П`ятниця, 29.03.2024, 16:04
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Листопад » 24 » ЛЧ.Ураган(Черніїв) наступний суперник Ціневи....
17:00
ЛЧ.Ураган(Черніїв) наступний суперник Ціневи....

Сьогодні  після  жеребкування ліги чемпіонів чемпіон  рожнятівщини   дізнався  свого  суперника  на  стадії  півфіналу. Ним  стали  команда  Ураган з  с.Черніїв Тисменецького  району.

Село Черніїв розташоване за 3 км від залізничної станції Хриплин, за 7 км від обласного центру (м.Івано-Франківська) і за 15 км від районного центру — м. Тисмениця.
Територія села Чернієва розташована на Східно — Європейській платформі. Кристалічний фундамент платформи у даному регіоні нахилений з північного сходу на південний захід, виявлений географічними методами на глибині 3500 — 6000 метрів. Тектонічні порушення виступають у вигляді Тисменицької флексури на півночі району.

Через село протікає річка Бистриця Надвірнянська. В долинах річки широко розповсюджені породи верхньої крейди, пісок, представлені мергелями, мають потужність 150 −200 м. Великого розповсюдження набули гіпсові породи (лежать на різній глибині).1

Чемпіоном  Тисменецького  району  сезону  2014 стала команда Ураган  з с.Черніїв.Це перший такий значний  успіх  команди Ураган за  останні  роки.Минулих років  команда  носила назву  "Беркут".Мабуть   останні  політичні  події ,які  відбувалися  на Україні змусили  керівництво  змінити  назву команди.Можна сказати зміна  назви команди в непрямий спосіб  допомогла   колективу здобути   звання чемпіона  району.Останній  раз  чемпіонами   черніївці ставали  ще  в 2007  році.В три  сезони вибороювали  призові місця.Найгірше виступили в  сезоні 2012 року  занявши  12  місце.В 2011  та  2013  були  пятими.І ось  цього  року  знову  стають найсильнішою командою Тисменецького району.Хоч старт цьогорічних  змагань не   обіцяв  великих  перспектив.В стартовому  матчі  в гостях в  Єзуполі  зіграли в  бойову нічію 2-2 з Інтербудом.Потім  виграш  вдома  програш  Підліссю в гостях.І  аж  в шостому турі  впевнена перемога 6-2 в дома і  в сьомому в гостях  5-3 дозволила команді  почуватися впевненіше в чемпіонаті  і крок за кроком  здобувати  наступні очки і підніматися на вершину  Тисменецького  футболу.Після  першого кола   посідали  другу сходинку  турнірної  таблиці поступаючись  Єзупілю двома  очками.В другому колі   незбавляли  обертів  і в  підсумку   стали чемпіонами випередивши  свого переслідувача  на  деять  очків команду  Авангард з  Загвіздя.Єзупіль   був  шостий.Команда  забила за сезон  60  голів пропустивши в свої  ворота  30 в  22  матчах  чемпіонату.В таблиці  бомбардирів  тисменецького   футболу три гравці  на провідних  ролях з  Черіїва.Це Зварич  Роман 16  мячів у  18  матчах,перше місце.Вікуловський Віктор 12  мячів  в 20  матчах-4  місце,та Ткачук Михайло 10  точних  ударів  в 20 зіграних  поєдинках і  сьоме  місце в  таблиці.Найбільшої  перемоги в чемпіонаті  здобули в  матчі1 червня проти Сокіл Черніїв 6-2.В команді з  24  заявлених  гравців  в ЄІБД  на чемпіонат  зіграло  16 .Чотири взагалі   не брали  участі в  змаганнях а  ще  чотири   зіграли  по декілька  хвилин  матчу.Практично  команда  одним складом виборола чемпіонство.Серед   гравців в складі  команди  є  і деякі  якщо  можна  так сказати,"особистості" які пограли  у  "великий  футбол" як для  районного рівня.Цезахисник  Вікуловський Віктор який  виступав  за ГалВапно,Василюк Роман який  свого  часу з 2001/3  років   виступав у складі Шахтар(Донецьк) в 2012  в ФК"Битків".Також  варті уваги Ільницький  Володимир з Придністров"я(Тлумач)-2010 рік,Ларін Микола(Хутровик Тисмениця) 2011,Лящовський  Віктор(Карпати Коломия 2012),Семанюк Володимир(ФК"Битків"2012),Семко Андрій(Хутровик 2011),Ткачук Михайло (Карпати Коломия 2011) та  багато  інших місцевих   талановитих  гравців.

Виграли також кубок  району, кращим  бомбардиром  кубкових  матчів  став  також девятка   черніївців- Зварич Роман шість  мячів в пяти матчах.

В лізі чемпіонів команда Ураган попала в  групу Б де  суперниками  були всім нам відома ФК"Касова"(Бовшів),ФК"Грушка",та чемпіон Надвірної -Підгір"я(Назавизів).Команда   заняла  перше місце в групі стартувавши з чотирьох  перемог поспільі аж в  пятому турі  поступилася  2-3 в  себе дома  команді з Бовшева.Забивши в груповому  етапі  17  мячів  пропустивши 5.Серед  бомбардирів  у  їхній групі знову на провідних  ролях  згадувані   гравці:по  шість  мячів в шести матчах-Лящовський Віктор,Зварич Роман,три голи в чотирьох  матчах Вікуловський Віктор.Всього  13  гравців тренер  задіяв в матчах  групового  етапу.Команда  досить  коректна всього три  попередження  отримали гравці.

В 1/4  фіналу  Ураган грав  з третьою командою з  своєї групи ФК"Грушка" і впевнено переміг 5-3 в гостях і  6-2  вдома.В гостях  знову  двічі відзначився Вікуловський.

на  фото:Вікуловський В.

Склад команди: груповий етап:ТУТ стикові матчі:ТУТ

Ще  декілька днів  і  вболівальники  рожнятівщини побачать цю  команду в матчі  проти   Колос(Цінева) в суботу   29  листопада  о 13:00 початок матчу.

Переглядів: 1055 | Додав: lmb | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz