Середа, 24.04.2024, 04:31
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2013 » Липень » 2 » Коломия про матч Карпати(Коломия)-Кроно-Карпати(Брошнів) 3-1
01:33
Коломия про матч Карпати(Коломия)-Кроно-Карпати(Брошнів) 3-1

Коломийські „Карпати” завершили перше коло на мажорній ноті, обігравши у 13 турі на власному полі принципового суперника – брошнівські „Кроно-Карпати” обома складами. Спершу коломийські юнаки вперше у своїй новітній історії здобули три очки в протистоянні з „Кроно”, відвантаживши їм чотири сухих м’ячі. А далі була битва основних складів лідерів чемпіонату області, яка також завершилась перемогою господарів з рахунком 3:1.

До початку матчу саме гості були лідерами чемпіонату області, випереджаючи коломиян тільки за різницею забитих-пропущених. Тому підопічні Блясецького мали  завдання будь-якою ціною здобувати три очки. В підсумку „Карпати” завдання виконали, але й матч видався „валідольний”.

З перших хвилин обидві команди розпочали активний, а подекуди агресивний футбол. Все ж краще стартували господарі. На другій хвилині матчу на табло коломийського стадіону „Юність” висвічувався рахунок 1:0 – стрімку атаку влучним ударом завершив нападник „зелено-білих” Андрій Нестерук. Футболісти „Карпат” кинулись добивати суперника і за першу половину тайму створили моментів на два матчі: чудові нагоди для взяття воріт мав той же Нестерук та Веретко, а після удару Кавінського і взагалі м’яч з лінії власних воріт вибив захисник „КРОНО”. Реалізація господарів знов була „на висоті”, що згодом змусило коломийського вболівальника попити заспокійливих. Брошнівська команда прийшла до тями під завісу першого тайму та зрівняла рахунок, як кажуть в роздягальну. Ростислав Волошинович прострілював в штрафну Кисилиці та м’яч після невеличкого рикошету підступно залетів під дальню стійку.

Рахунок на табло продовжував висвітлювати нічийну історію протистояння коломиян та брошнівчан аж до останньої хвилини основного часу матчу. А на таку кульмінацію певно не розраховував ніхто з присутніх на „Юності”. Коломийські „Карпати” здобули право пробивати штрафний поблизу володінь Атаманчука. Голкіпер гостей не вдало зіграв після удару захисника Василя Кавінського, а першим на добиванні був Олексій Родевич. Такої ейфорії на коломийському стадіоні не було давно та й на цьому не закінчилось. На третій компенсованій хвилині Михайло Ткачук, пройшовши захист господарів, як кажуть, „на ровері”, поставив масну крапку в матчі.

Нічийна історія протистояння коломийських „Карпат” та брошнівських „Кроно-Карпат” на цьому завершилась. Підопічні Блясецького підіймаються на одноосібне перше місце в чемпіонаті області та йдуть на перерву з доробком у 31 заліковий бал, випереджаючи богородчанський „Газовик” на 3 очки. Друге коло чемпіонату розпочнеться аж 4-го серпня

джерело


Переглядів: 731 | Додав: lmb | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz