Четвер, 25.04.2024, 17:55
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2015 » Лютий » 5 » Петро Семотюк(Горгани):Кількість "легіонерів" повинна бути обмеженою....
22:45
Петро Семотюк(Горгани):Кількість "легіонерів" повинна бути обмеженою....

Декілька днів тому ми аналізували успіхи команди з райцентру-Горгани.Які минулого сезону вибороли бронзу чемпіонату.Одним із тих кував цю перемогу є їх тренер.Навіть і  тепер коли в районі проходять змагання з міні-футболу в якому  беруть участь й також рожнятівці.Їх тренер завжди з командою.Футболу Рожнятівщини вдалося трішки поспілкуватися з Петром Васильовичем.

Семотюк Петро Васильович(12.05.1973)

тренер команди Горгани(Рожнятів)

бронзовий призер ЧР 2014

-Розкажіть про себе.Як так сталося що ви стали футбольною людиною?

-Почнемо з історії: з 2-го класу почав займатися футболом у Рожнятівській ДЮСШ під керівництвом Матуляка М.І.. Неодноразово був призером обласних змагань в складі Рожнятівської ДЮСШ і був незмінним капітаном у своїй віковій групі. Після 8-го класу поступив в ТФК на відділення футболу, який успішно закінчив. А дальше був Львівський державний інститут фізичної культури, кафедра футболу. По закінченні інституту викладав футбол у Перегінській ЗОШ. Життя внесло свої корективи і змушений був поміняти роботу на підприємницьку діяльність. У 2009 році на любительських засадах почав займатись з дітьми 1999 р.н. і молодші. За 3 роки занять були призерами кількох турнірів. А все тому, що підросли два сина, які так як і тато закохані у футбол

 

 

 

 

 

 

-Що спонукало вас стати у керма Рожнятова?

-Потім було запрошення очолити команду "Горгани" (Рожнятів) зі сторони деяких небайдужих гравців. До створення нового бойового колективу долучились Яремчук З.І., Бойчук А.М. та Шидловський В.О.,деякі небайдужі підприємці Рожнятова та на селишний голова Мацевко В.С.. Перший рік було важко працювати, пошук спільного бачення розвитку команди, дисципліна та взаєморозуміння в середині колективу

-Як проходять тренування?

 -В основному дотримувались принципу двохразових тренувань на тиждень + недільна гра. Після року роботи на наступний сезон результат не заставив себе чекати. Амбіції в команди достатньо високі і завдання ставились максимальні.

-Що можете сказати про рівень нашого чемпіонату?

-Рівень достатньо високий, про це свідчать перемоги брошнівських "Карпат", ФК "Перегінська" та "Колосу" із с.Цінева.

-Як ви ставитесь до того що команди в свої склади залучають так званих легіонерів?

-Достатньо позитивно, адже є в кого набиратись досвіду місцевим гравцям, але кількість "легіонерів" повинна бути обмеженою, 4-5 чоловік максимум, адже це тоді притуплює розвиток місцевого футболу і втрачається бажання щось доводити власним вихованцям (адже шансів в них попасти в основу нема)

-Сезон 2014 для Рожнятова можна вважати успішним? Чи як ви думаєте?

Минулий сезон можна вважати достатньо пристойним, адже сформувався гідний колектив, є величезне порузуміння між тренером та гравцями і їх усвідомлення в загальному результаті команди. Зокрема, хотілось би відзначити капітана команди Джуса Мар"яна який повернувся з брошнівських "Карпат", Назара Яремчука, який ніколи не залишався байдужим до проблем команди, в організації дисципліни і порядку незамінні: Данилюк Тарас, Городецький Назар, Корпан Богдан, Русин Юрій, Пастухов Ігор, Рожко Роман, Растопчін Руслан, Савчук Сергій та Волощук Степан,Тулубінський Олег, Русин Роман. Особлива подяка нашим "легіонерам" : Ревуцькому Миколі, Тренчуку Роману, Волощуку Володимиру, Ліпатову Михайлу, Волощуку Василю та Залозний Сергій, які прониклись духом команди і завжди готові були допомогти.

-Які плани на майбутнє?

-Наступний рік - це рік змін, перехідний період, зміна поколінь, тож хотілось би зберегти в команді ту прекрасну атмосферу і допомогти молодим, місцевим гравцям таким як: Волковецький Святослав, Зварич Назар, Неспляк Святослав, Бесага Роман, Маєвський Віталій, Мельник Олег, Кулічковський Юрій, Гулянич Юрій, Семотюк Андрій, Яремчук Станіслав, Дирів Іван знайти себе і своє місце в команді.

-Який матч в минулому чемпіонаті вам найбільше запамятався? 

-Останній тур чемпіонату який відбувався у Вільхівці. Після дуже виснажливих двох таймів , за прихильністю неба та футбольних богів справедливість "восторжествувала". Цей напружений матч ми перемогли завдяки голу Миколи Ревуцького. А потім були приємні, веселі, позитивні емоції.

-В котрому матчі вам було найтяжче?

-Найнеприємніший, найтяжчий матч відбувся в 3-му турі в Слободі Рівнянській. Про це гидко згадувати, але це загальна біда нашого футболу - футбольні арбітри, стан футбольного поля, неадекватна поведінка вболівальників. Ці речі надзвичайно сильно портять саме сприйняття нашої любимої гри - футбол.

-Після того як Марян з Ціневи заявив що покидає Ціневу. чи вважаєте ви Ціневу без Маряна серйозним суперником?

 -Розвиток футболу в Ціневі мене мало цікавить. Там є свої фанати яким не байдужа місцева команда, тож я думаю, що вони згуртуються і в Ціневі буде команда. Зразок в роботі показав Мар"ян, за що йому #RESPECT

-Хто на вашку думку буде фаворитом змагань в 2015 році?

-Про фаворитів на сьогоднішній день важко говорити, адже саме глобальне питання на сьогоднішній день - це ситуація в Україні, яка може привести до того, що сезон не розпочнеться.

-Після того як ви почали реконструкцію футбольного поля в Рожнятові,чи встигнете завершити всі роботи до початку сезону? Чи будете свої домашні матч проводити не в Рожнятові? Чи не позначиться це на резульатах команди?

-Небайдужі люди Рожнятова та селишний голова посприяли поверненню у власність громади приміщення - роздягальні, а також провести його благоустрій. Звичайно, на підготовку футбольного поля потрібен і матеріальний ресурс, і певний час. Тож на сьогодні говорити якісь однозначні речі про виступи команди на домашньому стадіоні неможливо, бо такої зустрічі ще не відбулося.

-В грудні минулого року просочилася така інформація: що Рожнятів в наступному сезоні буде виступати в обласних змаганнях.Наскільки правдива інформація.Що можете прокоментувати?

 -Немає що коментувати, бо про таке в команді мови не йшло. Спочатку потрібні перемоги на районному рівні.

-Чи відвідуєте сайт Футбол Рожнятівщини?Якщо так ,то як часто?

-Так, відвідую щонеділі, щоб поцікавитись результатами інших матчів. Трошки більше часу проводжу при огляді інформації і справ у рідній спільноті ФК "Горгани" (Рожнятів)

-Після того як в нашім районі місце секретаря РРФФ стало вакантне...кого бажаєте бачити секретарем РРФФ?

-На сьогоднішній день мене влаштовує робота Романа Тараса, який взяв на свої плечі цю ношу і добре з нею справляється.А взагалі в перспективі бачу на цій посаді молодого, амбіційного, з новими ідеями, з великим бажанням популяризації великого та міні-футболу в районі. Це повинен бути авторитетний фахівець.

-Що можете побажати вболівальникам  рожнятівщини?

Миру в нашій державі, щоб наші юні футболісти, юні таланти могли себе проявити на футбольних полях, а не на війні.

-Дякую що згодилися поспілкуватися...

 -Прошу. До наступних зустрічей......

Переглядів: 1171 | Додав: lmb | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz