Субота, 20.04.2024, 15:05
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2013 » Жовтень » 25 » Прев"ю 1 туру ЛЧ
22:28
Прев"ю 1 туру ЛЧ
Вже 9 раз  було проведено турнір в якому зустрічаються кращі команди районних чемпіонатів.Цей рік  особливим є для Перегінської команди ФК"Перегінське",яка останнім часом  значних успіхів не досягала.Вже минуло  20 років від того часу  коли до смт.Перегінського футбольні команди їхали з "жахом" адже в той час  футбольним авторитетом була команда Лімниця(Перегінське).За 20 років  багато води спливло в  річці Лімниця старі успіхи забулися а нових  ще не було.Хоча вболівальники зі стажем неможуть забути команду Івана Михайловича Краснецького(нині вже покійного).В той час Лімниця  впевнено виграла чемпіонат  області групи А.Також паралельно стартувала в чемпіонаті України серед команд коликтивів фізкультури(КФК) В 1992/93 роки славне народження Перегінського футболу  після успіху 1962/63 років.Через 20 років  нове покоління вписує своє імя на сторінки історії Перегінської команди.Хоча  ця команда ще недосягла таких значних успіхів як їхні попередники,проте починає відроджуватися і цьогорічні успіхи  це лише надіємось початок великих звершень.Ставши цього року володарями  районного кубку і поставивши  золоті медалі в кубок стартують в довгоочікуваній  лізі чемпіонів ,до якої так прагнули приклавши чимало зусиль.
Отож  завтрашнім днем розпочинається нова сторінка.Хтож  буде писати цю сторінку?Перш  за все це керівники  футбольного клубу і сама команда.Гравці якої завтра вийдуть на поле і підуть в бій  проти  непростого суперника яким є команда з болехівщини.
Хто ж може завтра вийти на футбольне поле?Все це добре розмірковує граючий тренер Курташ Р.Хоча як кажуть переможний склад не міняють а цей переможний склад  зіграв не мало не багато а більше 20 матчі здобувши 100% результат.
В рамці  воріт  як завжди в старті вийде Дранчук Р ,заднього  захисника зіграє капітан Люклян О ,в центрі  очікується Тринчук А.,де йому буде допомагати Курташ Р.,справа  займе звичну позицію Вірстюк Р а зліва Єжижанський О.,своє місце на полі добе знає Ковальчук Т.,брати Петріви, Семчій І ,Остапюк І. та Волощук В.Як незгадати і  джокера Соломчака Ярослава який завжди успішно входить в ігру  по ходу зустічі.Більш всього недопоможе своїй команді Нгон А Нгон Яннік який за неофіційною інформацією -травмований.






























ФК"Перегінське"-володар кубка Рожнятівського району 2013

А щож суперник команда Свіча?Що може  запропонувати  вона нашій команді.Спробуємо проаналізувати і передбачити склад  гостей.З усіх 25 гравців які є заявлені під лігу чемпіонів особливої уваги  заслуговують гравці які прийшли до команди з інших  команд таких в їх складі є троє :Андрусяк Павло( попередні клуби:Нафтовик,Карпати(Болехів),Курец Роман(Карпати(Болехів),
Швець Ігор(Нафтовик,Карпати(Болехів)-всі ці троє є досвідченими гравцями  також в команді є гравець 1965 року народження Чикаловський Михайло.Тож  за підсумками чемпіонату болехівщини кращими гравцями чемпіонату були  Василь Цоцюра  та кращий захисник Василь Настасяк.Завжди до основного складу входить Тарас Суслик  та сімка Іван Клим з Моршина,Василь Мацик  і два брати Чикаловські Іван та Михайло також напевне знайдуть місце в основі.Зайвими небудуть також і  ще три брати Шопоняки Василь, Михайло і Ярослав.Решта склад пожна побачити тут.































Свіча( Міжріччя)- володар кубка Долинського району 2013

Що ж нас очікує  завтра? Обережна гра обидвох команд.Адже це  перша гра.Суперники  ще незнають один одного.І якщо подивитися на імена  то  господірі виглядають переконливіше за гостей.Хоча всі крапки над "І" розтавить гра.

ФК"Перегінське"
останні матчі: Чечва (Н.С) 3-0 (4 місце)

Свіча(Міжріччя) 
останні матчі: ФК"Тиссів" 5-4 (7 місце)

Прогноз ФР: 3-1

Слова:
Мошура Роман(ФК"Перегінське"):  Ми не знаємо сили команди,інша справа в районному чемпіонаті ,коли  ти знаєш суперника.Свіча  для нас  не є знайома команда.Всі  серйозно підходять  до звітної зустрічі.Для нас перш  за все ігра.

Вболівальники Рожнятівщини: З  таким складом  обовязково  треба виходити  з групи...

Долиняни про  завташній матч:Свіча -команда хороша. Якщо будуть завтра  "легіонери" то зможуть дати бій перегінській команді.Чи виграють?-ну...."крові.. поп"ють добре..."

Переглядів: 989 | Додав: lmb | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz