Четвер, 18.04.2024, 11:24
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Квітень » 16 » Регламент для сезону 2014
18:05
Регламент для сезону 2014

До вашої уваги  пропонується регламент чемпіонату.Версія  не остаточна.Можуть бути  пропозиції і поправки.

                                    1.МЕТА ТА ЗАВДАННЯ

1.1.Чемпіонат  району з футболу серед аматорських команд проводиться з метою:

- подальшого масового розвитку футболу на Рожнятівщині;

- зростання майстерності футболістів;

- визначення чемпіона району 2014 року;

- організація дозвілля шанувальників футболу та пропаганди гри на Рожнятівщині

                                      2.КЕРІВНИЦТВО ЗМАГАННЯМИ

2.1.Змагання з футболу серед аматорських команд проводить Рожнятівська районна громадська організація  "Федерація футболу"/РРФФ/ згідно з угодою між РРФФ і відділом  в  справах  молоді та  спорту РДА та райрадою ФСТ "Колос".

2.2.Безпосереднє проведення змагань покладається на комітет по проведенню змагань РРФФ, якому належить виключне право на оперативне вирішення усіх питань, що стосуються організації та проведення змагань.

2.3.Оперативний контроль за ходом змагань здійснює  контрольно-дисциплінарний комітет ФФ /КДК/.

 

         3.УЧАСНИКИ ТА УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ

3.1.Чемпіонат  району з футболу серед аматорських команд проводиться за системою "весна-осінь".

3.2.В чемпіонаті   району беруть участь  24  команд.( вища ліга – 12 команд, 1 ліга – 12 команд ).

Склад  ліг   затверджує Виконком РРФФ        ( додаток № 1 ).

3.3.Команди всіх ліг проводять ігри в два кола за принципом " кожен з кожним" ( на своєму полі і на полі суперника ) за календарем ( додається ).

3.4.Команди, що посіли в Чемпіонаті району 2014 року серед команд вищої ліги 11-12 місця, переходять  на наступний сезон до другої ліги.

      Команди, що посіли в першості  району 2014 року серед команд першої ліги 1-2  місця , отримують  право виступати в наступному сезоні у вищій лізі.

 3.5.Команди направляють на адресу РРФФ /смт.Рожнятів,пл..Єдності 2 / заявки на участь у змаганнях до 23.04.2014 р. /для участі в розіграші Кубка району/ і до 09.05.2013 року /для участі в чемпіонаті  району/.

3.6.Календар ігор Чемпіонату  затверджує Виконком РРФФ за поданням Комітету по проведенню змагань РРФФ.

3.7.Умови проведення змагань розіграшу Кубка району 2014 року  і сітка розіграшу направляється окремо.

 

3.8. КЕРІВНИКИ КОМАНД ЗОБОВ"ЯЗАНІ ДО ПОЧАТКУ ГРИ

         - занести в протокол судді прізвища та імена гравців,заявлених на даний матч, вказавши їх номера на футболках, а також представників команди; 

         - надати  судді матчу квитки учасників заявлених на дану гру;

- підписати протокол до початку гри / тренер і капітан команди/;

         - команда господар поля заповнює протокол першою.   

 

-3-

3.9.При відсутності квитків учасників однієї із команд, суддя має право гру не розпочинати.

3.10.Гравець, у якого відсутній квиток учасника не має права  брати  участь у грі.

3.11.При проведенні матчів Чемпіонату, Кубку та інших турнірів до протоколу вносяться прізвища 18 футболістів /11 основних і 7 запасних/. Запасний гравець, чиє прізвище не буде внесено в протокол матчу, не має права вийти на заміну.

3.12.Всі внесені в протокол 18 гравців, в т.ч. і запасні, являються учасниками матчу, як гравці, що брали участь у грі, навіть якщо вони знаходилися в резерві і не виходили на заміну.

3.13.В ході змагань з футболу дозволяється заміна 7/семи/ гравців. Заміни проводяться з числа футболістів, внесених до рапорту арбітра матчу.

3.14.Прізвища футболістів основного складу вносяться до протоколу в строки з першої по одинадцяту.

3.15.Суддя зобов"язаний перевірити документи спортсменів внесених в протокол гри. Він разом з керівниками команд несе відповідальність за дотримання правил  допуску футболістів до гри.

3.16.Футболка повинна мати номер на спині, під яким гравець занесений в протокол гри.Форма воротаря за кольором повинна відрізнятися  від форми футболістів обох команд та суддів.

3.17.Команді, яка не з"явилася на гру або запізнилася більш ніж на 1 годину до початку гри зараховується  поразка 0:3, а команді-суперниці перемога 3:0.

         СПІЗНЕННЯ НА ГРУ НЕ СТОСУЄТЬСЯ КОМАНДИ ГОСПОДАРЯ ПОЛЯ

3.18.Команда за 2/дві/ неявки на гру без поважних причин знімається з розіграшу за рішенням  Виконкому РРФФ.

         Поломка автотранспорту не є  поважною причиною неявки команди або запізненя на гру.

3.19.Якщо команда, яку зняли із змагань, провела  менше половини ігор, то її результати анулюються. Якщо команда провела половину і більше ігор то цій команді зараховуються поразки в матчах, що залишилися /0:3/, а командам суперницям перемога /3:0/.

3.20. За участь у грі неоформленого в установленому порядку, або дискваліфікованого футболіста, команді зараховується поразка /0:3/, а команді суперниці присуджується перемога / 3:0/.

3.21.Футболіст, який отримав 4 попередження пропускає чергову гру /змагання  чемпіонату району і розіграшів кубку враховуються окремо/. Далі за 4 чергові жовті карточки гравець пропускає чергову гру, а потім за кожне слідуюче попередження пропускає чергову гру.

3.22.Не зіграна за будь-яких причин гра чемпіонату, розіграшу Кубка не зараховується до кількості ігор, які футболіст /тренер, інша особа/  повинен пропустити у зв"язку з дискваліфікацією.                                   

3.23.Гравець вилучений з поля, пропускає чергову гру і до наступних матчів може бути допущений з дозволу КДК РРФФ.                                              

         Гравець вилучений з поля за 2 попередження в одній грі, або за "фол останньої надії" пропускає тільки одну наступну гру.   

 

-4-

3.24.Команда і її керівники ведуть облік дисциплінарних санкцій і несуть відповідальність за виконання рішень федерації.

         Гравець /тренер/ на якого в даний час діють дисциплінарні санкції, не може бути внесений в протокол гри.

3.25.У відповідності з дисциплінарним кодексом РРФФ на гравців, керівників команд, футбольні команди, спортивні споруди, суддів можуть бути накладені дисциплінарні та інші міри покарання у випадку  порушення ними даного Регламенту або недотримання "Правил гри".                                         

3.26.Основами до притягнення до дисциплінарної відповідальності  можуть бути:

- попередження чи вилучення, записані в протокол гри;

- рапорт судді матча або інспектора;

- письмова заява представника федерації,футбольних команд;

- рішення зборів команди, матеріалів преси та інші документи.

3.27.Вчинки, що обумовлюють вилучення гравців з поля, належить обговорити в команді. Прийнятий в триденний строк протокол зборів має бути представлений в КДК РРФФ.

3.28.Керівництво футбольних команд і футболісти, які беруть участь в змаганнях, зобов"язані виконувати всі вимоги даного Регламенту, виявляючи при цьому високу дисципліну, повагу до суперників та глядачів. У випадку недисциплінованої поведінки футболістів та офіційних осіб однієї із команд за рішенням судді гра може бути припинена. Керівники команд не мають  права втручатися в дії суддів матчу. Вони несуть повну відповідальність за поведінку футболістів своєї команди.

3.29.Футбольні команди несуть відповідальність за поведінку своїх футболістів, офіційних осіб, членів команди, глядачів, а також будь-якої  іншої особи, що виконує  якусь місію на будь-якому матчі від місцевої команди.

         Команди, що проводять матчі несуть відповідальність за громадський порядок і безпеку до, під час та після  гри на стадіоні і території, що до нього прилягає.

3.30.Якщо гру було припинено з причини недисциплінованої поведінки однієї із команд, то цій команді зараховується поразка/0:3/. Якщо гру не завершено з вини обох команд, то їм обом зараховується поразка/-:-/. До винних застосовуються дисциплінарні санкції. Чергові ігри з цього стадіону можуть бути перенесені в інші місця змагань згідно рішення КДК РРФФ.

3.31.Команді, яка не дограла зустріч до кінця і залишила поле зараховується поразка / 0:3/. Ініціатор виводу команди з поля дискваліфікується на термін до 5/п"яти/ ігор.

3.32.Футболісти, спортивний одяг яких не відповідає " правилам гри", рекомендаціям  ФІФА, до ігор не допускаютьсяч. Гравці повинні проводити ігри в щитках.

                                     

3.33.Право  переносу матчів у випадку надзвичайних умов, належить Комітету по проведенню змагань. Прохання про перенос матчу від команди подається письмово не пізніше ніж за 5  днів до гри.                 

 

-5-

 

                                      4.СУДДІВСТВО

4.1.Суддівство змагань здійснюється суддями, рекомендованими Колегією суддів /РКС/ та затвердженими Виконкомом РРФФ.

         Суддівство здійснюється  відповідно по "Правил гри", а також у відповідності до змін і доповнень прийнятими ФІФА.              

4.2.Суддівство матчів здійснює головний арбітр, призначений РКС. Асистентами арбітра являються по одному арбітру від кожної команди /всі судді обов"язково повинні мати відповідне посвідчення/.

4.3.У випадку неявки судді на гру, його замінює суддя команди-гостей

4.4.На найбільш принципові і фінальні  поєдинки призначається бригада суддів.

4.5.Призначення суддів на ігри здійснюється РКС. Прохання команд або організацій про заміну суддів  призначених на ігри, не приймаються.

4.6.Призначені на ігри судді зобов"язані підтвердити федерації свій виїзд на змагання не пізніше ніж за 3/три/ доби до гри.

4.7.До початку матчу суддя повинен оглянути футбольне поле, оцінити його якість за 5-ти бальною системою і зробити відповідний запис у протокол. У випадку, якщо стадіон не готовий до гри, він повинен вимагати від місцевої команди якнайшвидше ліквідувати недоліки або гру не розпочинати.

4.8.У випадку надзвичайних обставин, неможливості проведення матчу по метеоумовах або по інших причинах, які на думку судді небезпечні для здоров"я спортсменів, матч повинен бути відмінений. Рішення про неможливість проведення матчу виносить головний арбітр. Місце і дату проведення гри в цьому випадку визначає Комітет по проведенню змагань.

4.9.Суддя до початку матчу разом з представниками команд, що зустрічаються між собою, зобов"язані визначити колір форми таким чином, щоб запобігти її співпаданю. У випаджку співпадання кольорів, форму змінює команда, що приймає.

4.10.Після гри суддя зобов"язаний протягом 15-ти хвилин оформити протокол. Якщо при проведенні гри мали місце попередження, усунення, травми футболістів, а також порушення порядку на стадіоні, суддя зобов"язаний зробити запис про це до протоколу і поставити до відома представників команд

 та проінформувати  голову федерації , відповідального секретаря федерації 0961414046 про гру, що відбулася на протязі  доби після її закінчення.

4.11.У випадку протесту, або якщо мали місце інциденти до, під час і після гри, суддя  зобов"язані не пізніше 24-х годин після закінчення гри направити  до РРФФ пояснення.        

                                     

 

-6-

                                      5.ПРОТЕСТИ

5.1.Представник команди зобов"язаний негайно після закінчення гри  попередити суддів матчу про подання протесту. Коротка мотивація протесту фіксується в протоколі гри.

5.2.Письмовий протест має бути вичерпно мотивований, підписаний представником команди і впродовж 24-х годин після закінченя гри надісланий до федерації.

5.3.Про подання протесту суддя повинен повідомити команду суперника.

5.4.Не приймаються до розгляду не своєчасно подані протести, або  також якщо вони подані на рішення судді у зв"язку з подіями, що мали місце у грі:

- призначення або на непризначення вільних, штафних та 11-метрових  ударів;

- визначення "положення поза грою", визначення виходу м"яча за межі поля і надання права введення м"яча у гру;

- зараховане чи не незараховане взяття воріт, попередження і вилучення гравців з поля.

5.5.Протест розглядається КДК РРФФ після внесення командою грошового внеску в сумі  200 грн.00 коп. на рахунок федерації.  Протест не розглядається, якщо кошти не внесені на протязі 3-х ( трьох ) днів. Гроші вносяться готівкою. Якщо протест задоволено, то внесок повертається команді, що  подала протест.

5.6.Несвоєчасно подані та незафіксовані в протоколі гри протести не розглядаються.

                                     6.МІСЦЕ ЗМАГАНЬ

6.1.Ігри проводяться на полях команд, затверджених РРФФ.

6.2.Команда, що приймає, зобов"язана забезпечити високий рівень організації і проведення матчу, а саме:

         - футбольне поле з  трав"яним покриттям встановлених розмірів;

         - прапорцями для помічників головного судді;

         - сітки для футбольних воріт;

         - розмітку футбольного поля;

         - необхідний для гри інвентар /2 м"ячі/;

         - чергування лікаря /медичного працівника/. 

6.3.Приймаюча команда зобов"язана забезпечити порядок і вона несе відповідальність за безпеку команди гостей з моменту її появи на стадіоні і до виходу з території стадіону.

6.4.Приймаюча команда несе відповідальність за безпеку суддів з часу прибуття їх на стадіон і до виїзду з нього.

6.5.Час проведення матчів встановлює Комітет по проведенню змагань.

 

                                      7.ВИЗНАЧЕННЯ МІСЦЬ В ТУРНІРНІЙ ТАБЛИЦІ 7.1.Місця команд в чемпіонаті  району з футболу  визначаються по найбільшій кількості очок, які були набрані в усіх зустрічах. За виграш нараховується 3 очка, за нічию-1 очко, за поразку-0.

7.2.У разі рівності очок у двох та більше команд, перевага надається команді за слідуючими показниками:

- більша кількість перемог;

- краща різниця забитих і пропущених м"ячів у всіх зустрічах;

                                                        -7-

- результат в особистих зустрічах;                                              

- найбільша кількість забитих м"ячів у всіх зустрічах.

7.3.За перше місце проводиться додаткова гра між двома командами, які набрали однакову кількість очок. Дата, час і місце проведення поєдинку визначається виконкомом РРФФ.

7.4.Федерація в останніх двох турах має право призначити час проведення  матчу, якщо цього вимагає спортивна ситуація.

                                      8.НАГОРОДЖЕННЯ

8.1.Команді, що зайняла 1 місце в Чемпіонаті, присвоюється звання "Чемпіон Рожнятівського району з футболу". Вона нагороджується пам"ятним Кубком і дипломом. Гравці та тренерський склад команди нагороджуються дипломами та медалями.

8.2.Команди , що посіли 2-3 місця в Чемпіонаті нагороджуються дипломами відповідних ступенів, а гравці і тренери дипломами і медалями.

8.3.Команда, що зайняла  1 місце  в першості району нагороджується пам"ятним кубком і дипломом, а гравці команди грамотами і медалями.

      Команди-призери нагороджуються дипломами відповідних ступенів, а гравці дипломами і медалями.       

8.4.Цінними подарунками та дипломами нагороджуються: кращий футболіст району, кращий бомбардир чемпіонату, кращий бомбардир першості, кращий воротар, кращий арбітр.

8.5.Команда чемпіон району одержує право грати в Лызы Чемпыоныв областы 2014 року 

                                      9.ФІНАНСОВІ ВИТРАТИ

9.1.Витрати, пов"язані з участю команд в змаганнях за рахунок відряджаючих організацій /харчування тренерів, представників, футболістів /.

9.2.Для покриття витрат, пов"язаних з організацією змагань федерація визначає розміри щорічних колективних внесків для команд :

         - для команд вищої ліги -------  1000 грн.00 коп.

         - для команд першої ліги-------  550  грн.00 коп.  

                                                       

Ці кошти будуть використані на харчування і проїзд суддів, придбання дипломів, грамот, протоколів, канцтоварів, нагородженя переможців та ін.

Заявочний внесок  вноситься готівкою.

Терміни внесення заявочних внесків:

  • до  ?
  • до  ?

9.3.Команди, що не перерахували заявочні внески до змагань не допускаються.

 

                   10.ПОРЯДОК ОФОРМЛЕННЯ ДОКУМЕНТАЦІЇ

10.1. До заявочного листа команд, що беруть участь у змаганнях вносять:

         -футболістів

         -представників-тренерів  2 чоловіки.

10.2.Іменні заявки команд,  завіряються керівником організації та обов”язково лікарем.        

 

 

                                               -8-                      

10.3.Футболісти до 17 років можуть бути заявлені при наявності медичної довідки, яка дозволяє брати учась у змаганнях, та документу, що засвідчує їх особу та  дату народження і письмового дозволу батьків.                                

10.4.До РРФФ подаються слідуючі документи:

- іменні заявки по встановленій формі у двох примірниках;

- квитки учасників з фотокарткою /фотокартка обов"язкова/;

- паспорт на кожного учасника.

        

10.5.Відповідальність за неправильні дані в заявочних листах несуть представники команд і особи, які завіряли заявочний лист.

СКЛАД

УЧАСНИКІВ ЧЕМПІОНАТУ РАЙОНУ З ФУТБОЛУ 2014 р.

Вища  ліга

 

1.ФК"Небилів"(2)

2.Колос(Цінева) (3)

3 Чечва(Н.Струтин) (4)

4.ФК"Сваричів"(5)

5.Оболонь(Брошнів) (7)

6.Горгани(Рожнятів) (8)

7. ФК"Вільхівка"(9)

8.ФК"Закерничне"(10)

9.Зоря(Берлоги) (11)

10.Лімниця(Ясень)(12)

11.Старт(Сл.Рівнянська) (-)

12.ФК"Суходіл"(-)

 

 

 

 

 

 

 

 

               

                                                        Перша ліга

 

 

1.Карпати(Лоп"янка)

2.Бережниця(Петранка)

3.ФК"Рівня"

4.ФК"Спас"

5.Карпати(Дуба)

6.Сівка(Креховичі)

7.Колос(Вербівка)

8.Верховина(Камінь)

9.ФК"Грабів"

10.Карпати(В.Струтин) 

11.ФК"Іванівка-Ясеновець"

12.ФК"Князівське"?

13. ФК"Небилів"-2

 

 

 

 

        

                            ПЕРЕЛІК ЗМАГАНЬ З ФУТБОЛУ НА 2014 РІК

 

 

Весняний кубок Пролісок -23.03-27.04

Чемпіонат району: 04.05.2014-19.10.2014

Першість району: 04.05.2014-?

Кубок Району: Фінал 24.08.2014

ЗКубок Золота Осінь 26-10.2014-?

 

 

 

 

 

                            ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПЕРЕХОДИ ГРАВЦІВ           

                                                                          

1.Гравець, який заявився за одну команду немає права на протязі сезону без дозволу федерації виступати за іншу команду.

2.ПЕРЕХОДИ:                                                 

                   а/ на протязі дного футбольного сезону гравець може перейти в іншу команду тільки в період між 1-м та 2-м колом(1.08-05.09 змагань/згідно поданої заяви/

                   Футболіст отримує дозвіл на перехід після того як розрахується із командою за яку він грав раніше /спортивна форма, інвентар/

                   Питання про переходи  вирішує КДК.           

                   Команда ,що приймає до себе футболіста при переході сплачує до РРФФ внесок в сумі 50 грн. за кожного такого гравця.

3.ДОЗАЯВКИ гравців дозволяються на протязі  заявочного періоду

4.В змаганнях присвячених Дню Молоді, Дню фізкультурника і інших масових заходах команди виступають згідно окремих заявок /допускаються всі бажаючі/.

ПРИМІТКА: 2 жовті картки, одержані під час однієї гри, вважати вилученням. Раніше одержані попередження не зараховуються.

 

                                                                           ДОДАТОК

 

ВИПИСКА ІЗ ПЕРЕЛІКУ ДИСЦИПЛІНАРНИХ САНКЦІЙ, ЯКІ МОЖУТЬ БУТИ ЗАСТОСОВАНІ ДИСЦИПЛІНАРНИМ КОМІТЕТОМ РРФФ

 

                   У ВІДНОШЕННІ КОМАНД /КЛУБІВ/

                                              

- попередження                                       

- суворе попередження

- анулювання результату гри

- позбавлення турнірних очок

- дискваліфікація стадіону

- проведення гри на стадіоні в іншому населенному пункті

- виключення із складу учасників першості, розіграшу Кубка з переведенням в лігу рангом нижче

 

                                                        -10-

-присуджується команді поразка  з рахунком 0:3 / в разі більшої різниці результат залишається/.

                   ВКАЗАНІ САНКЦІЇ ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ

- за самовільний вихід з поля, відмову від проведення гри;

- за неявку на гру-поразка, за повторну неявку – зняття 3-х очок;

- за провокаційні дії футболістів або офіційних осіб, які викликали безладдя на стадіоні, на футбольному полі або прилягаючій території;                               

- за неетичну, некоректну, неспортивну поведінку футболістів, керівників команд, офіційних осіб до, під час та після гри.                                      

- за незабезпечення громадського порядку і безпеки на стадіоні або прилягаючий території до, під час та після гри;

- за внесення до рапорту /протоколу/ судді дискваліфікованого футболіста;

- за проведення гри без належної боротьби, з неповагою до глядачів;                

- за грубе порушення вимог і положень Регламенту змагань з футболу, рішень Виконкому РРФФ, КДК і Комітету по проведенню змагань, за повторну неявку на гру без поважних причин;                                            

- за незабезпечення участі футболіста в планових заходах збірної команди району;

- за запізнення команди на календарну гру;

- за ухилення від оплати членсько-заявочного внеску;

- за порушення термінів перерахування  членських-заявочних внесків та термінів заявки – штраф 100 грн., або зняття турнірних очок.

                            У ВІДНОШЕННІ ФУТБОЛІСТІВ

Дискваліфікація за проступки, допущені під час проведення ігор Чемпіонату та Кубку району.

- за проступок після одержання попередження в одній грі /2 жовта картка/-1 гра;

- за навмисну гру рукою, за грубу гру проти суперника з метою зриву атаки /"фол останньої надії" / - 1 гра;

- за образливі жести на адресу партнера, суперника, арбітра і його асистентів, інспектора,офіційних осіб, глядачів – до 5 ігор;

- за образливі дії та висловлювання на адресу партнера, суперника, арбітра і його асистентів, інспектора, офіційних осіб, глядачів – до 5 ігор;

- за удар суперника під час гри – до 5 ігор, після зупинки гри – до 10 ігор;

- за бійку до – 10 ігор;

- за грубу гру з нанесенням важкої травми – до 10 ігор;

- за погрозу і спробу фізичного нападу на арбітрів, інспекторів,офіційних осіб – до 24 місяців.

ПРИМІТКА: 2 жовті картки, одержані під час однієї гри, вважати вилученням, раніше  одержані попередження не знімаються.                                               

- За перші 4 жовті картки, одержані в змаганнях  футболіст  дискваліфікується на 1 гру, за наступні 4 жовті картки – на 2 гри, далі за кожне чергове попередження – на 1 гру.

- Гравець вилучений з поля автоматично дискваліфіковується на 1 гру і не бере участь в календарних матчах до рішення КДК, а до команди можуть бути застосовані дисциплінарні санкції.

 

                                                        -11-

-За участь у грі дискваліфікованого футболіста,його команді зараховується поразка/ в разі виграшу або нічиєї/ з рахунком 0:3, а у разі більшої різниці результат залишається, а до  команди або тренера можуть бути застосовані

дисциплінарні санкції, позбавлення турнірних очок.  Команді суперниці зараховується перемога 3:0. У випадку коли дискваліфікований гравець прийняв участь у грі, яка закінчилася поразкою його команди, то до команди, керівників,

тренерів команди застосовуються дисциплінарні санкції. У подальшому у наступних іграх футболіст може брати участь як такий, що відбув                      дискаліфікацію, якщо вона була на одну гру, або залишилася одна гра із декількох ігор дисквалфікації.                                         

- Не зіграний по будь-яким причинам матч Чемпіонату, Кубку району не входить в кількість ігор, які футболіст /тренер та інша офіційна особа/ повинен пропустити в зв"язку з дискваліфікацією.

                   У ВІДНОШЕННІ АРБІТРІВ

- попередження;                             

- усунення від обслуговування ігор на  визначений термін;

- переведення на обслуговування ігор нижчих ліг до прийняття нового рішення;

- відмова від послуг арбітра.

         ВКАЗАНІ САНКЦІЇ ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ

- за несвоєчасну відправку рапорта/протоколу/;

- за помилки допущені при оформленні рапорту;

- за невнесення в рапорт попередження або вилучення,які мали місце у грі;

- за фальсифікацію фактичних даних рапорту після його оформлення;

- за грубі методичні помилки, які вплинули на результат гри;

- за встановлені факти недостатньої для обслуговування ігор кваліфікації.

 

 

ЩОРІЧНО  ВИКОНКОМОМ РРФФ МОЖУТЬ БУТИ ВНЕСЕНІ І ЗАТВЕРДЖЕНІ ЗМІНИ ТА ДОПОВНЕННЯ  ДО ІСНУЮЧОГО РЕГЛАМЕНТУ ЧЕМПІОНАТУ І ПЕРШОСТІ    РОЖНЯТІВСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ.

Переглядів: 1113 | Додав: lmb | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz