Вівторок, 23.04.2024, 12:18
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2014 » Серпень » 10 » Карпати (Коломия) - Кроно-Карпати (Брошнів-Осада) 3-2. Коли порядок б'є клас
23:57
Карпати (Коломия) - Кроно-Карпати (Брошнів-Осада) 3-2. Коли порядок б'є клас
11 тур Чемпіонату Івано-Франківської області з футболу 2014
 
Карпати (Коломия) - Кроно-Карпати (Брошнів-Осада) 3-2 (2-2)
 
10.08.2014 Коломия стадіон "Юність" 1000 глядачів
 
Арбітр: Салаш І. Помічники арбітра: Юрчишин В. Паньків Т. Резервний арбітр: Барко В. (всі - Калуш)
Спостерігач арбітражу: Сікова В.В. (Івано-Франківськ)
 
Склади команд:
 
Карпати: Кисилиця, Скибінський, Луцик, Блонський, Москалик, Климус (Андрусяк, 75), Рябий, Федорович (Томчук, 90+2), Олійник, Гаврилюк, Петранюк (Голіней, 90+3)
 
Кроно-Карпати: Атаманчук, Перепічка, Громоляк (Барковський, 82), Третяк (Ляхович, 84), Басараб, Боришкевич, Драган (Покачайло, 53), Яворський, Януш, Кущецький, Романишин 9Качан, 89)
 
Голи: Петранюк, 6; Федорович, 12, 67; - Третяк, 24; Романишин, 42.
 
Попередження: Олійник, 10; Москалик, 56 - Покачайло, 54; Боришкевич, 60; Басараб, 90+3.  
 
Коломия почала без розвідки, як і належать господарям. І допоки Брошнів оговтався, рахунок був вже 2-0 на користь команди Блясецького. Дві ідентичні комбінації з діагональною передачею на фланг та гострим пасом у воротарський майданчик заставали гостей зненацька. Відзначилися дебютанти - спочатку "британець" Петранюк, а згодом кращий бомбардир чемпіонату Чернівецької області 2013 Федорович.
 
 
 
Десь в середині першого тайму Кроно-Карпати прийшли до себе та згадали, що вони все-таки лідери чемпіонату. Основна небезпека в цей час походила з лівого флангу, де активним був новобранець команди Михайло Басараб. Коломияни явно не встигали за атаками гостей та намагалися руйнувати їх методом дрібного фолу. Один з таких епізодів призвів до штрафного удару метрах в двадцяти від воріт Кисилиці, але в момент коли страж воріт коломиян вже безсилим йому у пригоді стала штанга.
 
 
 
Гол назрівав і він не застави себе довго чекати. Ще одне стандартне положенн - на цей раз кутовий - закінчилося точним ударом у виконанні Третяка. Схоже, що цей молодий захисник петендує на роль бомбардира. Після цього епізоду гра стала доволі сумбурною. Двічі незрозуміли одне одного захисника "Кроно-Карпат" та голкіпер Любомир Атаманчук. В одному з таки епізодів банальна скидка головою в руки воротарю, закінчилася карколомним стрибком останнього і виносом м'яча буквально з лінії воріт.
 Можливо такі дещо кумедні епізоди розслабили коломиян, тому що перший тайм їм довелося закінчувати з м'ячем у роздягальню. Своє слово сказав Ростислав Романишин, який вдало скористався неузгодженістю в захисних редутах господарів.
 
 
 
В перерві матчу "легендарні коломийські фанати" пройшлися стадіоном, збираюч кошти на підтримку батальйону "Прикарпаття", який зараз захищає Україну на Донбасі. До речі, хочеться з позитивної сторони відзначити коломиських ультрас: впродовж усього матчу хлопці гаряче підтримували своїх улюбленців. Співали пісень, передавали привіт Хутіну та доводили, що вони козацього роду. Забігаючи наперед варто зазначити, що гравці "Карпат" не залишилися у боргу та всі, як один подякували вболівальникам після закінчення матчу.
 
 
 
Друга половина гри показала, що на даний момент "Кроно-Карпати" більш збалансована команда, ніж господарі. Єдине чого бракувало брошнівчанам - це форварда класу Ростислава Волошиновича, який, до речі, цього дня забив свій перший м'яч на професійному рівні у ворота ФК "Миколаїв". Боришкевич, Кущецький, Яворський, Януш, Басараб вміло плели свої атаки, проте цього вечора у складі гостей так і не знайшлося гравця, який би зміг загострити ситуацію та вирішити момент на користь своєї команди.
 
 
 
Натомість коломиянам усміхнулася фортуна. В одній з контратак дубуль вдалося зробити Максиму Федоровичу.  Після цього моменту господарі глибоко сіли в оборону, лише інколи намагаючись втікати на половину поля гостей, проте до особливо небезпечни моментів так і не доходило. Починаючи з 85 хвилини і до кінця зустрічі (арбітр матчу додав до другого тайму цілих 5 хвилин) брошнівчани перманентно намагалися розхитати захист "Карпат". Але останній, на чолі з Кисилицею проявив себе на дуже високому рівні. І це при тому, що ще на 75 хвилині через траму поле був змушений покинути Климус, а номінальному нададнику Андрусяку довелося по-суті зайняти позиціяю лівого захисника/півзахисника. 
 
 
 
Можна констатувати, що фарт цього вечора був на стороні коломиян, які зуміли здолати більш зіграного суперника. Також очевидно, що в тренерській дуелі двох Василів -  Блясецького та Качура цього разу верх взяв коломийський. Щодо арбітражу Івана Салаша та його бригади, то не можна сказати, що він був ідеальним Проте особливих помилок, які б вплинули на результат матчу, як на мене калуські рефері не припускалися. Ставлю їм тверду четвірку. Що ж, після цієї гри в чемпіонаті відроджується інтрига. Навіть при умові, що результати всіх матчів за участю Отинії будуть анульовані відрив від брошнівчан до найближчого переслідувача тепер становить лише шість очок. Та й коломияни, здобувши таку важливу для них перемогу, повернулися у боротьбу за медалі. 
 
 
 
 
Текст: Олександр Дем'янчук
 
Фото: Петро Троць Джерело
Переглядів: 661 | Додав: lmb | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz