Середа, 24.04.2024, 11:26
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2012 » Травень » 26 » Наші в чемпіонаті області
17:14
Наші в чемпіонаті області
На вихідних відбудуться матчі 10 туру чемпіонату області серед команд першої ліги. Вдруге в сезоні коломийські "Карпати" свій домашній матч проводитимуть в суботу. Цього разу на місцевий стадіон "Юність" завітають брошнівські "Кроно-Карпати". Саме цей поєдинок можна назвати центральним в турі. Лідер змагань яремчанські "Карпати" вдома прийматимуть городенківський "Пробій", а тлумацьке "Придністров'я" гостюватиме в Ясенів Пільному.
Чемпіонат області. Перша ліга. 10 тур
26 травня (субота), 15:00, 17:00
Матч туру
"Карпати" (Коломия) - "Кроно-Карпати" (Брошнів)
Коломия, стадіон "Юність"
Минулого року матч цих суперників на стадіоні "Юність" завершився бойовою нічиєю - 2:2. Не обійшлося тоді без нарікань на дії арбітрів із обидвох сторін. А сама гра видалась напруженою та цікавою. Хоч і скандальною.
З різним настроєм підходять до анонсованої гри суперники. Брошнівська команда в Кубку області переграла ФК "Калуш" (на його полі) та вийшла до чвертьфіналу турніру. А от коломияни на "Юності" були розгромлені оржівським "ОДЕКом" в аматорському чемпіонаті України. Безвиграшна серія "зелено-білих" налічує вже три поєдинки. І надзвичайно складно буде перервати цю серію завтра.
Прогноз: 1:1.

Інші матчі туру
27 травня (неділя), 14:00, 16:00.
ФК "Калуш" - "Прут" (Делятин)
ФК "Снятин" - "Тепловик" (Івано-Франківськ)
"Яспіль" (Ясенів Пільний) - "Придністров'я" (Тлумач)
"Сокіл" (Угринів) - "Гуцульщина" (Косів)
ФК "Битків" - "Газовик" (Богородчани)
"Нафтовик" (Долина) - "Галичина-Вапно" (Галич)
"Карпати" (Яремче) - "Пробій" (Городенка)

З інших матчів туру варто виділити протистояння в Снятині, Яремчі та Ясенів Пільному. До Снятина завітає франківський "Тепловик", який вчора зазнав розгромної поразки в Долині. Враховуючи те, що снятинці досить успішно виступають на рідному стадіоні, саме їх можна назвати фаворитами протистояння.
Лідер чемпіонату яремчанські "Карпати" прийматимуть вдома городенківський "Пробій". Якщо "курортники" належним чином налаштуються на цю гру, то в "биків" практично не залишиться шансів на успіх.
Цікавою обіцяє бути й гра в Ясенів Пільному. Місцевий "Яспіль" прийматиме тлумацьке "Придністров'я".
Першість області. Друга ліга
6 тур. 27 травня. 14:00, 16:00

Завтра в обласній першості буде зіграно матчі 6 туру. Другу неділю поспіль в змаганні будуть задіяні всі команди, які заявилися на участь в турнірі. Лідер першості кутські "Карпати" намагатимуться набрати чергові очки у виїзній грі проти "Дністер-Рітасу" із Побережжя. Болехівські "Карпати" вдома прийматимуть" верховинський "Черемош", а отинійська "Славія" відправляється до Тлумача. ФК "Гвіздець" проведе свій перший домашній поєдинок в сезоні. На Коломийщину завітає ФК "Сваричів". В ще одному матчі ігрового дня зустрінуться "Обертин" та "Хутровик".

Матч туру
"Карпати" (Болехів) - "Черемош"
Болехів, стадіон "Карпати"
В Болехів на гру першості приїде верховинський "Черемош". "Горянам", щоб дістатися до місця проведення матчу, потрібно буде подолати майже 180 км. Це, схоже, найбільший проміжок між населеними пунктами, які змагаються в одному дивізіону цьогорічного чемпіонату. Фактор домашнього поля, безперечно, надає значну перевагу болехівським "Карпатам". На власному стадіоні команда із мальовничого містечка завжди виступає досить успішно. В поточному сезоні лише в минулому турі "Карпати" зазнали першої домашньої поразки, пропустивши гол на останніх хвилинах.
Гру пропустить один із основних гравців Болехова - Іванків Роман, який в попередніх п'яти матчах забив чотири голи.
Прогноз: 1:0.

Інші матчі туру
СК "Граніт" (Тлумач) - "Славія" (Отинія)
ФК "Гвіздець" - ФК "Сваричів"
ФК "Обертин" - "Хутровик" (Тисмениця)
"Дністер-Рітас" (Побережжя) - "Карпати" (Кути)

Джерело

Переглядів: 778 | Додав: lmb | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz