Середа, 24.04.2024, 04:10
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Березень » 9 » Хто повторить успіх ФК"Перегінське" 2013?
16:15
Хто повторить успіх ФК"Перегінське" 2013?
Кубок чемпіонів міст та районів: регламент турніру
Традиційно кращі команди районних чемпіонатів нашої області визначають найсильнішого в турнірі Кубок чемпіонів міст та районів. Пропонуємо Вам ознайомитися із регламентом турніру, що стартує в жовтні 2014 року. Даний регламент було затверджено на засіданні виконавчого комітету ІФФФ.

Р Е Г Л А М Е Н Т
про проведення 11-го розіграшу Кубку чемпіонів 
міст та районів Івано-Франківської області з футболу 
сезону 2014-2015 рр.
І. Мета та завдання.
Розіграш Кубку чемпіонів міст та районів області проводиться з метою:
пропаганди футболу та здорового способу життя;
залучення команд для участі в першості та розіграші Кубку області;
виявлення володаря розіграшу Кубку чемпіонів міст та районів області сезону 2014-2015 рр.
ІІ. Керівництво змаганнями.
Загальне керівництво змаганнями здійснює Івано-Франківська обласна федерація футболу. Безпосереднє проведення змагань покладається на Комітет з проведення змагань та Комітет арбітрів ІФФФ.
ІІІ. Строки та місце проведення змагань.
Змагання проводяться в 2014-2015 рр. у два етапи:
Перший етап – змагання у групах (початок 25.10.2014 року) та чвертьфінальні матчі.
Другий етап – півфінальні матчі; фінальний матч. 
Початок матчів о 14-ій годині.
ІУ. Учасники та умови проведення змагань.
До участі в змаганнях допускаються команди - чемпіони міст та районів області сезону 2014 року та володар 10-го розіграшу Кубку чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області сезону 2013-2014 рр. (у випадку, якщо діючий володар Кубку прийматиме участь в обласних змаганнях з футболу сезону 2014 року, то таке право отримує фіналіст попереднього розіграшу). 
Склад команди 25 футболістів, 1 тренер, 1 представник, 1 лікар. Всього 28 чоловік. 
На першому етапі, команди-учасниці розіграшу Кубку, змагаються в групах за територіальним принципом по коловій системі у два кола (на своєму полі та полі суперника).
Команди, які посіли І-ше та ІІ-ге місця у своїх групах складають чвертьфінальні пари. Суперники визначаються шляхом жеребкування.
В матчах ¼ та ½ фіналу команди зустрічаються два рази – вдома та на виїзді. Господар поля в першій грі визначається жеребкуванням.
Переможці півфінальних ігор зустрінуться в фінальному матчі. Дата, час та місце проведення буде визначене додатково.
Матчі розіграшу Кубку повинні розпочинатися у точно визначений календарем змагань час.
У випадку, коли команда гостей запізниться на матч, то матч відбудеться лише тоді, коли запізнення буде не більше 45-ти хвилин (один тайм). Час відраховує арбітр матчу. Команда господар не має права на запізнення. В противному випадку рішення приймає КДК ІФФФ. 
Перехід гравців з команди в команду не дозволяється.
У кожному матчі розіграшу Кубку у рапорт арбітра вноситься 18 футболістів (11 основних, 7 запасних). Дозволяється заміна 7-ми гравців.
У випадку неявки на матч групового турніру, матчі ¼ фіналу, ½ фіналу та фінальний матч, футбольний клуб (команда) рішенням КДК ІФФФ знімається з розіграшу Кубку. Рішення щодо участі представника відповідного району (міста) в наступному розіграші Кубку приймає КДК ІФФФ.
У випадку участі у матчах групового турніру, неоформленого у встановленому порядку гравця, футбольному клубу (команді) рішенням КДК ІФФФ зараховується технічна поразка (-;+), а неоформлений у встановленому порядку гравець дискваліфіковується до кінця змагань. 
У випадку участі у матчах ¼ фіналу, ½ фіналу та фінального матчу, неоформленого у встановленому порядку гравця, футбольний клуб (команда) рішенням КДК ІФФФ знімається з розіграшу Кубку.
У. Відповідальність футболістів, тренерів, керівників футбольних клубів (команд) та обслуговуючого персоналу.
Керівники футбольних клубів (команд), тренери, футболісти та працівники обслуговуючого персоналу, які беруть участь в розіграшу Кубку області, зобов’язані неухильно виконувати усі вимоги Правил гри та даного Регламенту.
Футбольні клуби (команди) несуть відповідальність за поведінку своїх футболістів, офіційних осіб, членів клубу, глядачів, а також будь-якої іншої особи, яка виконує будь-яку місію на матчі від імені футбольного клубу (команди).
Приймаючий футбольний клуб (команда) несе повну відповідальність за громадський порядок на стадіоні до, під час та після матчу.
Керівники футбольних клубів (команд) не мають права втручатися в дії арбітрів, спостерігача арбітражу та делегата.
У разі недисциплінованої поведінки футболістів однієї з команд або її представників, спільним рішенням арбітра, спостерігача арбітражу та делегата матч може бути припинений. Даний випадок розглядає КДК ІФФФ.
Футболісти, спортивний одяг яких не відповідає Правилам гри, до матчу не допускаються. 
Дисциплінарні проступки керівників футбольних клубів (команд), тренерів, футболістів, а також випадки безпорядків на стадіонах (футбольних полях) серед глядачів розглядаються КДК ІФФФ.
До керівників футбольних клубів (команд), тренерів, футболістів, арбітрів, спостерігачів арбітражу та делегатів можуть бути застосовані дисциплінарні санкції та інші заходи впливу у разі порушення ними Правил гри та даного Регламенту.
Керівники футбольних клубів (команд), тренери ведуть ретельний облік дисциплінарних санкцій (попередження, вилучення) своїх футболістів і несуть за це повну відповідальність.
Дії гравців, які не брали участі у матчі, але допустили образливі проступки щодо арбітрів, спостерігача арбітражу, делегата та офіційних осіб ІФФФ розглядаються на засіданні КДК ІФФФ.
Футбольний клуб (команда) зобов’язана виконати рішення КДК ІФФФ у визначений термін. У випадку невиконання рішення, команда не допускається до наступних ігор, а питання про її участь в змаганнях вирішується на засіданні КДК ІФФФ.
Якщо виникла необхідність зупинити гру і звернутися за допомогою до медичного працівника або працівника правоохоронних органів, і арбітр фіксує їх відсутність, то матч необхідно припинити. Рішення по результату даного матчу приймає КДК ІФФФ, розцінюючи цей випадок, як порушення даного Регламенту.
Якщо в груповому турнірі матч було припинено через недисципліновану поведінку футболістів, керівників команд або через те, що у складі однієї з команд залишилось менше 7-ми гравців, то «винуватцеві» зараховується технічна поразка (-:+), а супернику технічна перемога (+:-).
Якщо матч ¼ фіналу, ½ фіналу, фінальний матч було припинено через недисципліновану поведінку футболістів, керівників команд або через те, що у складі однієї з команд залишилось менше 7-ми гравців, то «винуватцеві» зараховується технічна поразка (-:+) і команда знімається з розіграшу Кубку.
Команди зобов’язані взяти участь у церемоніях відкриття фінального матчу та нагородженні. Уразі відмови до футбольного клубу (команди) застосовується дисциплінарні санкції згідно рішення КДК ІФФФ.
УІ. Протести.
Тренер футбольної команди зобов’язаний негайно після закінчення гри попередити арбітра та спостерігача арбітражу про подання протесту. Мотиви подачі протесту зі слів тренера команди обов’язково фіксується арбітром у рапорті арбітра.
Арбітр, асистенти арбітра, спостерігач арбітражу та делегат матчу у випадку подачі протесту зобов’язані терміново до 10-ї години наступного дня після матчу представити у Комітет з проведення змагань ІФФФ письмові пояснення щодо протесту.
Протест у рапорті арбітра повинен бути підписаний тренером команди, яка подала протест. 
Про подання протесту арбітр, спостерігач арбітражу та делегат матчу зобов’язані повідомити іншу сторону.
Футбольний клуб (команда), яка подала протест зобов’язана представити у КДК ІФФФ вичерпно вмотивовану суть протесту наступного після матчу дня до 15-ї години. В противному випадку протест на засіданні КДК ІФФФ не розглядається.
Протести розглядаються КДК ІФФФ після оплати грошового обов’язкового внеску у розмірі 200 гривень. Якщо протест задоволений, то 100 % грошового внеску повертається команді, яка подавала протест. Неоплачені протести не розглядаються.
Несвоєчасно подані та не зафіксовані у рапорті арбітра протести не розглядаються.
У випадку, якщо представники футбольного клубу (команди) не прибули на засідання КДК ІФФФ для розгляду протесту, то в такому випадку протест розглядається без їх присутності.
Не розглядаються протести, які подані на дії та рішення арбітра, асистента арбітра у зв’язку з подіями, що мали місце у грі:
призначення або не призначення вільних, штрафних або 11-метрових ударів;
визначення положення „поза грою”;
визначення виходу м’яча за межі футбольного поля та надання права введення м’яча у гру;
зараховане чи не зараховане взяття воріт;
попередження, вилучення гравців з поля.
Якщо футбольний клуб (команда) або інші суб’єкти футболу не згідні з рішенням КДК ІФФФ, то вони зобов’язані протягом наступних 3-х днів після прийняття рішення КДК направити апеляцію до Апеляційного комітету ІФФФ. В противному випадку апеляції не розглядаються.
УІІ. Визначення переможця.
Місця команд у групах визначаються за найбільшою кількістю очок, за перемогу команді нараховується – 3 очки, за нічию – 1 очко, за поразку – очки не нараховуються.
У випадку однакової кількості очок у двох і більше команд переможець визначається за результатами особистих зустрічей з конкурентом (конкурентами). Далі – більша кількість перемог, краща різниця забитих та пропущених м’ячів, більша кількість забитих м’ячів, менша кількість порушень (попередження – 1 очко, вилучення – 3 очка). У випадку рівності всіх вищезгаданих показників, переможець визначається шляхом жеребкування.

У чвертьфінальних та півфінальних матчах розіграшу Кубку чемпіонів міст та районів області переможець визначається за такими показниками:
за найбільшою кількістю набраних очок у двох іграх;
за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів;
якщо обидві команди забили однакову кількість м’ячів у двох іграх, то до наступного етапу виходить команда, яка забила більше м’ячів на чужому полі;
якщо обидві команди забили однакову кількість м’ячів на чужому полі, то після другої гри призначається серія післяматчевих 11-метрових ударів, які виконуються у відповідності з вимогами ФІФА.
В ½ фіналу та фінал розіграшу Кубку чемпіонів міст та районів області виходить команда – переможець за сумою двох матчів.
У випадку нічийного результату у фінальному матчі, призначається додатковий час (два тайми по 15 хвилин без перерви). Якщо додатковий час закінчився внічию, то переможець визначається у серії 11-метрових ударів.
УІІІ. Фінансові витрати.
На всіх етапах розіграшу Кубку витрати пов’язані з участю команд в змаганнях (проїзд, харчування, розміщення учасників змагань; оплата харчування лікаря, арбітрів та спостерігача арбітражу (з розрахунку 60,00 гривень на одного чоловіка в день) відповідно до Наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту № 4596 від 19 листопада 2008 року та змін до Норм витрат на проведення спортивних змагань та навчально-тренувальних зборів – зареєстровано в Міністерстві юстиції України 02 грудня 2008 року за № 1151/15842); оплата проїзду арбітрів, спостерігачів арбітражу; підготовка місць проведення змагань) за рахунок відряджуючих організацій або футбольних клубів (команд).
Витрати пов’язані з організацією проведення змагань (організація та проведення фінального матчу; придбання нагородної атрибутики; придбання комплекту футбольної форми для нагородження команди – володаря розіграшу Кубку чемпіонів міст та районів області сезону 2014-2015 рр.) за рахунок ІФФФ.
ІХ. Нагородження.
Команда-володар розіграшу Кубку чемпіонів міст та районів нагороджується Кубком, комплектом футбольної форми та грамотою ІФФФ.
Гравці команди – володаря розіграшу Кубку нагороджуються медалями ІФФФ.
Команда – фіналіст розіграшу Кубку нагороджується вимпелом та грамотою ІФФФ.
Гравці команди – фіналіста нагороджується медалями ІФФФ.
Арбітр, асистенти арбітра, четвертий арбітр, спостерігач арбітражу та делегат нагороджуються пам’ятними медалями та грамотами ІФФФ.
Х. Заявочна документація (умови допуску гравців до змагань).
Команди – учасники розіграшу Кубку області представляють в Комітет з проведення змагань ІФФФ один примірник заявочного листа (у друкованому вигляді), оформлений згідно встановленого порядку. Заявочний лист повинен бути завірений підписом та печаткою керівника фізичної культури і спорту району (міста), головою районної (міської) федерації футболу, керівником футбольного клубу (команди) та лікарем (обов’язково).
До заявочного листа футбольного клубу (команди) – учасника 11-го Кубку чемпіонів міст та районів області вносяться прізвища, ім’я та по-батькові 25 футболістів, які виступали за дану команду в районних (міських) змаганнях з футболу сезону 2014 року.
За футбольний клуб (команду) мають право виступати футболісти, які були заявлені у районних (міських) федераціях футболу та зареєстровані в Єдиній інформаційній базі даних ФФУ за дану команду до закінчення другого реєстраційного періоду сезону 2014 року. 
Голови тих районних (міських) федерацій футболу, які самостійно не проводять заявочну кампанію через Єдину інформаційну базу даних ФФУ (далі – ЄІБД ФФУ), зобов’язані на протязі 2 (двох) робочих днів з моменту подачі заявочного (дозаявочного або відзаявочного) листа команд-учасниць чемпіонату, першості та розіграшу Кубку відповідного району (міста) надати до ІФФФ копію даного заявочного листа з печаткою та підписом голови регіональної федерації футболу для реєстрації у ЄІБД ФФУ за дану футбольну команду (в противному випадку гравці не будуть допущені до участі в змаганнях). У ЄІБД ФФУ обов’язково повинні бути зареєстровані усі команди-учасниці чемпіонату, першості та розіграшу Кубку відповідних районів (міст). В противному випадку представник даного району (міста) не буде допущений до участі в 11-му розіграші Кубку чемпіонів міст та районів області з футболу сезону 2014 року. 
ХІ. Заключні положення.
Ситуації, що не передбачені цим Регламентом, регулюються Регламентами чемпіонату, першості, розіграшу Кубку та Суперкубку області з футболу сезону 2014 року та сезону 2015 року.
Зміни та доповнення до цього Регламенту розглядає Комітет з проведення змагань і надає Президії або Виконавчого комітету ІФФФ для затвердження.
Нарада з представниками команд відбудеться 21 жовтня 2014 року о 11-ій годині в офісі ІФФФ (вул. Чорновола, 80).
Підтвердження про участь команди в змаганнях необхідно направити в ІФФФ до 15.00 год. 17 жовтня 2014 року (факсом, телефонограмою або електронною поштою).
Адреса ІФФФ: м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 80 (тел.-факс 3-11-14; моб. тел. 067-344-26-26).
Поштова адреса: 76018, м. Івано-Франківськ, головпоштамт, а/с № 371, вул. Чорновола, 80.
Електронна адреса: ifoff@mail.ru
Даний Регламент є офіційним викликом команд на змагання.

Комітет з проведення змагань ІФФФ
Джерело: Sport.if.ua
Переглядів: 654 | Додав: lmb | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz