Субота, 20.04.2024, 07:48
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2013 » Липень » 21 » Контрольний матч. ФК Калуш - Кроно-Карпати - 1:2
00:27
Контрольний матч. ФК Калуш - Кроно-Карпати - 1:2

Контрольний матч. ФК Калуш - Кроно-Карпати - 1:2

Минулого четверга у Вістовій на полі тренувальної бази ЖФК «Нафтохімік» ФК «Калуш» зіграв контрольний поєдинок з «Кроно-Карпатами». Цей матч проти одного з лідерів обласного чемпіонату, який підопічні Романа Драгана провели в дещо експериментальному складі, завершився з рахунком 2:1 на користь сусідів з Брошніва-Осади.
ФК «Калуш» (Калуш) – «Кроно-Карпати» (Брошнів-Осада) - 1:2 (0:1)
16 липня 2013 – 17.00, с. Вістова, стадіон тренувальної бази ЖФК «Нафтохімік», +24°С, 50 глядачів.
Арбітр: Салаш Іван (м. Калуш)
Асистенти: Миндюк Тарас і Пашник Василь (обидва – м. Калуш)
ФК «Калуш»: Федик Любомир, Олевич Ярослав (К), Драган Андрій, Микуляк Ярослав, Гудак Степан, Питльований Олег, Мельник Орест, Савчин Василь, Третяк Роман, Король Андрій (Фітковський Тарас, 41), Коско Юрій
«Кроно-Карпати»: Атаманчук Любомир (Дранчук Роман, 41), Перепічка Олег, Волошинович Зіновій (К), Пліщук Петро, Мельниченко Микола (Качур Василь, 41), Покачайло Ромуальд, Белей Василь, Яворський Георгій, Барановський Олег, Кушецький Ігор, Цимбалістий Ігор
Голи: Третяк Роман (57) – Яворський Георгій (16), Цимбалістий Ігор (47)

Команди лише розпочали свої навчально-тренувальні збори і в складі обох суперників не було цілого ряду гравців основи: за господарів не зіграли Олексій Брізе і Олег Боднар, а у воротах весь матч провів дублер Богдана Кузіва – Любомир Федик; у брошнівчан відсутніми були Валерій Блажко, Михайло Ляхович, Олександр Крохмалюк, і лише з лави запасних вимушений був спостерігати за грою травмований Ростислав Волошинович.
На початку поєдинку набагато активнішими виглядали калушани, які краще рухались і більше контролювали м'яч. Проте ця активність гравців ФК «Калуш» якось гасла на підступах до штрафного майданчика, і загрозу для Любомира Атаманчука вдалось створювати хіба що ударами з далекої відстані. А після одного з таких пострілів у виконанні Ореста Мельника м'яч навіть влучив у поперечину воріт «Кроно».
Рахунок в матчі було відкрито на 16-й хвилині, коли Ромуальд Покачайло тонким пасом розрізав центр калуської оборони, де в парі з Олевичем діяв Андрій Драган, і Георгій Яворський без проблем переграв нашого голкіпера – 0:1. Подвоювати рахунок вже за кілька хвилин міг Зіновій Волошинович, але перебуваючи у вигідній позиції він головою послав м'яч трохи вище воріт.
До перерви калушани зуміли організувати ще кілька доволі небезпечних атак, проте їм знову бракувало завершення. У гостей запам'ятався потужний удар Покачайла метрів з 30-ти, проте цього разу Федик виявився на місці.

Другий тайм «Кроно-Карпати» розпочали більш активно і після швидкої атаки на лівому фланзі Ігор Цимбалістий реалізував передачу від свого партнера. Трохи згодом від чергового голу калушан врятував Любомир Федик, який зумів парирувати підступний удар Ігоря Кушецького.
Хід матчу змінився на 57-й хвилині, коли Роман Третяк, виконуючи передачу з флангу, несподівано закинув м'яча "за комір" голкіперу брошнівчан Роману Дранчуку. Після цього господарі поля з новими силами побігли вперед і просто зобов'язані були зрівнювати рахунок, проте Савчин і Третяк не зуміли використати свої чисті виходи віч-на-віч з голкіпером.
В останній п'ятнадцятихвилинці досвідчені гравці «Кроно-Карпат» повністю "висушили" гру і впевнено довели матч до перемоги.

джерело
Переглядів: 858 | Додав: lmb | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz