П`ятниця, 29.03.2024, 18:40
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Листопад » 1 » ЛЧ.1 тур Впевнений початок.....
23:41
ЛЧ.1 тур Впевнений початок.....

Цінева стартує з перемоги.....

ЛЧ.Група  В

Колос(Цінева)-Свіча(Міжріччя) 4-0

1 листопада 2014 с.Цінева стадіон "Колос"

250 глядачів   t-+ 8º

Судді:Крашенніков Владислав(Калуш)

Асистенти:Юрчишин Василь(Калуш)

                Добрянський Ярослав(Калуш)

Голи:Табен Володимир 19",Паращій Генадій 56 з  пенальті,Лаврінок Василь 67" 71"

Колос(Цінева):1 Дутчак,14 Ільницький,22 Попадюк,17 Табен,10 Дорош А(Атаманчук В 87).,4 Фітяк(16 Дорош Р 61),8 Локатир,7 Лаврінок,20 Паращій,18 Мачошак(25 Виннишин 70),9 Шпак(5 Капраль 55)

Свіча(Міжріччя):1Чикаловський,2Андрусяк(15 Кирик 73),3 Мацик,4Суслик,5Болехівський,8 Сироватка,9 Шопоняк,7 Клим(12 Мацик М. 67),10 НастасякГлушко 46),11 Щербак

Великий  футбол  повертається в  Ціневу.Сьогодні  вібувся  перший  тур ліги  чемпіонів,в якому  зустрічалися  між  собою  Колос та  Свіча.Для  господарів  цей  матч  був цікавим по особливому,адже  цьогорічна  участь  в  турнірі   є  вперше  за  останні  роки. Помередні два сезони цінівчани   не могли завоювати   звання  сильнішого в  Рожнятівському  районі.Цей  рік команда "Мар"яна"  грає на  максимум.Тому  і завдання  в цім  турнірі  перед  підопічними  Мар"яна  стоять  максимальні.В той же час  незмінний учасник  ліги  чемпіонів (за квотою Болехівщини-Свіча) вже  бере  участь  в  турнірі  другий  рік  підряд. Особливих  завдань перед командою  не  ставлять. Основне  участь.Ще  до  матчу  було  замітно  перевагу господарів.Гості  вийшли на передматчеву  розминку і  особливо   й не розминалися. Хіба що  два гравці. Натомість   господарі  були  максимально  сконцентровані  та гру.Коли пролунав свисток і  арбітр  покликав  команди на  лінію і  почалася  провірка гравців то в господарів що не  ім"я то "зірка".Таким  підбором гравців  гості  похвалитися звісно  не  можуть.Адже їхня команда   складається з  місцевих  вихованців.Цей  матч  викликав  неабиякий інтерес і в  представників   команд  з інших  районів.На  грі  були  присутні  обидва тренери минулорічних  фіналістів ліги  чемпіонів.Бігун Роман(ФК"Перегінське")  та  тренер  ФК"Станькова" які  відмовилися   брати участь   в цих змаганнях  цього року.

Сам  матч  показав  хто  є хто.Господарі   з  перших хвилин  пішли в наступ.Багато реальних   моментів для взяття  воріт  суперника  втратили  нападаючі   Ціневи.Багато  старався Паращій  Генадій але  хибив в завершальній стадії...Так в одному з  моментів на  21 хвилині   грубо проти  двадцятки   Колоса  зіграв  захисник.Арбітр  матчу призначає  штрафний.Після  сильного  удару і  рекошетів  мяч  опинився на  голові  захисника Табена Володимира,який  виявився найвторопнішиі і відправим  мяч  у сітку воріт. 1-0. стало дещо  спокійніше.

Проте   господарі  досить   поблажливо  ставилися до  нападників  гостей. Так в  одному з  моментів нападаючий гостей Клим вийшов на побачення  з  воротарем Дутчаком  обіграв  останнього і  пробив. Не вистачило  досвіду в  таких  матчах.Тому  мяч пролетів  повз  ворота.Йшла 31 хвилина. Десь  на  40 хвилині вже   воротар  Чикаловський  сам собі  призвів небезпечний  момент в якому  змушений  був  сам  і  "розбиратися" три підряд  супер сейви врятували   від другого   голу.А вже на  останній  хвилині  матчу   вихід  на ворота   змарнував  все той же  Паращій.Мяч  після його  удару   пішов не те що за ворота  але за лінію.Перший  тайм  так і закінчився.

Другий  тайм господарі розпочали  дещо  в"яло не було  взаємо розуміння.Як завжди  багато  старався Гена. В одному  з  епізодів  красиво  увійшов в штрафну  де  був збитий  захисниками.Суддя ставить точку.Сильним  ударом Генадій  робить  рахунок  2-0.

Далі  своє  слово  сказав  кращий бомбардир  чемпіонату Лаврінок Василь забивши  двічі.Ще  один гол   який забив  Василь  арбітр не зарахував.В кінці матчу  публіку порадував  вихід на поле  ветерана команди Атаманчака Василя(1968 р.н) хоча зацепитися за  мяч  за  дві  відведені для нього хвилини   не вбалося.Отже  впевнена перемога яка додасть  впевненості  гравцям в  їхніх  силах.А ця  впевненість вкрай необхідна в  завтрашньому  матчі  з  одним із  претенденів  на  перемогу в лізі чемпіонів-Оскаром з Підгір"я.

 

 

Переглядів: 912 | Додав: lmb | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz