П`ятниця, 29.03.2024, 01:39
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Травень » 1 » Кубок області.Знайомимось з суперниками...
01:58
Кубок області.Знайомимось з суперниками...

Вже сьогодні нас  очікують цікаві футбольні  баталії.Представники нашого району розпочинають свій похід за кубком області.Цього  року  за почесний приз  наш район  як  на диво представляє  чотири команди.Якщо  старожил  КРОНО-Карпати  вже не вперше бере участь вна такому рівні. То інші три учасники  вперше  візьмуть  участь в змаганні.Для  брошнівчан  та перегінської  Лімниці  цей сезон  розпочався минулої неділі матчами  чемпіонату та першості .Колос(Цінева) грала фінал  кубка Пролісок  а  перша команда  перегінчан  спостерігала за матчами в ролі глядачів.

Отже  всьогодні в 17:00  судді виведутькоманди на поле.На що може надіятися футбольний вболівальник рожнятівщини?Чи порадують  нас наші команди.Відчуття двояке.Якщо наші лідери брошнівчани  та ФК"Перегінське" приймають суперників на своїх полях нижчим  рангом, то інші два  їдуть в гості  до  сильніших.

КРОНО-Карпати(Брошнів-Осада)-Медик-Краснопіль(Солотвин)

Суперник брошнівчан  свій першим  матч в першості грав  в дома і зіграв в нічію 1-1.Минулого року жереб  також звів ці дві команди на першому  етапі кубка.Тоді згідно регламенту  переможця виявляв один матч.Представник  вищої ліги грав  у гостях.Брошнівчани перемогли 3-1 і пройшли в наступний раунд.За підсумками минулого сезону солотвинські футболісти  заняли  друге місце  в першості.В 2012 році в чемпіонаті  Богородчанського району стали чемпіонами не програвши жодного матчу.в Цьому сезоні за команду заявлено  25 гравців  16  серед яких  новачки. і 12  гравців покинули команді .Найважливішою втратою слід вважати перехід до долинського Нафтовика-Роже Тібу.

Прогноз ФР: 4-1

ФК"Перегінське"-Карпати(Болехів)

Цього матчу  дуже очікують перегінські  вболівальники  та любителі футболу з навколишніх сіл. Адже перед їхніми  очами предстане та команда  про яку скільки було сказано і написано.Додає цікавості і той факт щопісля поразки минулої  неділі  Лімниці перегінчани хочуть  бачити красивого  футболу і впевненої перемоги.На перший погляд і суперник  не з найсерьозніших.Хоча якщо подивитися статистику то можна його вважати  старожилом обласних змагань.Минулого року в  кубку  дали гідний бій  долинському нафтовику  основний час  0-0 і лиш в серії пенельті долинчани перемогли.В 2012 році  болехівська команда в першості заняла  4 місце.2013 році виступи вдалими аж ніяк не назвеш.За підсумками першого раунду  передостаннє місце.В першому турі так як і  ФК"Перегінське" участі не приймало. Останній зіграний поєдинок,товариська гра  проти  Нафтовика.На участь в першості  в команді заявили 22 футболісти.Практично будується нова команда.Після минулорічного невдалого виступу ,де команда  не дограла до кінця сезону.Цього сезону  в команді 18 гравців перейшли з інших  команд.

Прогноз РФ  3-0

 

Переглядів: 900 | Додав: lmb | Рейтинг: 4.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz