П`ятниця, 29.03.2024, 02:21
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Січень » 18 » Ростислав Волошинович:"Поганий той солдат, який не мріє стати генералом"
22:56
Ростислав Волошинович:"Поганий той солдат, який не мріє стати генералом"
"...Особисто я виношую цю думку вже досить довго і навіть робив певні кроки в напрямку підвищення професійної майстерності і класу команди...."

В чемпіонаті  наш район  в минулому році представляли Кроно-Карпати(Брошнів-Осада) Їх участь  вдалася  таки досить успішно занявши  третє місце.Багато до цього також спричинився  нападаючий команди Ростислав Волошинович.Який був спражнім лідером  а також джокером команди . В його активі 13 забитих мячів.І якби не прикра травма,то   напевне  мячів було б більше і  команда  б отримали вищі нагороди  як ті що отримала.Але маємо те що маємо .Сьогодні поговоримо  знашим героєм про  його футбольне життя.
Волошинович Ростислав 23.05.1991
з 2010 року  виступає  за Кроно-Карпати
в яких зіграв більше 6000 хвинин за 75 матчів
на його рахунку  42 забиті мячі.






Христос Рождається! ти не хочеш дати невеличне інтервю для нашого сайту "Футбол Рожнятівщини!? 
Славімо його! 
Як святковий настрій!Чи відновився вже від ушкодження через яке пропустив багато матчів другого кола минулого чемпіонату?
Настрій дійсно святковий, проте посвяткувати, особливо, так і не вдалося. Справа в тому, що футбольні матчі в чемпіонаті Івано-Франківської області з міні футболу тісно перепліталися зі святами. Тому приходилось, так би мовити, з відчуттям відповідальності підходити до святкувань (сміється). А щодо травми, то скажу так : " Все що не стається - стається на краще". Операція пройшла успішно, реабілітаційний період тривав на диво короткий період часу. Через 2 місяці я вже вийшов на футбольне поле в якості польового гравця і допомагав рідній команді. Думаю основна заслуга в швидкому одужанні в повній мірі залежала від лікаря Михайла Даньківа, якій допоміг мені відновитися в усіх аспектах: як фізично , так і морально. За що йому велике спасибі.
Так.Це дуже добре ,що здоров"я повернулося.Перше коло в чемпіонаті області проведене за Кроно-Карпати було дуже успішне.Забито 13 мячів Ти один з лідерів бомбардирської гонки.Твоя команда також лідер.Чи не було прикро,що в найкращий момент випав зі гри?
Я стараюсь не жалкувати за тим , що вже сталося. Прикро може бути за багато моментів із мого футбольного життя. Десь не допрацював, десь зробив неправильний вибір, десь не ризикнув. Тому вважаю, як би не складалося життя і події - не варто оглядатися назад. Якщо бути відвертим, то так прикро. Але прикро не тому, що я вибув із гри, а тому, що не допоміг рідній команді стати чемпіоном області з футболу. І тут згадуються слова мого друга, які, звичайно, сказані жартома : " Ти нас підвів". От за це прикро... Тому, думаю, потрібно докласти максимум зусиль, щоб більше мені прикро не було (сміється).

Ту форму яку ти демонстрував зі старту і та легкість з якою ти вражав ворота суперників,для багатьох вболівальників склалося враження,що Волошинович переріс рівень чемпіонату області.Що йому слід спробувати свої сили на більш високому рівні.Чи не закрадалася й до тебе така думка?
Думаю, якщо у професіонала, не важливо чи то спортсмен, чи столяр, чи офісний працівник, не присутня думка, щодо того як удосконалюватися, як перейти на новий етап, вищий рівень - то він ніколи не переступить якісно вищий рівень. Вважаю, що будь яка людина повинна завжди думати про те як ятати кращим і над цим працювати. Особисто я виношую цю думку вже досить довго і навіть робив певні кроки в напрямку підвищення професійної майстерності і класу команди. Як кажуть у народі : "Поганий той солдат, який не мріє стати генералом". Проте аналізуючи ситуацію з футболом в Україні дедалі частіше думка про великий футбол відходить на задній план. Це пов'язано з неплатоспроможністю ,здавалося б хороших , команд як Першої так і Другої ліги україни з футболу. Молоді хлопці віддають частину життя команді , а в результаті повертаються додому, як той солдат голі і босі. Це на моя видумка - це прикрі реалії сьогодення.

Можливо!Але є реальний приклад для наслідування.Це Адам"юк Володимир.Який перерісши рівень області на нього звернули увагу скаути другої ліги України.
Не коректно було б з моєї сторони називати якісь прізвища. І я не можу говорити за всіх. Це виключно моя позиція і думка, але навіть вона не спростовує той факт, що через деякий час ви можете побачити мене у складі якоїсь професійної команди. Просто зверніть увагу на те, як лихоманить команди Вищої ліги, відійшли в історію низка команд Першої та Другої ліги. Це в свою чергу породжує конкуренцію і ситуацію при якій не ти , а тобі диктують умови. А щодо Володі, то в приватній розмові він мені говорив , що в нього все чудово, його все влаштовує і навіть запрошував в свою команду на оглядини. Особисто я і команда за нього дуже раді і завжди його підтримуємо і слідкуємо за матчами його команди.
Отже найкращий варіант дуже сильно зіграти за Брошнів цього року і тоді точно хтось таки зверне увагу на такого хорошого футболіста.Впевнений якби не травма минулого сезону.Сьогодні б була зовсім інша розмова.Ми вжи би вітали Тебе з підписанням професійного контракту.
Всьому свій час і місце!

Повернемося до минулого.Чи памятаєш свій перший мяч забитий в чемпіонаті області?
Хочу на сайті федерації футболу знайти точно який матч !!!

А так з пам"яті?Не можеш пригадати?
Якщо в чемпіонаті то це сезон 2011 - саме тоді кроно-карпати вперше ввійшли в еліту обласного чемпіонату. Якщо не зраджує память гол проти Фк Снятин в домашньому поєдинку. (але я ще подивлюсь в інтернеті точно)

Я підкажу в 2011 зі Снятином був рахунок 0-0.Статистика подає що перший мяч ти забив 1 травня 2011 граючи в гостях проти Бескид(Надвірна).Тоді Брошнів виграв 2-1.Н а той час тобі ще не було 20.Що відчував в той момент?
Цей гол по праву вважаю історичним для себе. Ситуація на той момент для нашої команди складалась не найращим чином. Будучи новачками обласного чемпіонату, ми доволі довго , як то кажуть, "розкачувалися" на старті чемпіонату. не те , щоб ми не могли знайти свою гру, в більшості випадків нам просто не таланило. Матч з Бескидом десь був якраз серединою першого кола чемпіонату. гра проходила за досить прохолодної погоди як на ту пору, пам'ятаю всю гру юнаків йшов дощ. Нашій команді будь за яку ціну потрібна була перемога. І тут не найсильніша команда з Надвірної. В першому таймі немов холодний душ гол в наші ворота. І з нічим логічним це не в'язалося. Але діватися не було куди. Ми знайшли в собі сили, насамперед моральні і змогли переломити хід поєдинку. Я влучно замкнув флангову передачу зрівнявши рахунок. А трішки згодом дальнім ударом вивів нашу команду вперед. Так дублем я розпочав лік своїм голам в чемпіонаті області з футболу. А в Надвірній ми здобули вольому перемогу 1:2. Моїй радості не було меж. (не для преси : Щоправда один з голів суддя помилково записав, здається на Гіфіса, я подавав скаргу в федерацію , проте вони так і не переписали, але для мене ніколи гонка бомбардирів не була надважливою, головне , щоб результат не страдав)

Який матч минулого року запамятався найбільше?
Я думаю не тільки мені, а й всій брошнівській команді, і брошнівським вболівальникам які нас підтримувал, без будь-якого сумніву - це гра в Богородчанах. Ми переграли колектив який на 90% складався з гравців, котрі виступали в професійних клубах. І тут справа не просто в перемозі - тут справа. Ми змусили футбольну еліту області поважати Брошнів, ми знівелювали будь-які думки про нашу непрофпридатність і т.д. Десь на 20-ту хв 1-го тайму ми вели з рахунком 0:3 . В це неможливо було повірити, емоції зашкалювали. Пан Богдан Хоптяк, брошнівчанин, фанат футболу, старший чоловік, який памятає не одне футбольне покоління брошнівчан, в розмові якось сказав мені , що такого на його памяті ще не було. Трибуни розривалися, 40-50 чоловік , які приїхали з Брошнева просто весь матч гучно нас підтримували, а після фінального свистка всі вибігли на поле і дякували нам. В таких випадках відчуваєш величезну гордість за себе, за свою команду і що найголовніше за своє селище. Щоправда, я не всі 90 хв був на футбольному полі, заважала травма, проте гол на 94 хв все таки забив. Вже не згадаю чи богородчанці розігрували мяча після нашого четвертого гола.
Твій футбольний кумир ? Н а кого хочеш бути схожий?
Моїм футбольним кумиром завжди був і залишається КАКА. Вважаю його одним з найкращих і найталановитіших футболістів світу. Це людина високих моральних-християнських принципів. В дитинстві Кака ледь врятувався від надважкої травми. Він вважає, що уникнути травми йому допоміг Господь. Переконаний , що на таких людей, а тим паче спортсменів, потрібно рівнятися.

Що можеш побажати футбольним вболівальникам Рожнятівщини в цьому році?
Ну, вболівальникам хочу побажати побільше видовищних матчів, змістовного футболу і , звичайно, перемог їхнім рідним командам. А футболістам спортивного здоровя, вдячних вболівальників і чесної гри.

Як часто заходиш на сайт Футбол Рожнятівщини?
Не відповім якоюсь конкретною цифрою, проте скажу так: коли включаю компютер, першим ділом відвідую низку спортивних і футбольних сайтів. З-поміж цих сайтів присутній і сайт Футбол Рожнятівщини. Ось так!

Чи погодивбися ти перейти до клубу Гірник(Кривий Ріг) і працювати під орудою нашого земляка, який там працює Ореста Атаманчука,якщо б була така пропозиція?
Все залежить від того, які умови запропонувало б керівництво клубу для мене як для гравця!

Коли розпочинається тренувальний збір команди?Якщо ФК"Перегінське" піде грати в область і якщо запропонують зіграти у формі Перегінського. Поміняєш Брошнів на Перегінське,так як минулого року зробили твої одноклубники?
Щодо того коли розпочнеться тренувальний збір в Брошневі мені не відомо на даний момент. А щодо Перегінського. Там виступає багато талановитих виконавців з усієї області. Там мої товариші, як то кажуть "колеги по цеху". На скільки мені відомо колектив там дружній і збалансований. І перш за все не може не радувати той факт , що в нашому районі появиться ще одна команда, яка виступатиме в обласних змаганнях з футболу. Чи поміняю я Брошнів на щось там інше??? Я вважаю себе патріотом Брошнева. Як людина, яка народилася тут, виросла тут і тут сформувалася як футболіст - не маю права міняти "шило на мило". Звичайно, завжди присутня спокуса матеріальна. І коли буде стояти дане питання Брошнів чи не Брошнів і я зроблю вибір не на користь Брошнева , я обовязково поясню свою позицію і свій вибір. Додам, що команда з Перегінського мені доволі симпатична. Проте де б я не був і які кольори б не захищав - душею і серцем я завжди залишуся Брошневі. Брошневі, який я люблю і якому я багато чим завдячую.
Як проводиш вільний від футболу час ? 
В мене Брошневі-Осаді є секція з футболу дітей віком від 7 до 12 років. Мої вихованці часто беруть участь в різноманітних турнірах, які організовують приватні футбольні школи. Ми неодноразово обігрували, на тих же турнірах, колективи з Івано-Франківська , вихованців футбольних шкіл "Ніка", "Юніор", "Спартак", Калуш, Долина. Наприкінціі січня ми з моїми маленькими футболістами їдемо на міжнародний турнір до Львова "Галицька зима 2014". Минулого року на старт цього турніру вийшло панад 100 колективів. Думаю, буде непоганий шанс проекзаменувати свої сили серед достойних команд з усієї України і зарубіжжя.

Фото:Ростислав в колі  відомих людей разом з своїми вихованцями... серпень 2013

Дякуємо за те що найшов час порозмовляти.Бажаємо в цьму сезоні спортивних здобутків але перш за все здоровя . І щоб глядачі які знають Ростика вболівали за тебе дивлячись по телевізору.
Дякую Вам. В першу чергу за те , що Ви знайшли час і маєте інтузіазм популяризувати футбол.


Переглядів: 1249 | Додав: lmb | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz