Субота, 27.04.2024, 04:53
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Вересень » 22 » Сальваровський Володимир: "В Брошневі справжній футбольний бум"
01:54
Сальваровський Володимир: "В Брошневі справжній футбольний бум"

У Брошневі на вихідних відбулося дві події, які, безперечно, заслуговують на увагу. Пройшов дитячо-юнацький футбольний турнір "Золота осінь 2014". Також відбувся центральний матч туру обласного чемпіонату між брошнівськими та коломийськими "Карпатами". Вдалося поспілкуватися із президентом ФК "Карпати" (Брошнів), який відповів на запитання, пов'язані із згаданими подіями.

- "Золота осінь" став вже традиційним турніром. Проводимо його втретє. Старалися організувати все на належному рівні, запросили хороші команди. До нас приїхали івано-франківські "Прикарпаття", "Юніор", "Ніка-05" та "ДЮСШ-1", Калуська РДЮСШ. "Золота осінь 2014" проведена за підтримки народного депутата України Диріва Анатолія Борисовича. Приємно, що турнір вдася. Змагання відбувалися в двох вікових категоріях - 2004-05 та 2002 року. В молодшій віковій категорії перемогу здобула перша команда "Карпат". В старшій віковій категорії наша команда в тяжкій боротьбі в серії післяматчевих пенальті також переграла суперника - івано-франківське "Прикарпаття". Будемо проводити цей турнір і в наступні роки, тому що дітям цікаво брати в ньому участь.

Як бачимо, поруч з футбольним полем на стадіоні розрівнюється площадка для ще одного поля...

- Так, зараз дуже складні часи. Але намагаємося знаходити можливість проводити необхідні роботи. Вже завезли близько 300 машин глини для вирівнювання території. Будемо продовжувати роботи далі. Цим активно займається наша селищна рада на чолі із селищним головою Шикеринцем Іваном Борисовичем. Це його велика заслуга. А ми допомагаємо. Хочемо зробити ще одне футбольне поле. Все-таки, є земельна ділянка, і жаль, якщо вона пустуватиме. Найближчим часом розпочнемо роботи по встановленню дренажної системи.

- Тобто черговий крок для розвитку футболу...

- Звичайно, будівництво ще одного футбольного поля на території стадіону "Карпати", це черговий крок в популяризації та розвитку спорту, зокрема футболу, в нашому селищі. На даний момент  2002-03 років народження займається 23 дитини, 2004-05 роки народження також близько 20 дітей і ще набрали 2007-08 років народження - 20 чоловік. Тобто на даний момент в футбольній школі десь до 60 дітей займається футболом.

-Тоді як щодо участі в ДЮФЛ?

- Поки що до участі в чемпіонаті Дитячо-юнацької футбольної ліги  ми лише йдемо. В цьому турнірі потрібно брати участь двома командами різних вікових категорій. Тому над цим працюємо, щоб реалізувати заплановане і взяти в майбутньому старт в ДЮФЛ. Приємно працювати в цьому напрямку, так як в Брошневі відчувається справжній футбольний бум. Велика кількість дітей займається футболом. Також до нас на тренування приїзджають і дітки з ближніх сіл.

І ще одне питання. Поділіться враженнями від матчу Карпати (Брошнів) - Карпати (Коломия).

- Гра була хороша. Суперники рівні. Так, ми мали більше моментів, штанга, перекладина, володіли перевагою. Трохи не поталанило. Це футбол. Всі гравці відіграли добре. Але трохи не дограли, не допрацювали. 

Трайтурак Роман, sport.if.ua 

Переглядів: 767 | Додав: lmb | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz