Четвер, 18.04.2024, 18:53
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2013 » Травень » 3 » Чемпіонат області.Перша поразка Брошнева
01:15
Чемпіонат області.Перша поразка Брошнева
Сьогодні на стадіоні "Гірка" в м.Івано-Франківську місцевий МФК "Ніка-Тепловик" приймав брошнівські "Кроно-Карпати". Дана гра мала всі підстави вваєатись однією з центральних в турі. Все-таки, досить успішно стартували в сезоні обидві команди. Та й як тут не призагади 2011 рік, коли саме "завдяки" брошнівським "Кроно-Карпатам", "Тепловик" втратив золоті медалі чемпіонату.
"Ніка-Тепловик" - "Кроно-Карпати" - 1:0.
Івано-Франківськ, стадіон "Гірка"
Арбітр: Семанюк Т.
Асистенти: Дем'янчук Т., Дмитрук М.
4-й арбітр: Петровський В.
Інспектор: Ольшанецький В.
Гол: Конкольняк 44.
Вилучення: Соколенко 55 (друга жовта картка, Тепловик).

Та той двобій наприкінці 2011 року - вже історія. З того часу багато що змінилося. "Тепловик" встиг стати муніципальною командою, об'єднавшись із ДЮФК "Ніка" та змінивши назву. А брошнівчани із новачка чемпіонату перетворилися в одного із претендентів на комплект нагород.
Звітна гра розпочалась доволі жваво. Обидві команди намагалися швидко переходити центр поля. В першій половині гри суперники мали декілька можливостей для того, щоб відкрити рахунок. Та в кожному епізоді все чогось не вистачало: то нападникам бракувало точності, то із своїм основним  завданням вдало справлялися голкіпери, а то не вистачало трохи фарту.
Здавалося, команди так і підуть на перерву за нічийного рахунку. Та все змінив дальний постріл Ярослава Конкольняка на 45-ій хвилині. Не можна сказати, що удар гравця "Тепловика" був надзвичайно сильним чи складним для голкіпера. Та за господарів, схоже, зіграло футбольне поле. М'яч перед голкіпером Любомиром Атаманчуком, який вже готовий був його спіймати, вдарився об газон та трохи змінив свою траєкторію польоту. Цього було достатньо для того, щоб на табло загорілось "1:0".
По перерві гості намагалися звірняти рахунок, створили декілька небезпечних моментів. Але "Ніка-Тепловик" таки відстояла переможний для себе рахунок. Не допомогло брошнівчанам і те, що більшу частину другого тайму господарі поля грали в меншості. В підсумку, франківський "Ніка-Тепловик" здобуває перемогу та виходить на друге місце в турнірній таблиці.
Хотілось би звернути увагу на ще один момент, який далеко не вперше доводилось спостерігати під час домашніх матчів "Тепловика". На стадіоні "Гірка" чомусь не було оголошено склади команд, а також іншу інформацію, яка традиційно повідомляється під час футбольного матчу. Думаю, для команди першої ліги, оголошення диктора по стадіону мало б бути обов'язковим. Це так, між іншим...
Також варто відзначити й численну групі підтримки із Брошнева, які прибули до обласного центру повболівати за свою команду. Щоправда, поведінка вболівальників в окремих епізодах залишала бажати крашого.

Трайтурак Роман, sport.if.ua
Переглядів: 709 | Додав: lmb | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz