П`ятниця, 29.03.2024, 18:09
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2013 » Травень » 13 » Першість.Огляд матчів 2 туру+Бомбардири.
01:51
Першість.Огляд матчів 2 туру+Бомбардири.
Ось і закінчилися  Великодні свята,і в районі почалися  футбольні будні які всі з нетерпінням їх очікували.В неділю 12 травня був зігратий другий тур в першості району по футболу серед команд  другої ліги.Цьогорічна друга ліга також привертає глядацькі симпатії  вболівальників.Які все частіше  цікавляться  ходом  цього турніру.Варто відзначити що тепер в першості змагаються 10 колективів.Серед цих десяти  команд  є  непогані команди,які своєю грою радують як власних вболівальників  так і  простих пересічних любителів футболу.Цей тур який відбувся в неділю   подарував нам декілька цікавих результатів.Вболівальники які прийшли на стадіон в Креховичах і Суходолі напевне не пошкодували  свого часу   перебуваючи на місцевих стадіонах дивлячись на гру своїх улюбленців.Що правда  для крехівчан матч видався  видовишним і  приніс задоволення.Команди продемонстрували   своєрідний трилер матчу.Виграючи походу матчу в господарів поля вже до 20 хвилини з перевагою в два мячі ,не зуміли втримати перевагу  над своїм суперником ,який спочатку відквитав один мяч,проте  отримав  гол знову у свої ворота,таким чином команда Беркут встановили  знову двох мячевий відрив.І все ж таки  господарі за останню чверть тайму зуміли не те що забити один мяч ,а відновити  рівновагу.З а рахунку 3-3 пішли на перерву.Після перерви  стрілка секундоміра  6 кіл і вже на 51  хвилині матчу беркутівці знову виходять вперед.На що господарі  відповідають двома забитими мячами.Таким чином вперше в цьому матчі вийшли вперед.Такий рахунок протримався до  останніх хвилин матчу.І вже в компенсовані  арбітром хвилини,рятівне очко для своєї команди приносить гол забитий на 90+4 хвилині-Гутак Василь.Бойова нічія.
 А от в  Суходолі глядачі побачили на один мяч менше,але тут  забивала  більше каманда "Старт",яка зуміла росписатися  у воротах господарів  7 раз.Розписи  у воротах Суходолу ставили Драч Михайло -тричі,по два рази Марків Михайло і Шталєр Руслан.А що ж господарі ? супротивлялися скільки мали сил і до їхньої честі  вони таки зуміли  поставити й свій підпис у Слободо -Рівнянських воротах.Також двічі це зробив Гутак Назарій.
Надіємося що  вболівальники команди ФК"Суходіл " стануть свідками і першої перемоги їхніх улюбленців в наступних матчах першості.
У Вехньому Струтині господарі незалишили ніяких шансів гостям з Дуби,вигравши 3-1.Вже на пятій хвилині матчу мали вигравати верхньострутинці.Пенальні не зумів реалізувати Бачкур Назарій.Але в другому таймі він реабілітувався  забивши у ворота  свого суперника  два мячіі. При рахунку 2-0 дубівчани зуміли відквитати один мяч на більше їх не стало і в підсумку на 85 отримали третій мяч.
 Чотири мячі  побачили глядачі і в матчі  на стадіоні  між місцевою командою "Скала" і Колос(Вербівка),але ці чотири мячі команди розділили порівно отримавши до свого активу  по одному очку.Для молодої Лопянецької команди це перше здобуте очко в першості.Вербівка  до свого очка  заробленого в минулому турі  поставила ще одно  з цього матчу.
Найменше мячів  побачили вболівальники з с.Рівня але залишилися задоволеними як грою так і результатом,перемігши  своїх суперників з рахунком 3-0 двічі забив Мельник Михайло Я.
Загалом в цьому турі було забито  30 мячів(що в середньому за гру становить 6 мячів)  розділивши ці мячі порівно між господарями і гостями 15-15. В  цілому за  два тури було забито  54 мячі(5,400 за матч) А вторами забитих мячів  є 34 футболіста .
20 футболістів  відзначалися в цьому турі.Тричі   забив Драч Михайло(Старт).По два рази забивали:Мельник М.Я(ФК"Рівня"),Гутак Назарій(ФК"Суходіл"),Шталєр Руслан і Марків Дмитро(обидва -Старт),Ледан Тарас(Сівка),Гутак Василь(Беркут),Бачкур Назарій(Карпати В.С),Малинич Микола(Колос Вербівка),решта забивали по мячу.
Отож роблячи підсумок  можна з тердістю сказати ,що  першість набирає обертів,і матчі з кожним туром стають все цікавіше і цікавіше...Очкуємо з нетерпінням наступної неділі...

Бомбардири:
1. Драч Михайло  (Старт(Сл.Рівнянська)) 5
2. Легдан Тарас  (Сівка(Креховичі)) 3
3. Максимів Назарій  (Беркут(Спас)) 3
4. Малинич Микола  (Колос(Вербівка)) 3
5. Мельник Михайло Я  (Старт(Сл.Рівнянська)/ФК"Рівня") 3
6. Кузьмин Михайло  (Скала(Лопянка)) 2
7. Гутак Василь  (Беркут(Спас)) 2
8. Гутак Назарій  (ФК"Суходіл") 2
9. Лешко Іван В  (Скала(Лопянка)) 2
10. Ханенко Степан  (Верховина(Камінь)) 2
11. Шталлер Руслан  (Старт(Сл.Рівнянська)) 2
12. Кузьмин Михайло  (Скала(Лопянка)) 2
13. Марків Дмитро  (Старт(Сл.Рівнянська)) 2
14. Ткачук Руслан  (Скала(Лопянка)) 1
15. Абрам Богдан  (Сівка(Креховичі)) 1
16. Бачкур Назарій   (Карпати(В.С)) 1
17. Гладун Сергій  (Карпати(Дуба)) 1
18. Гриців Роман  (Колос(Вербівка)) 1
19. Дергунов Василь  (Старт(Сл.Рівнянська)) 1
20. Дзюбінський Василь  (Верховина(Камінь)) 1
21. Дикун Микола  (Беркут(Спас)) 1
22. Дмитрів Олег  (Старт(Сл.Рівнянська)) 1
23. Дяків Михайло  (Карпати(Дуба)) 1
24. Куцій Арсен  (Сівка(Креховичі)) 1
25. Мазничка Любомир  (Беркут(Спас)) 1
26. Мазур Дмитро І  (Верховина(Камінь)) 1
27. Павлович Іван  (Карпати(В.С)) 1
28. Понайда Олег  (ФК"Суходіл") 1
29. Рендзяк Іван  (ФК"Рівня") 1
30. Терешко Василь  (Беркут(Спас)) 1
31. Токарик Олег  (Сівка(Креховичі)) 1
32. Тринцолин Роман  (ФК"Рівня") 1
33. Чулупин Володимир  (Беркут(Спас)) 1
34. Гутак Петро  (ФК"Суходіл") 1


Переглядів: 1300 | Додав: lmb | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz