П`ятниця, 29.03.2024, 11:38
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Травень » 4 » Брошнів одноосібний лідер
22:08
Брошнів одноосібний лідер

Вигравши сьогодні в своїх географічних сусідів в м.Калуш брошнівські КРОНО-Карпати одноосібно очолили турнірну таблицю.

4 травня 2014 – 16.00, м. Калуш, стадіон «Хімік», +6°С, 400 глядачів
Інспектор і делегат ІФФФ: Овчар Ігор (м. Івано-Франківськ)
Арбітр: Дем'янчук Тарас (м. Івано-Франківськ)
Асистенти: Паньків Тарас (м. Долина), Загнибіда Ігор (м. Івано-Франківськ)
Четвертий арбітр: Барко Віталій (с. Голинь, Калуський р-н)
ФК «Калуш»: Кузів Богдан (Федик Любомир, 46), Демків Ярослав, Король Андрій (К) (Олевич Ярослав, 84), Новицький Андрій, Гудак Степан, Боднар Олег, Мельник Орест (Потопляк Володимир, 87), Рибатчин Андрій (Борщ Володимир, 76), Денега Богдан, Стовбан Любомир (Савчук Василь, 86), Кравців Микола
«Кроно-Карпати»: Атаманчук Любомир (К), Перепічка Олег, Громоляк Андрій (Волошинович Зеновій, 82), Ляхович Михайло (Мельниченко Микола, 90+1), Третяк Роман (Барановський Олег, 82), Покачайло Ромуальд (Яворський Георгій, 57), Боришкевич Володимир, Драган Андрій (Романишин Ростислав, 60), Януш Орест, Кушецький Ігор, Волошинович Ростислав (Качак Назар, 90)
Голи: Януш Орест (23), Драган Андрій (38)
Попередження: Гудак Степан (76) – Громоляк Андрій (80)
Гості, які в чергове прибули в Калуш у якості фаворита, доволі впевнено розпочали матч. Одразу ж гострий момент біля воріт Кузіва мав Михайло Ляхович – але пробив над самою поперечиною. А на 15-й хвилині небезпечний удар вже головою наніс Андрій Драган, проте влучив в руки голкіперу.
ФК «Калуш» в свою чергу також намагався не відсиджуватись в обороні і час від часу проявляв активність. Правда падала в вічі якась незіграність в діях гравців, коли Денега кілька разів непорозумівся з Кравцівим. До того ж, доволі часто наші півзахисники невиправдано втрачали м’яч в центрі поля.
Після однієї з таки помилок, коли Любомир Стовбан занадто довго вовтузився з м'ячем, відбулась чергова "обрізка". Гості організували блискавичний випад лівим флангом, Орест Януш відгукнувся на навіс і головою відправив м’яч у сітку. Можливо, дещо нерішуче зіграв у цьому епізоді Богдан Кузів, який після зіткнення з власним гравцем ще й отримав ушкодження і у перерві був замінений.
Після пропущеного голу ФК «Калуш» прокинувся і спробував відігратись. Так, на 30-й хвилині гостро проривався в штрафний майданчик Богдан Денега, але його наздогнали і завадили захисники. Ще в актив калушан можна занести декілька ударів з далеку і серію з чотирьох кутових. Натомість «Кроно-Карпати» вдруге забили – Андрій Драган після подачі з кутового головою вразив ворота своєї колишньої команди.
По перерві малюнок гри практично не змінився. Дещо "академічний" футбол підопічних Василя Качура помітно оживив Георгій Яворський, який вийшов на заміну в середині другого тайму. Ледь з'явившись на полі, він філігранним пасом вивів на ударну позицію Михайла Ляховича, проте той не зумів перехитрити Федика. Трохи згодом Яворський і сам погрожував воротам, але і тут 20-річний голкіпер калушан зіграв надійно.
Під кінець зустрічі темп гри помітно впав. У калушан і надалі нічого не виходило в атаці, а за «Кроно» ще один раз міг відзначитись Ростислав Романишин, який послав м'яч в притирку зі штангою. У підсумку – чергова поразка ФК «Калуш» від сусідів з Брошнів-Осади, яка вже навіть на власному стадіоні стає сумною традицією.
 
 
Юнаки ФК «Калуш» також поступились своєму супернику в першому домашньому матчі. До 50-ї хвилини гра тривала з перемінним успіхом, а коли команди обмінялись забитими м'ячами, спрацювало всім відоме старе футбольне правило. Володимир Басник не зумів реалізувати свій чистий вихід 1:1, натомість півзахиснику гостей Володимиру Гаврилюку вдалось зі штрафного влучити точно в "девятку". Третій гол на передостанній хвилині матчу зафіксував перемогу гостей з рахунком 3:1.
ФК «Калуш-юнаки» – «Кроно-Карпати-юнаки» - 1:3 (0:0)
Склад ФК «Калуш»: Сидор Юрій (К), Іваницький Ярослав (Свирид Віталій, 66), Сайчишин Назарій, Коновіцький Олег (Криськів Юрій, 60), Романів Артур, Кобрин Олег, Мельник Олександр (Тимків Михайло, 68), Бігун Олександр (Малинка Сергій, 70), Маліборський Валерій, Басник Володимир, Федорин Ростислав (Куцела Юрій, 50)
Голи: Басник Володимир (57) – Гаврилюк Володимир (50), Кузьмин Роман (63), Завадецький Ігор (78)
Попередження: Романів Артур (36), Кобрин Олег (64) – Дирів Віталій (76)

Турнірна таблиця:

Юнацькі склади

 

Переглядів: 1010 | Додав: lmb | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz