П`ятниця, 26.04.2024, 00:57
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Липень » 10 » КР 2014.В очікуванні матчів 1/8 фіналу....
01:02
КР 2014.В очікуванні матчів 1/8 фіналу....

Після жеребкування 1/8 фіналу яке  відбулося цієї середи футбольна громадкість активно  обговорює шанси команд для проходження в наступний  раунд.Так в соціальній мережі в контакті багато вже  сказано про  матчі які ми  очікуємо.Особливої уваги заслуговує стаття яку ми пропонуємо вашій увазі.Автором якої є  адміністратор ФУтбол Рожнятівського району .

Матчів відбудуться на полях команди які в перші в парі!!!

Хотів почати з іншого матчу. Але прийдеться з Горгани-Сливки. Ну не міг подумати що цей матч викличе такий ажіотаж у соц. мережах. Сливки зловили «зірку» чи що???Прокинеться, ви забули що з вами було до минулої неділі?Літаєте по тому полі як бджоли .Виграли у нулячої Вербівки,яка навіть не знала що з нею робиться.Це не показник. Спустіться на землю.Хоча якщо виграєте- то з мене ящик пива!  Суддя: Рибчак Михайло "Сваричів"

Далі про цікаве: Сваричів-Лімниця Перегінськ. Команда з розумом, яка біжить ну і в загальному просто вміє грати футбол поміряється силами з хоч і учасником (але не дуже грізним) першості області. Сваричів з своїми досвідченими «бальоністами» виглядає фаворитом. А як буде-побачимо.
 Суддя: Барко Віталій "Голинь"

Далі напевно фаворит всіх районних змагань- Цінева, приймає Берлоги. Районна «Барселона» проти самородків Паловича! Буде круто! Суддя: Римарчук Любомир "Камінь"

Брошнів який займає перше місце у «вищі» прийме Петранку. Молоду команду на чолі з своїм забивалою Пуляком. Є дві думки:рогром або сенсація. Суддя: Рибчак Василь "Сваричів"

Камінь-Лоп’янка. Єдина пара з двох представників однієї ліги. На даний момент напевно найцікавіші команди у 2-ій лізі. Повинен получитись цікавий матч. Можливо з післяматчевими 11-метровими.  Суддя: Цюпа Віталій "Н.С."

Слобода-Рівня. Місцеве «класіко».Музиканти переможуть і пройдуть у наступний раунд. Забагато $ тратить Міро щоб не пройти Рівню. Суддя: Гуцул Віктор "Вільхівка"

Грабів-Нижній. Н. Струтин виглядає сильнішим.Але особливості поля можуть допомогти господарями. Калуським піжонами буде трудно «на канаві» грати.  Суддя: Мацьків Василь "В.С."

Суходіл зробить з Верхнім теж саме що і з Іванівкою. Тобто виграє. Суддя: Пицків Іван "Сваричіа"

Матчі розпочинаються в неділю 13 липня о 14:00.У випадку нічиєї- одразу 11-метрові удари.

Чекаю коментарів.Прошу не сприймати все близько до серця-я можу помилятись. Коментуйте,висловлюйте свої думки. Картинка символізує статуси суперників «сильніші, більші проти менших,слабших»

Переглядів: 1009 | Додав: lmb | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz