Четвер, 25.04.2024, 17:40
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Квітень » 28 » Пролісок здобули ФК"Сваричів"
02:37
Пролісок здобули ФК"Сваричів"

Фінал Кубка Пролісок 2014
27 квітня 2014 
стадіон "Карпати"смт.Брошнів-Осада
700 глядачів t +18

ФК"Сваричів"-Колос(Цінева) 1-1(1-1) п.4-3

Судді:Ковальчук Любомир(Рівня)

Асистенти:Цюпа Віталій(Н.С),Римарчук Любомир(Камінь)
ФК"Сваричів"Волощук В,Рибчак М,Семчук В,Тринчук О,Жолобак Р,Сеничак М,Волощук А,Локатир С,Тренчук Р,Тринчук А,Марчук С

заміна:Дзудза Д,Мельник Р,Колтик Є,Інес Б.

Колос(Цінева):Котовус І,Виннишин А,Федишин І,Фітяк В,Бреславський В,Дорош Р,Дорош А,Савчук О,Русаль В,Залозний С,Лаврінок В

заміна:Капраль Є,Шнайдер В,

Голи:Лаврінок В 25 хв. 0-1 відео голу  ТУТ

Марчук С 36 хв. 1-1

Серія пенельті ТУТ та початок матчу ТУТ

Довгоочікуванийфінал  відбувся.Всі вболівальники  з нетерпінням  очікували  цього двобою.Матч розпочався з хвилини мовчання   в пам"ять  палкого  вболівальника,32 літнього пароха с.Цінева о.Любомира Криштофіка.Він  також дуже бажав  відвідати  цей фінальний матч проте  невблаганна смерть забрала Його життя.А пригадується минулорічний фінал де він  спостерігав  за подіями матчу з лави запасних  команди Колос.

 

Зі стартовим свистком цінівчани заволоділи ініціативою і раз  за разом  атакували ворота  сваричівців. Декілька слушних нагод  нереалізував  форвард ценівчан новобранець Лаврінок. Сповна свій шанс він використав в середині першого тайму.Проштовхнувши м"яча  через воротаря  добивши в порожні ворота.Здавалося цінева  свого шансу  не втратить.гострими уколами кололися сваричівці ,зокрема капітан команди Степан Марчукякий декілька разів  намагався втекти від оборонних редутів суперника. в обному з епізодів потягнув м"яз  і здавалося  що гру не продовжить.Але такий  боєць як,  сімка  сваричева, знайшов в собі сили і продовжив матч. Через декілька  хвилин  все ж таки  обігравши захисників  пробив по воротах і рахунок 1-1.

В другому таймі  цінівчани втратили ініціативу а точніше   вогник в їхніх очах згас через декільки  хвилин  після  того як вони вийшли вперед.Що сталося з футболістами з Ціневи важко сказати.Грали без мотивації ,чи думали  що все ж таки заб"ють переможного м"яча.Хочап шанс принести перемогу  на останніх хвилинах втратив  все той же Лаврінок  погано рзпорядившись м"ячем пробив вище воріт.Такж декілька  хороших нагод  мали і сваричівці  щоб  схилити  фортуну на свою сторону.Хоча вони її  таки склонили в  серії післяматчевих одинадцятиметрових  ударів.

З точки сваричівські  гравці були точними а сваричівець з Ціневи не зумів переграти  воротаря в останньому ударі   нерви не витримали в Дороша Андрія  пробив  ище воріт.Отже Сваричів здобуває кубок Пролісок 2014.зчим ми його поздоровляємо.А Ціневі бажаємо  вбалого виступу в  кубку області та  в чемпіонаті району.

Фото з матчу:

На старт...

Усе вирішать пенальі....

 

Радість одних... Розпач других...

 

Переможці  Переможені

На завершення пролунав Гімн України відео ТУТ

 

 

 

 
Переглядів: 1219 | Додав: lmb | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz