Четвер, 25.04.2024, 00:40
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Березень » 14 » КРОНО-Карпати:третій день зборів...
00:21
КРОНО-Карпати:третій день зборів...
Команда Кроно-Карпати з селища Брошнів-Осади є однією з найсильніших команд району і одною з кращих команд області.Бронзовий призер минулого чемпіонату області по футболу.В 2013 році  вся футбольна громадкість  пильно слідкувала за виступами наших зеляків в цих змаганнях.Завжди радувала своїх прихильників змістовною  грою і хорошими результатами.Все це було минулого року.Як команда готується до цього  сезону в цей буремний  для держави і суспільства час.Які плани в  керівництва та тренера  на  прийдешній  сезон.Щоб все це  дізнатися  ми вирішили на  тренувальні збори команди  до селища Брошнів-Осади де вони вже третій день  інтенсивно готуються до сезону.
Прибувши на стадіон гравці "мотали" кола.Пізніше всі пішли штучні майданчики  де продовжиди свої треніровочні навчання.Згодом гравці команди були розділені на три групи,перші дві зіграли  міні-футбольний  десятихвилинний  поєдинок  де "зелені" перемогли "оранжевих"( так назвали по кольору маніжок-прим.авт)Третя група  на іншому майданчику  разом із граючим тренером  провела  вправу теніс-бол.Згодом  в теніс бол  також  зіграли  кожна з груп футболістів.Що можна сказати про  на перший погляд про команду? Команда  підібралася хороша,кістяк  команди практично збережений  гравці один одного добре знають тому й розуміють , так би мовити з пів-слова.
Вправно вписуються в колектив і новачки команди.Сьогодні  їх було  чотири,а саме воротар
Вандзіляк Андрій  1990 рік  прийшов до команди з Тепловик(Івано-Франківське) в чемпіонаті області провів 62 матчі 58 в основі зігравши 5384 хвилини,три матчі в кубку області  і 31 матч в  дитячо-юнацькому футболі.





Громоляк Андрій 1989 прийшов з команди Нафтовик(Долина) за яку провів 6 сезонів  два з яких піл егідою ПФЛ.В чемпіонаті області ІОФФ 76 матчів з яких 75 в основі,Чемпіонат України(ПФЛ) 34 матчі 20 в основі(2183 хв)Кубок Області ІОФФ 10 матчів.За час виступів забив 7 мячів один з пенальті як для захисника досить непоганий результат.Також слід відзначити що  Андрій є  досить стриманий  захисник адже в його активі немає жодного вилучення за всі 176 проведених поєдинків  які фіксувала ЄІДБ  і всього 28 раз   був попереджений арбітрами.


Януш Орест 1988, виступав за команду Нива(Тернопіль) з серпня 2013  грав за Тепловик(Івано-Франківське) В чемпіонаті України  4 сезони  під егідою (ПФЛ)-83 матчі(43 основа) 2 сезони в ІОФФ. Одне вилучення 14 жовтих за всю ігрову 
кар"єру.Дев"ять забитих мячів.




Драган Андрій 1989, попереднім клубом  був ФК"Калуш" за який провів у свій час три сезони  також три сезони   грав за долинський "Нафтовик"  79 мачтів в чемпіонаті області(6799 хв) 12 мячів в його активі а також два мячів кубку області.В ДЮФЛ 58 матчів 4 мячі.Два вилучення і 14 жовтих.




Решта гравців які сьогодні тренувалися  добре всім відомі  вболівальникам карпат,це:Атаманчук Любомир,Перепічка Олег,Ляхович Михайло,Волошинович Зеновій,Кушецький Ігор,Головінський Любомир,Покачайло Рамуальд,Яворський Георгій,Волошинович Ростислав,Мельниченко Микола,Барановський Олег , Качак Назар.
Також команда має і втрати.Команду покинули:Блашко Володимир,Крохмалюк Олександр,Рябий Михайло,Скебінський Богдан,Климус Петро.Також  немає в команді на даний час Цимбалістий Ігор та Белей Василь хоча керівництво команди ще думає що  з цих двох останніх хтось залишиться в команді.
Також  вдалося  поспілкуватися з  головним  тренером команди Василем Михайловичем Качуром та президентом Сальваровським  Володимиром.Обидвоє були небагатослівними. Прор участь команди на  весняному кубку Підгір"я відповіли однаково.Це залежить від  суперників.
Володимир Сальвароський: Якщо будуть серйозні суперники,будемо брати участь.Якщо будуть команди рівня чемпіонатів району,брати участь не будемо.Організуємо ряд товариських зустрічей.
Які завдання на сезон?
Якщо  минулого  сезону були третіми ,то не нижче цього місця.Але з такими  гравцями які маємо в команді  можна  здобувати щось і вище.
Початок минулого сезону був непоганий?
Так.Але ряд обставин  зробив вою справу...
Які  товариські матчі плануєте?
Завтра  їду  до Івано-Франківська у федерацію,буде нарада...після цього можна буде щось планувати.
====

Що можете  сказати  про команду за ці три дні зборів?
Качур Василь:А що ще можна сказати?Тренуємося...
Коли плануєте грати  товариські матчі?
Ще рано проводити матчі,поки що цей тиждень будемо тренуватися.ФК"Перегінське" хотіло зіграти цього тижня.Я думаю це питання не на часі
Чи будете  брати участь в весняному кубку ,який стартує 22 березня в Підгір"ю(Богородчанський район) адже,  Карпати володар минулорічного кубка?
Це залежить від того хто буде брати участь в тих змаганнях.Подейкують що  багато  буде команд з нижчих ліг як обласного так і районних команд.
ФК"Перегінське" хоче брати участь в цьому турнірі
Перегіське  буде хороша команда,там підібрані сильні  футболісти,з ними цікаво зіграти...







Фото:третій день зборів...

Розминка 1

Розминка 2

....

Розминка 3 №90 Вандзіляк Андрій

Гра в квадрат

Теніс-бол

Відео третій день зборів:

) ) ) ) )
Переглядів: 928 | Додав: lmb | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz