Субота, 20.04.2024, 08:29
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Липень » 27 » ТМ.Перемогли сильніші....
23:49
ТМ.Перемогли сильніші....

ФК"Перегінське"-ФК"Вільхівка" 2-1(0-0)

27 липня 2014.стадіон Карпати смт.Перегінське

100 глядачів.t: +19 º

Суддя:Попівняк Андрій(Перегінське)

Бігун Роман(Н.С),Петреній Михайло(Вільхівка)

Голи:Чижевський С. 15 хв. 2 тайму

        Семкович Ярослав  28 хв.2 тайму.

        Веприк Олег

Незабитий пенальті:Корнута 31 хв.(воротар)

ФК"Перегінське":12 Макогон,14 Данищук,3 Локатир С(Ковальчук).,7 Іванишин,15 Локатир О.,11 Оринчак,10 Курташ(Стоцький,21 Веприк ,42 Веретко,18 Корнута(16 Соломчак)

ФК"Вільхівка":1 Шиян(22 Дранчук), 4 Громоляк,15 Гошовський(5 Ріпей),33 Олійник,13 Косів,12 Дмитрів(10 Атаманчук Р),9 Ковпак,44 Медвідь,8 Цебряк,11 Чижевський,14 Рапач

 

Сьогодні  на стадіоні Карпати в смт.Перегінське знову повернувся  футбол.Після  короткої  паузи повязаною  з перервою в чемпіонаті  а також  дискваліфікацією місцевого стадіону. ФК"Перегінське" останній раз грали що в сумнозвісному матчі  проти Придністров"я.Отже  на поле спочатку  вийшли  юнацькі склади  ФК"Перегінське" та  Лімниці.Впевнену перемогу здобули  футболісти з ФК"Перегінське" 4-1.Дальше всі присутні  очікували  матчу дорослої команди,суперником якої була ФК"Вільхівка".Після завершення  поєдинку  юнацьких складів над селищим і стадіоном  зокрема,  пройшла сильна злива.Незважаючи на дощ перегінчани хотіли  побачити в  "ділі" своїх улюбленців а також новачків  команди.

Початок  матчу  дещо  затягнувся через  дощ.Проте незважаючи  на сильний дощ команди вийшли на поле .Комбінаційного футболу  через негоду не вийшло. Все це було на руку суперників які більше відсиджувалися в обороні власних воріт.В першому  таймі кращим був на полі  воротар ФК"Вільхівка"-Шиян,який рятував команду від забитих  голів.Красивий сейв у виконанні  воротаря гостей  в середині тайму.Цей ігровий момент  відзначили всі присутні на стадіоні.В контратаці  небезпечно пробивав Рапач мяч пролетів  вище воріт.В одному з  епізодів в  штрафному майданчику рокою зіграв Ковпак.Суддя призначив точку.До мяча  підійшов  Корнута проте  переграти  воротаря не зміг.Роман виявився стійкішим  на холоднокровність,добивання і знову  воротар  "тягне" мяч.Перший тайм так і завершився нульовою нічією.

На другий тайм гості  поміняли відразу  аж трьох своїх ключових  гравців Гошовського,Дмитріва та воротаря.Тренер господарів свої  заміни робив  зважено.Замість Локатиря Святослава  на поле вийшов Ковальчук,Курташа поміняв Стоцький а Соломчак вийшов  замість Корнути.І якщо у випадку  господарів заміни які  провів Бігун не міняли ігрової схеми,то  вільхівчани  змушені  були перебудовуватися.Так  получилося що в нападі гостей опинилися три гравці Рапач Атаманчук та Чижевський.Останній  виявився найспритніший  перед  воротарем  перегінчані і зумів  відкрити  рахунок.Це було великою  несподіванкою як для Перегінського так і для самої Вільхівки.Запахло сенсацією.Команда яка весь час захищається повела в рахунку.Сьоме  місце  чемпіонату  району виграє в представника  обласного чемпіонату,півфіналіста  кубка  області.

Декілька  моментів забити втратив Атаманчук Руслан.Також Рапач Руслан  в  одному з  епізодів мав  віддавати  на хід іншому Руслану,але  передачі не  вийшло.Господарі  продовжували  атакувати,але це  їм  давалося дуже  важко ,добре  грали в захисті гості  а також помагало   досить мокре поле. Декілька раз   мяч  застрягав в калюжі води і не доходив до свого  адресата.Не задовго до  закінчення  матчу,джокер  команди- Соломчак Ярослав зрівнює  рахунок,скориставшись неузгодженими діями в захисті  вільхівчан.А в самому кінці матчу точним і сильним ударом крапку в матчі  поставив новачок Веприк.2-1 перемагає сильніший.

Слова:

Бігун Роман(тренер ФК"Перегінське"):Добре що  обійшлося  без  травм.....

Мошура Роман(президент ФК"Перегінське"):Взагальному нормальний матч... гарно пограли... треба грати у  футбол...і завжди до кінця....Інакше  товариська а інакше офіційна....

футболісти ФК"Вільхівка":Цікаво  було  зіграти з  такою командою як ФК"Перегінське"

Джокер на полі Соломчак....

Переглядів: 859 | Додав: lmb | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz