П`ятниця, 19.04.2024, 05:50
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2013 » Квітень » 9 » "Mens sana in corpore sano – В здоровому тілі здоровий дух"
18:57
"Mens sana in corpore sano – В здоровому тілі здоровий дух"
8 квітня в Івано-Франківському Муніципальному фізкультурно-оздоровчому центрі розпочався турнір з міні-футболу на кубок Івано-Франківської Архієпархії. Організаторами турніру стали: Комісія у справах мирян Івано-Франківської Архієпархії спільно з Обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

«Учасниками змагань є команди всіх деканатів Архієпархії та представників її структур. Змагання проходитиме у два етапи. Учасники поділені на дві вікові категорії – до і після 15 років. Кількість команд першої вікової категорії налічує 20, а другої  - 25. Також є три команди священиків» - зазначив о. Микола Крушець, голова Комісії у справах мирян. З  нашого району  в цих змагання взяли участь священики Перегінського  та Рожнятівського деканатів,також команди Берлоги(дві групи),Рожнятів(дві групи) і Вільхівка(старші 15 )

















Дане спортивне дійство організовується на основі Пастирського листа Блаженнішого Святослава «Жива парафія – місце зустрічі з Живим Христом» та присвячується 1025 річниці хрещення Русі-України і Року Віри.

Турнір розпочався реєстрацією учасників та жеребкуванням, після якого звучав гімн України. Відтак, митр. прот. Олег Каськів, протосинкел Архієпархії, молитвою та благословенням учасників відкрив змагання. Він також звернувся до учасників турніру, підкреслюючи важливість такого заходу як можливості продемонструвати свої спортивні навички, обмінятися досвідом та просто поспілкуватися з ровесниками. Такі змагання проводяться вперше, однак о. Олег запевнив, що вони проводитимуться щороку.

Варто також сказати, що на даному турнірі були присутні голова Обласної федерації футболу та представники міських і обласних спортивних комітетів. Арбітрами змагань були представники Обласної федерації футболу.

Доречно зазначити, що у цьому футбольному змаганні взяли участь і дві команди з Івано-Франківської Духовної Семінарії ім. свщмч. Йосафата – одна команда складалася із семінаристів, а до складу другої ввійшли священики семінарії. Сподіваємось, вони продемонструють високий професіоналізм у своїй командній грі і покажуть відмінний результат.

Турнір з міні-футболу на кубок Івано-Франківської Архієпархії має на меті сприяти розвитку молодіжних християнських організацій, тим самим роблячи свій внесок в оживлення парафій, які, за словами Блаженнішого Святослава, є місцем зустрічі із нашим Спасителем.

Джерело

Переглядів: 1010 | Додав: lmb | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz