П`ятниця, 19.04.2024, 04:03
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Грудень » 29 » Володимир Табен:Стараюсь бути відповідальним і чесним
22:20
Володимир Табен:Стараюсь бути відповідальним і чесним

Володимир Табен(08.03.1989)

Чемпіон Рожнятівського району 2014,володар  Рожнятівського кубка  району 2014,володар  кубка Матуляка М.І.(2014)фіналіст  ліги чемпіонів області 

31  матч у складі Колос(Цінева) :ЧР-14 (15 матчів,3 голи) КР-14(7 матчів,3 мячі) ЛЧ(9 матчів 1 гол)

 

 

 

Ти зовсім недавно береш участь в складі Ціневи в нашому районі.Памятаєш свій першим матч за Ціневу? Які враження були на початку?

Перший матч памятаю, ми грали в Вільхівці здається (команда з червоною формою). Падав сильний дощ, було дуже холодно, газон був слизьким, суперник опирався до останніх хвилин але ми все ж таки забили в кінці і виграли, завжди приємно вигравати тому враження тільки позитивні. Відразу було зрозуміло що рівень гри в районі не сильний (без обід:))

Що спонукало тебе так кардинально що ти вирішив поміняти львівський футбол на рожнятівський? Не було страшно їхати в незнаний край...?Ти і Карабин можна сказати першовідкривачі рожнятівського футболу зі львівщини?

Я б не сказав що це кардинальний крок, але їхати зі Львова все ж таки далекувато.. 
Було все так: 
Тарас Карабин перезвонив і запропонував їхати грати за команду в Івано-Франківській області, я зразу ж відмовився бо грав тоді в команді "Чорний Острів" (це прем'єр ліга львівської області) і це був тільки десь 5-6 тур першого кола. Тарас сказав що зараз перезвонить президенту команди (в ту команду куди він мене кликав) і передзвонить мені ще раз... звичайно що він перезвонив і запропонував нові умови на які я погодився. Було трохи страшно їхати але чомусь я відчував що все буде добре і вирішив ризикнути бо в львівській області знаю майже все і чесно кажучи трохи набридло хотілось чогось нового. В нас були знайомі які вже грали колись в Івано Франківській області тому ми точно не першовідкривачі.

Чи важко було адаптуватися в новій команді?

На рахунок адаптації було легко, все ж таки декілька команд вже поміняв за життя. Хлопці з перших ігор прийняли нас в колектив, з повагою відносились, за що я їм дуже вдячний.

Володимир  у складі Колос(Цінева) 2014 рік

Чи можеш порівняти рівень футболу на львівщиніі та рожнятівщині?

Якщо порівнювати районний футбол то я немаю з чим порівняти в Львівській області бо не грав на район у нас, але точно можу сказати що на Рожнятівщині район сильніший, це десь рівень 2 ліги Львівської області, деякі команди рівня першої ліги.

Першовідкривачі в рожнятівщині....( потім після вас на рожнятівщину) у складі Вільхівки грали ще четверо з львівщини(Розлач,Юзьвяк Карнадз та Вовчок- з кимось із них знайомий)

Першовідкривачі Рожнятівського району, мабуть, незнаю чи до нас хтось у вас грав... Розлача вперше побачив в заявці за команду яку я колись грав (Турчиновичі - це перша ліга області) і так якось фамілія запамяталась і грав проти нього коли він грав за Східницю, але особисто ми не знайомі, так більше нікого не знаю хіба на вигляд. Я думаю вони нас з Тарасом також незнають

Хто ти за амплуа? Ти в Ціневі завжди грав заднього але коли, Мар"ян ставив тебе в центр(особливо в матчах ліги чемпіонів),то ти додавав тоді сили команді...?

Мені сподобалось грати в вашому районі, я не жалію що перейшов в Ціневу і про час потрачений на дорогу.. Президент команди - Мар'ян дуже порядно до нас відносився і саме головне,що часто було задоволення від гри від самого футболу, для мене це дуже важливо....
Я грав на різних позиціях, в школі ще як був в Карпатах то грав в центрі в півзахисті, потім як мене взяли в Карпати 2 то грав захисника правого або лівого і навчився грати в відборі. Як почав грати на область то став центральним захисником, але це все відносно, я думаю що кожен футболіст може грати на багатьох позиціях, це залежить від команди і суперника і від того як тобі піде гра..

Польща 2008  Володимир у складі Карпати(Львів)

Який матч тобі найбільш памятний?..Проти котрої команди в чемпіонаті району та кубка було найважче грати... а може проти якого футболіста...?

Напевно фінал кубка в Рожнятеві, коли ми всю гру домінували і не могли забити. І в кінці гри я забив лівою ногою в девятку за меж штрафної, це було дуже приємно. Ми виграли кубок в результаті.Найважче було грати проти Оскара в лізі чемпіонів, а в нашому районі напевно проти Вільхівки і Рожнятова, але зараз важко згадати...

Чи памятаєш перший гол забитий за Ціневу?

Перший гол якщо я непомиляюсь я забив в кубку Вальхівці, головою, це був кутовий, Василь Лаврінок скинув мені головою а я підправив в ворота. В тій грі я забив потім щераз за меж штрафної. Ми тоді виграли 2:0

Які враження від матчів ліги чемпіонів?Твій гол забитий в матчі проти Свічі став першим голом Ціневи в цьому турнірі..Важлива також твоя гра а точніше зміна позиції в матчі проти Ураган в 1/2 при рахунку 0-0 і травмі воротаря,Марян відряджає тебе в центр і малюнок гри кардинально міняється.. Ти створюєш моменти ..навіть в одному моменті твій прохід міг завершитися точним ударом по воротах. ти віддав пас...Чи гол для тебе є чимось важливим?

В лізі чемпіонів було весело, рівень гри підвищився і стало ще цікавіше. На рахунок першого голу в лізі чемпіонів це звичайно приємно... 
Мар'ян відчув що треба підсилити центр поля в грі проти Урагану і перемістив мене в центр. Виявилось правильно зробив бо ми виграли, я декілька разів зіграв непогано і радий що це принесло результат..
Гол звичайно це круто але головніше шоб команда вигравала, звучить банально але це кожен нормальний футболіст скаже

Гол: Табен Володимир 19 хв.(Колос-Свіча 4-0)

Ти кажеш що пограв за різні команди чи вигравав ти щось з ними ? А також в якій команді професіоналів мрієш опинитися?  Хто з видатних гравців тобі імпонує... на кого хочеш бути схожий? 

Коли грав за Золочів вигравав кубок федерації львівської області. А всі остальні трофеї і медалі були ще в школі. 
Хотілось би грати в Реалі але ця мрія схожа на життя на Марсі, на сьогоднішній день це майже неможливо...

Колись це був Зідан, зараз це важко сказати, хотілось би мати стартову швидкісь як в Роналду ))))..

Чи хотів б ти у складі Цінева спробувати свої сили в чемпіонаті області?

Незнаю, час покаже, казали що невідомо чи команда буде взагалі. Я такий варіант невідкидаю. На данний момент я маю 'карточку' з собою а там буде видно

Який Табен поза футболом?Ти одружений? Яке твоє кредо? 

Одружений, дітей немаю поки що. Є рідна сестра яку я дуже люблю - Юля...Батьки навчили бути відповідальним і чесним, мені це імпонує і я стараюсь таким бути.

Чи часто відвідуєш сторінки нашого сайту Футбол Рожнятівщи?.....

Декілька разів відвідував, відео дивився і читав інформацію мені це допомогло, добре що є такий сайт

Як плануєш зустрічани новий рік? що чекаєш від 2015 року....?Що б міг побажати читачам нашого сайту і всім вболівальникам футболу рожнятівщини?І Цінівчанам зокрема?

Новий рік буду зустрічати в родинному колі. 
Хотів би привітати всіх відвідувачів сайту і Ціневчан зокрема з Новим Роком і побажати всім веселих, незабутніх різдвяних свят. Бажаю щоб в 2015 здійснились ваші мрії і досягнулись цілі. Щоб закінчилась війна і ми всі жили в мирі і процвітали.

 Дякую що погодився на розмову....хай щастить тобі в новому році... Хай все задумане здійсниться....Може й справді так станеться ,що не в Реалі але в якомусь українському клубі ми тебе побачимо...І скажемо ось цей Табан колись грав в нашому чемпіонаті....

Дякую дуже! Нехай щастить ! І вас з Новим роком!

Переглядів: 1067 | Додав: lmb | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz