Вівторок, 23.04.2024, 14:14
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Травень » 29 » Василь Сікора: "Продовження реєстраційного періоду - виключне право ФФУ"
00:48
Василь Сікора: "Продовження реєстраційного періоду - виключне право ФФУ"

На нашому сайті було розміщено інформацію про продовження заявкового періоду до 30 травня 2014 року. Однак, через не зовсім повне висвітлення даного питання (із нашої сторони), Вами, шановні вболівальники, не вірно було сприйнято підстави такого продовження. Виправляємо нашу помилку. Ми звернулися за роз'ясненням причин продовження періоду заявки до виконуючого обов'язки першого заступника виконавчого директора ІФФФ Сікори Василя Васильовича.

- Жодна регіональна фередація футболу, чи то Львівська, чи Донецька, чи Київська чи Одеська, не має повноважень щодо встановлення реєстраційних періодів футболістів чи його продовження. Так як і не має таких повноважень ФФУ щодо встановлення таких періодів міжнародних змагань, що проводяться під егідою ФІФА та УЕФА. Встановлення та продовження періодів заявки футболістів (як аматорського так і професійного рівня змагання) це виключне право Федерація футболу України, а саме Комітету зі статусу та трансферів футболістів.

Враховуючи складну соціально-політичну ситуацію в країні на прохання окремих регіональних федерацій футболу, відбулося засідання Комітету зі статусу та трансферів футболістів ФФУ. На цьому засіданні якраз і  вивчено питання можливого продовження періоду заявки. Підставою для продовження було те, що окремі області ще не розпочали чемпіонати. І коли 15 травня закрився реєстраційний період, регіональні федерації футболу цих областей вже не могли заявляти футболістів, а відповідно, провести змагання. Тому вони й звернулися до ФФУ з проханням продовжити реєстраційний період. На засіданні Комітету із статусу та трансферів футболістів було прийнято рішення продовжити період заявки футболістів до 30 травня по всій Україні, а не в якійсь окремо взятій області."

 

Ось такий офіційний коментар ми отримали. Хоча, напевно не варто очікувати в ці дні якихось гучних переходів саме в обласному чемпіонаті Івано-Франківщини. Все-таки, команди мали достатньо часу, щоб сформувати коло виконавців, які захищатимуть кольори того чи іншого клубу та досгатимуть поставлені перед ними завдання.

Також звертаємо Вашу увагу, шановні вболівальники, на те, що завтра на нашому сайті та на офіційному сайті ІФФФ, в підтвердження слів Василя Васильовича Сікори буде розмішено протокол засідання Комітету зі статусу та трансферів футболістів ФФУ.

Джерело

Переглядів: 739 | Додав: lmb | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz