П`ятниця, 29.03.2024, 12:18
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Березень » 10 » Ретро-спогади:Кубок Пролісок- у Ціневи...
02:02
Ретро-спогади:Кубок Пролісок- у Ціневи...
Відкрили сезон 1984
До вашої уваги пропонуємо згадати події тридцятирічної давнини,проте як  розпочинали сезон футбольна громадкість в 1984 роців рубриці ретро-спогади.

Ось і настала  ця довгождана футбольна весна,якої з таким нетерпінням чекала велика армія прихильників  шкіряного м’яча.Проведено вже перші матчі чергового розіграшу футбольного кубка. На стадіоні села Дуба зіграгли команди «Лімниця» (Перегінське) — юнацький та дорослий склади, «Авангард» (Брошнів) та команда господарів, доукомплектована декількома гравцями ріпенського «Нафтовика» та команди с. Вільхівка.
На шляху до фіналу господарі майданчика одержали переконливі перемоги над юнацьким (4:2) та дорослим (7:0) складами «Лімниці» і звели внічию (0:0) матч з брошнівчанами, з якими набрали однакову кількість очок — по 5. Та все ж За кращою різницею забитих і пропущених м'ячів перепустку в фінал одержали господарі поля.
В Ціневі футболісти місцевого «Колоса» з однаковим рахунком 3:0 подолали опір команд колгоспу імені XXIV з'їзду КПРС, рожнятівської «Сільгосптехніки» та з рахунком 2:0 перемогли сильну команду «Зоря» (Берлоги).
Отже в фіналі зустрілися давні суперники.
Як і чекалося, підтримувані багаточисельними шанувальниками, цінівчани з перших хвилин повели масовані атаки на ворота гостей. В. Шлапак і О. Бойчук зуміли в першому таймі провести два м'ячі у ворота дубівських спортсменів. При рахунку 2:0 команди пішли на відпочинок.
В другому таймі захист гостей знову не витримує тривалої облоги, яку створили футболісти «Колоса». В. Шлапак, О. Бойчук та М. Грицьків проводять ще три м'ячі у во-рота суперників, на що ті під завісу матчу зуміли відповісти тільки одним.
Здобувши переконливу перемогу з рахунком 5:1, футболісти «Колоса» вп'яте підряд стали володарями почесного призу. Грамоти та головний приз змагань переможцям вру-чив голова районного комітету по фізичній культурі і спорту при райвиконкомі  І. Д. Русаль.
На хорошому організаційному рівні був проведений турнір. Всі матчі пройшли в цікавій, безкомпромісній боротьбі. Та, на жаль, не всі команди серйозно ставляться до проведення подібних змагань. Ось і цього разу не взяли участі в турнірі спортсмени колгоспів «Ленінським шляхом», «Радянська Україна», «Перемога», імені XXI з'їзду КПРС та радгоспів «Петранка» і «Рожнятівський».

Фінал кубка «Пролісок-84»
«Колос»(Цінева)-«Карпати»(Дуба)  5-1

                                                                                                                                                      Джерело:І.Грицків
                                                                                                                                                    «Нові Горизонти» 14 квітня 1984


Переглядів: 642 | Додав: lmb | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz