Четвер, 25.04.2024, 20:34
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Липень » 5 » Кубок району 2014.
19:53
Кубок району 2014.

Так як  в чемпіонаті перерва ,яка  буде тривати місяць.Друге коло стартує 3 серпня.Тому РРФФ  вирішили цього місяця провести  декілька раундів кубка незалежності.Минулої  середи  було проведено  жеребкування.Пропонуємо  вашій увазі  результати жеребкування.

Згодом після  жеребкування,свою згоду  приймати участь в  розиграші кубка виявила Лімниця з Перегінська її суперником  стали ФК"Закерничне"

Ось такі підсумки  першого раунду.

В той  же  час відразу після жеребу в соціальних  мережах,зокрема в контактах  групі Рожнятівського  футболу,її учасники  почали коментувати  результати  а також прогнозувати матчі цього раунду.До  вашої уваги декілька цитат:

Розпочну напевно з найцікавішого- Закерничне прийматиме Лімницю з Перегінська. Ту яка бере участь у змагання обласної першості з футболу. Закерничне виявляло надзвичайно велике бажання грати,але дома!.. напевно приїхали хлопці з лісів хочуть показати своїм,чого вони варті. Лімниця яка набралась досвіду в значно сильнішій лізі старатиметься виграти у цьому сезоні хоч що не будь, кубок району буде для них непоганою втіхою.Прогноз-1Х.

Ідемо дальше Цінева-Вільхівка. Цінева хоч і з різним успіхом але завжди за щось бореться,а Вільхівка хоче, але не може чогось добитись.Тут питання такі в тому-"золотитимуть руку людям в чорному" з області чи LMB обійдеться тільки "Благословенням на чесне суддівство" для своїх свистунів! Перемога першої,загальний підсумок вищесказаного.

Далі напевно Спас і Слобода. Цікавим повинен видатись матч. Явний фаворит це "Міро і його гастарбайтери" але Спас дома виглядає непогано... В перемозі гостей не здивується ніхто. 

Наступний по інтересу це напевно матч Петранка - Дуба хоч дві команди і представляють другу лігу.Бачив одних і других-копати мають багато.Можлива і серія післяматчевих 11-метрових ударів.

Рожнятів повинен декласувати Небилів. Не знаю що тут ще сказати.

Вербівка їде у Сливки(Небилів) може нарешті здобуде свою першу перемогу на виїзді.

Суходіл прийме Іванівку... і виграє у неї.

О, і чуть не забув Ясень - Сваричів якщо обійдуться без рукоприкладства то Сваричів виграє і з великим рахунком.

Переглядів: 782 | Додав: lmb | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz