидкості  до  кута воротарського Ігор мав пробивати по  воротах в  останній момент  вирішив віддати пас,який  заблокував   захисник гостей.На  44  хвилині  хорошу діагональ  віддав Іванишин в  розріз  між  захисниками четвірка  перегінчан на  високій  швидкості вривається в штрафний  майданчик,пробиває вище воріт.

Так  і закінчився  перший тайм .

В другому  таймі Бігун та його колега на тренерському  містку   проводить ряд  замін.Перегінське продовжує  атакувати.Декілька  ударів в "молоко" завдав  Вірстюк.На  62 хвилині  прохід  кращого гравця матчу   було зупинено  недозволеним прийомом в штрафній.Суддя ставить точку.Всі  присутні  на стадіоні  вимагають щоб   пенальті пробивав  Оринчак.До  мяча  підходить  Вірстюк  і забиває  четвертій мяч.Знову  наступний мяч  був забитий   через 20 хвилинна  82 хвилині неуважно   спочатку  у нападник Курташ Михайло  пішла контратака в захисті   також  зіграли не  ліпшим чином і воротаря та  захисників  найспритнішим виявився найзамітніший у "Ніці"Метенька Назар.Встановивши  підсумковий  рахунок  матчу. Отже  довгоочікуваний  фінал для Перегінська.

Ось  і зустрілись... колишні  одноклубники...

Переглядів: 1039 | Додав: lmb | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz