П`ятниця, 19.04.2024, 16:48
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2012 » Липень » 14 » Друга ліга.Думки вголос
01:04
Друга ліга.Думки вголос

Таки дійсьно відчуття не перевершені, правда?

Сьогодні вже середа, і тому розказувати, що от Камінь переміг Рівню на їхньому полі -  не означає розказувати новину чи якусь свіжу інформацію. Поділитися нею в понеділок чи вчора не було змоги, і того ейфорія вже як не як пройшла, свіжість спогадів від гри втрачена, а емоції з гарячих остили в "трошки теплі". Але всеодно хочеться поділитися певними роздумами, адже попри втрату ейфорії і свіжості спогадів та емоцій, ШАЛЕНИЙ РЕЗОНАНС присутній 100 відсотків.

Що я маю на увазі. Просто згадав собі, що сьогодні традиційно (мабуть) відбувалося засідання Виконкому РРФФ.У нашій, ІІ-й лізі стартувало друге коло, в першій проходив черговий тур ще першого кола. Так, здається нічого особливого, але результати деяких матчів в дечому надали цій неділі статус такої, яка запам"ятається на довго.

Звичайно, це наша перемога над командою-лідером нашої групи. Чотири - один! ЧОТИРИ - ОДИН наші хлопці порвали!Ну не могла ж постійно бути несправедливість! Я собі тільки уявляю обличчя пана Ковальчука після фінального свистка:) Та й лице його сина, коли тому повідомили по телефону результат матчу...Хоча ми, камінчани люди не злопамятні, і свавілля, безпридєл та несправидливість в сторону слабших  відчували не один і не два рази, але те, як для нас закінчувалось перше коло, не забудемо ніколи. Не хочеться зараз говорити про не приємні речі. А їх, як памятаємо, тоді було предостатньо (не повірете, але дозволю собі розкрити секретик пошепки: поговорювали, що навіть наш Кеп хотів покинути команду! брррр....аж моторошно....).Тому такий початок, який розтавив баланс між добром і злом (☺) став найоптимальнішим варіантом продовженням змагання нашої команди. Ви не подумайте, я не зловтішаюся з керівництва команди Рівні і деяких її представників в РРФФ, навіть попри їхні дії на минулому матчі в Камені. І я не думаю про них, що вони...    хоча СТОП! Так! я зловтішаюся!!!!!!Що герої?! Де ваша дерзкість, шановні? Га?!Як так? Лідери? ... слабка команда чи з поганими виконавцями. Просто трішечки не пощастило їм. Бугагагагагагагагаггагаггагаггагаггаггагаггагаггаггагаггагга:))))))))

 


 

І результат по грі. Мінімальну перемогу в першому таймі і на початок перерви організував Колька ударом з далекої відстані. Правда поміг трохи воротнік, дякуємо тобі:) Далі продовжував справу не побоюсь цього слова, погрому "мен оф матч" зузтрічі  Дімась  , який реалізував пеналті і забив красень-гол зі штрафного. М о л о д ч и н к а! Ну а крапку поставив свіжий Петруччо , який вийшов на заміну і відкрив лік своїм м'ячам після повернення з лав нашої доблесної армії. Вітаємо тебе, Петя! Продовжуй в тому ж дусі, і що б повернувся до тієї ж форми, яка була  колись:)Отак то. 

Рівня забивала...хоча яка різниця, як забила Рівня? Головне результат на нашу користь і бучу в районі він щенив серйозну. Ще б пак! Перепитуються в мені і до сьогодні, чи правда зіграли 1:4? А я поважно хитаю головою і ходжу собі такий гордуватий:) Отакий от резонанс створила команда Каменя.

Ну і як можна лишити поза увагою "скромний" розрив нижньструтинцями команди Петранки - 10:0 (десять-нуль).Тут повторення антирекорду, а з другого боку рекорду різниці поразки/перемоги в десять м'ячів. Але тут важлива неспроможність команди забити, тобто створити щось у відповідь на потужні гру суперника. Цього сезону ми уже мали можливість відчути міць струтинчан в кубку і відчули - акуратно 4:0 (попали, звісно). Тому я  не насміхаюсь з команди Петранки, чесно.  Я просто хочу їх запитати, про що вони думали? Прочитайте, хто не лінується перший випуск новин нашої групи цього сезону. Там все пише про стрімкий прогрес команди Петранки з другої ліги в першу не зігравши жодного матчу. Та де би вони слухалися якось там регламенту, чи грали у якісь там другій лізі? Та ви що! Це не для Петранки.  Ц Е    Н Е     Ї Ї     Р І В Е Н Ь! А тут маєш тобі рівень...

Ну тоді нафіга тоді рватися у вищу лігу, коли тобі там не місце?

 

 

 

на фото:Бардзій і Віктор Кашшаї:)


Любіть футбол)

Переглядів: 782 | Додав: ffrr | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz