Субота, 20.04.2024, 09:46
Футбол Рожнятівщини
 
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Тут були.. ]

Головна » 2013 » Грудень » 22 » Цінева:Теперішнє і минуле...
00:03
Цінева:Теперішнє і минуле...
Що ж то за  така команда, Колос?

Колос(Цінева)

Чемпіоном ставала(1993,1994,1995,2010,2011)
Срібним призером:(2012)
Бронзовим:(2006,2008,2013)
Володарі кубків:(1979-1984),(1988-Радянська Україна(Сваричів),1994-Старт(Сл.Рівнянська 1-0),(2011-Сваричів 3-1) (2011-  також вигравала суперкубок району)Кубок Пролісок 2013
Грала у фіналі(1997-Рожнятів),(2003-Лопянка),(2007-Сваричів 0-2),(2009-Рожнятів)

На футбольній карті рожнятівщини є село Цінева яке як кожний населений пункт району має футбольну команду.Так і тут є  футбольний колектив який носить назву "Колос"(Цінева).Ця футбольна команда є справжнім авторитетом серед команд району  колись і області.На матчі  з цією командою суперники настроюються по особливому.За велику "ЧЕСТЬ" вважається обіграти цього суперника.Його славна історія  досить велика.Іця  статистична довідка лиш частично відображає  славні сторінки футбольного життя в цьому селі.За час існування цього колективу  по різному складалася доля,були  злети  були прості будні а  також були й невдачі.Старше покоління  напевне памятає виступи  на високому обласному рівні  колишнього УРСР у 80-90 рр.Теперішнє покоління  знає цю команду як команду "Маряна і Ко",який  багато спричинився до  того щоб команда його рідного села  знаходиласть в лідерах останніх років.Саме завдяки йому і його старанням для команди Колос(Цінева) (після провального 2009 року де Цінева  заняла передостаннє місце в чемпіонаті  і лише чудом залишилась у вищій лізі) зріс рівень  останнього чемпіонату ,адже кожен  хотів виграти від Ціневи і перервати гегемонію цінівського футболу в районі.Цьогорічні змагання цінівчан  провальними назвати неможна,хоча  команда вболівальників привчила лише до перемог а цього року  були і провальні матчі. Н а першому місці  по провалу це матч в Ясені  до програли явному аутсайдеру чим поплатилися можна сказати чемпіонством.Хоча на весні виграли кубок Пролісок який давно вже не вигравали останній раз в далекому 1984 році  перегравши  командк Карпати(Дуба) 5-1.
Отже все попорядку...
1983 участь в чемпіонаті області в групі В
1984 рік як згадується в місцвій пресі"Нові Горизонти":Футболісти ценявського «Колоса» захищатимуть честь району в групі «В» обласної першості. В цьому сезоні кількість учас¬ників в групі скорочено з 36 до 18, а наступного року вона буде ліквідована. Команди, що в підсумку займуть перші вісім місць, виступатимуть у групі «Б».
Якщо враховувати виступи ценявських спортсменів у попередніх чемпіонатах (наприклад, торік деякий час навіть були лідерами турніру), та але зайняти   одне   з  восьми місць їм цілком до снаги.
Хвилює дисципліна в команді. Маю на увазі ті факти, коли немає змоги виїхати на окремі   матчі через відсутність ряду гравців. Особливо Це можна спостерігати в кінці сезону. Причин на це у футболістів знаходиться безліч, але колектив від цього тільки втрачає такі потрібні дорогоцінні очки.
Загалом команда демонструє цікавий, видовищний футбол.
Перший матч в цьому сезоні ценявчали проведуть 15 квітня в Івано-Франківську з місцевим « Енергетиком».Такі роздуми описував І.Грицьків (14 квітня 1984 р)
Також футболісти Колоса  цього року виграли  весняний кубок Пролісок  від команди з с.Дуба.На шляху до фіналу обігрализ однаковим рахунком 3:0 подолали опір команд колгоспу імені XXIV з'їзду КПРС, рожнятівської «Сільгосптехніки» та з рахунком 2:0 перемогли сильну команду «Зоря» (Берлоги).
Преса подає стислий опис фінального матчу/:Як і чекалося, підтримувані багаточисельними шанувальниками, цінівчани з перших хвилин повели масовані атаки на ворота гостей. В. Шлапак і О. Бойчук зуміли в першому таймі провести два м'ячі у ворота дубівських спортсменів. При рахунку 2:0 команди пішли на відпочинок.
В другому таймі захист гостей знову не витримує тривалої облоги, яку створили футболісти «Колоса». В. Шлапак, О. Бойчук та М. Грицьків проводять ще три м'ячі у ворота суперників, на що ті під завісу матчу зуміли відповісти тільки одним.
Здобувши переконливу перемогу з рахунком 5:1, футболісти «Колоса» вп'яте підряд стали володарями почесного призу. 

Гордістю для цінівчан  також став матч  проти  славнозвісного Івано-Франківського "Прикарпаття"Ось як описує цей матч Грицків І.:
Товариський матч із футболістами основного окладу Івано-Франківського «Прикарпаття» провели нещодавно спортсмени цінівського «Колоса». Гості цінівчан — представля¬ють нашу область в чемпіонаті СССР другої ліги (шоста зона).
Футболісти « Колоса » проявили завидну настирливість. Так, П. Андрусів і Б. Мельниченко під час гострих контратак забили по одному голу. Однак остаточний  результат матчу -3-2 на користь гостей.Футболісти вирішили такі зустрічі зробити традиційними.

Сезон 1984 року після першого кола  команда Ціневи дорослими складами йшла третьою,дещо підводив юнацький колектив через що в загальному заліку  посідали 8 місце.Ось як коментує ситуацію команди  на шпальтах газети  капітан М.Шевчук:
Як бачимо ценявчани досить успішно виступають дорослим складом. Вони виграли 6 матчів, 8 звели внічию і тільки один програли при різниці м'ячів 32:18. До речі» на виїзді у 8 матчах не зазнали жодної поразки. А є невдачу «Колос» мав на своєму полі в зустрічі з ямницьким «Цементником». Серед бомбардирів ліги Федорів забив8м'ячів  
6 м'ячів — Василь Шлапак
Набагато гірші справи  юнацького складу, який набрав всього 8 очок. Є надія  що в другому колі юнаки поліпшать своє турнірне становище і допоможуть своїм старшим товаришам закріпитись у вісімці сильніших команд.
Друге коло було не менш успішне в кінці  сезону капітан  знову прокоментував останній домашній матч  своєї команди в 1984 році:
Прощальний акорд «Колоса»
В останньому цьогорічному календарному матчі у Ціневі «Колос» зустрічався з одноклубниками з с. Вікторів. Для обох команд він мав важливе значення: господарі поля у випадку перемоги значно поліпшували своє турнірне становище, а гості борються за те. щоб залишитись виступати в групі.
Перша половина матчу пройшла в невисокому темпі. Основні події розгорнулись в другому таймі. Футболісти «Колоса» при¬ступили до вирішальних дій . Суперник був притиснутий до своїх воріт. За лічені хвилини, ударів по воротах гостей було зроблено стільки скільки за весь перший тайм. А м'яч все не попа¬дав у ціль. Та незабаром наступила розв'язка. Гості порушують правила в сво¬єму штрафному майданчику. 11-метровий удар чітко реалізує півзахисник Микола Грицьків. Господарі продовжують атакувати і другий м'яч забиває нападаючий Мирослав Духович. Отже— перемога «Колоса» з рахунком  2:0.
Юнацький склад також добився перемоги з рахунком  2:0.
Після матчу голова правління колгоспу імені Шевченка В. М. Джурин вручив цінні    подарунки   кращим
гравцям команди, які протягом сезону радували болільників цікавою і змістовною грою. Свій останній матч провів за команду ветеран — захисник Василь Мельник. Також було відзначено воротаря Ярослава Мердуха. півзахисника Оме¬ляна Бойчука, нападаючого Мирослава Духовича і кращого бомбардира команди Василя  Федоріва,
Набравши тепер обома складами 59 очок, «Колос» займає дев'яте місце в турнірній таблиці. 

Сезон 1985 року  для цінівчан  розпочався з інтревю капітана для газети "Нові Горизонти" тут  Сезон 85  пятий рік в чемпіонаті області в групі В.Після пяти турів  цінівчани займали  5 місце.Паралельно до чемпіонату  футболісти колоса  беруть участь в  кубку області .На першому етапі  випало грати проти Болехівського "Авангарду" матч проходив в Рожнятові  де цінівчани впевнено перемогли 3-0(мячі забили Василь Шлапак,Омельян Бойчк та Петро Андрусів після подачі з кутового (сухий лист).Матч відповідь  в Болехові 1-1 мяч на рахунку Василя Федоріва.В наступному раунді попався суперник  лідер групи Б команда з Надвірної.Перший матч  в Рожнятові 2-2 матч відповідь 1-4 і припинили боротьбу.
Ось як описує домашню гру "Колоса" капітан Шевчук:
Гості досить швидко захопили ініціативу і на 15 хвилині розіграли красиву комбінацію. Рахунок став 1:0. Впродовж першого тайму атакували вони, але захоплювались індивідуальною грою, що і не принесло успіху. Футболісти «Колоса» поступово налагоджували свої дії. І Богдан Мердух виграв повітряну дуель: скинув м'яч під удар півзахиснику Василю Шлапаку, який точно переадресовує його Петру Андрусіву. Той знаходився один перед воротарем і м'яч в сітці.
Друга половина гри почалась атаками цінівчан. З виходом на поле нападаючого Василя Федоріва пожвавилась гра в передній лінії. Ще раз відзначився ветеран команди Петро Андрусів. Він обіграв трьох захисників, але воротар зумів відбити м'яч і Василь Федорів головою забиває гол.
На жаль, втримати перевагу цінівчани не зуміли. За п'ять хвилин до закінчення гри у ворота «Колоса» суддя республі-канської категорії Юрій Орловський призначає одинадцятиметровий штрафний удар. І команду виручає воротар Ярослав Мердух. А через дві хвилини він грубо помиляється на виході і рахунок стає нічийним 2:2
В чемпіонаті після першого кола   дорослий склад  Колоса  займав перше місце в турнірній таблиці  групи В  маючи в своєму активі після 9 матчів 14 очок а юнаки знову підвели в їх активі 3 очки  що в заліковому підсумку  цінівчани опинилися на 7 місці з восьми і таким чином  здобули право  брати участь в наступному сезоні в групі Б.

Сезон 1986  цінівчани розпочали в  зимовому товариському турнірі  присвяченому XXVII з’їзду КПРС де у фіналі поступилися команді з Перегінського 1-2. Шоста участь   але тепер  в групі  Б  для цінівчан  як завжди  дорослі виступають успішно  а юнаки підводять своїх  старших партнерів.Після трьох турів  дорослі  мають  6 очок і перше місце а   друга команда  8 місце з 9  маючи два очки.
Цього року   до Ціневи знову завітали футболісти "Прикарпаття!"Що знаходими на сторінках газети про цей матч:Багато прихильників цього спорту прийшли подивитись на гру.Матч проходив в цікавій  напруженій боротьбі.Хоча гості переважали в фізичній і технічній підготовці,але цінівчани проявили бійцівський характер.І тільки в другій половині зустрічі нападаючий «Прикарпаття»Москвінзумів відкрити рахунок.Через 10 хвилин Ігор Русаль зрівняв рахунок .В результаті  нічія 1-1.

Після першого кола  Цінева знову лідер групи  а в зведеній таблиці  завдяки "успіхам" юнаків- треті.Перші -Брошнівчани.
Напружено проходили матчі  між земляками цінівчанами і брошнівськими футболістами.Своєрідне дербі.В газеті  знаходими огляд матчів:
Бойова нічія
Цікавий футбольним матч відбувся в Ціневі!Зустрічались  дві кращі команди району,що виступають разом  у групі»Б»-місцева команда»Колос» і брошнівські «Карпати»
    Гра почалася атаками господарів.Уже на третій хвилині нападаючий Мирослав Матіщук відкриває рахунок.Після пропущеного гола брошнівчани перехоплюють ініціативу.Через десять хвилин нападаючий Михайло Б аран вийшов один на один з воротарем «Колоса» і буквально ввігнав м’яча у сітку.Наприкінці першого тайму цінівчани розігрують красиву комбінацію,яку заершив точним ударм півзахисник Василь Матіїв.
   Після перерви активніше заграли цінівчани.Помиляються захисники  «Карпат» і Мирослав Матіщук Забиває гол.Рахунок став 3-1.Здавалось ,що солідна перевага на боці цінівчан,і вони обов’язково доведуть зустріч до перемоги.Але футболісти броунівських «Карпат» проявили бійцівський характер.Спачатку Михайло Баран сам пройшов до воріт і сквитав  один гол..Гра на довгий час перейшла на половину цінівчан.Гол головою забив Ігор Дуляба.Отже бойова нічія -3:3.
Вона більше напевне влаштувала брошнівчан,адже в гостях їхня команда здобула три очки,так як їх юнаки перемогли 1-0.

Матч відбувся 10 червня а матч відповідь другого кола 20  числа того самого місяця.
Ось як розгорталися події в цьому матчі:Цінівчани вийшли на матч в Брошневі в тому складі,що й під час попередньої зустрічі.А в брошнівчан  замість вільного захисникаВолодимира Дуляби,який травмований,вийшов опорний центральний півзахисник Іван Фединяк.
    Матч почався в невисокому темпі.Брошнівчани більше часу володіли м’ячем а отже й ініціативою.Агості побудували гру від оборони..Вони врахували помилки в минулій грі.І тепер проти швидких нападаючих «Карпат» застосували персональну опіку і при можливості проводили швидкі контратаки.Міг відкрити рахунок Василь Федорів.А згодом Мирослав Матіщук обіграв захисника  і пробив ,але м’яч потрапив в штангу.Все це було в першій половині гри.
    Другий тайм знову почався атаками господарів поля.Вони створюють дві гольові ситуації.
   Наприкінці зустрічі цінівчани могли вийти вперед ,при одній з контратак,але не зумів точно пробити Мирослав Духович.В результаті бойова нічія  0:0
  Несподівано закінчилася зустріч юнаків з рахунком 3-3.»Колос» аутсайдер групи,а брошнівчани одноосібний лідер.Ось ві втратили вони перше очко,хоча вже на  5 хвилині матчу вели 2-0.Очевидно недооцінили суперника і за це поплатились.Отже очки розділено порівно ,але цього разу результатом мабуть більше задоволені цінівчани
В підсумку  сезон цінівчани  завершили на  четвертому місці чого не вистачило щоб  піднятися до групи А.Брошнівчани в свою чергу  завоювали  путівку до найсильніших з першого місця.

Сезон 1987  цінівчани  які минулого року боролися за підвищення в класі цей рік виявився  дещо несподіваним.Команда здала і вже не радувала своїх вболівальників хорошими результатами.Що в  підсумку  змогла лише боротися за зону виживання залишитися в групі Б.Тримали своїх вболівальників в напруженості до останнього туру,де вдома проти Обертина зберегли прописку в  групі Б.
В Нових Горизонтах за 14.11.1987 року читаємо:
Для спортсменів нашого району матч мав важливе значення. До цієї гри в активі команди налічувалось 40 очок, а для про-писки у групі «Б» потрібно було набрати ще З очка.
Матч «Колос» провів на високому технічному рівні. Перша половина зустрічі почалась невпинними атаками біля воріт господарів, і на 15 хви¬лині .ценявчани відкрили рахунок. Центральний півзахисник «Колоса» Ярослав Матіїв, одержавши м'яч в центрі поля, обіграв захисників,від¬дав точний пас нападаю¬чому ВасилюФедоріву який і послав м'яч у ворота. Далі відзначився другий нападаючий — Мирослав Матіщук..З таким рахунком — 2:0 — і закінчився поєдинок дорослих.Порадував болільників і юнацький склад команди, який добився впевненої перемоги з рахунком 7:0.Отже, «Колос» здобув 4 очка і зберіг прописку у групі «Б». Але хіба в останньому матчі це мало визначитись?    
 
Сезон 1988  цей сезон виявився вдалим для цінівчан.Зі шпаль  газити довідуємся наступне  з цього  року:
Закінчуються ігри попереднього етапу першості області з футболу.Цінівський «Колос» зустрічався з перегінськими  «Карпатами»
«Колос» почав зустріч досить активно. За лічені вилини було створено багато голевих моментів, яле перегінчани спокійно і  чітко захищались. І тільки на 20 хвилині відмінно  зіграв центральний півзаіхисник Михайло Волощук: обіграв декількох гравців «Карпат», і побачивши , що воротар Богдан Яцук трохи вийшов вперед, технічно пробив під перекладину. Після пропущеного гола гості активізувались і зрівняли рахунок.
Друга половина гри знову почалась атаками цінівчан.Особливо активним був Мирослав Матіщук.Одержавши травму плеча,після допомоги лікаря знову повернувся на поле. І  своїми нестандартними діями змушував помиля¬тись захисників   перегінчан. Саме з його точної передачі другий гол забив півзахисник Василь Локатир. Третій    м'яч провів нападаючий Василь Федо¬рів,   чітко  зігравши на випередження. А коли до закінчення      залишилося З хвилини,   чергову атаку     «Колоса»  завершив Василь    Рибчак.    Отже, впевнена перемога цінівчан з рахунком 4:1. Юнаки «Колоса»   теж   перемогли — з   мінімальним рахунком  4:3.
Незалежно від результату останньої зустрічі у Вигоді, футболісти Ціневи завоювали путівку у фінальну пульку за вихід     у  групу  «А».

В наступних1990 роках   команда Колос(Цінева) яка грала на полі  Рожнятова поступово  трансформувалася в команду ІФА(Рожнятів) в якій  залишилися кращі гравці  Цінівського колоса а також   третували  цю команду Андрусів Петро та Дмитрів  Василь.Так званим президентом  команди стали уродженці Ціневи  брати Ігор та Євген Диріви.Отже в чемпіонаті області в групі Б успішно виступає вже Рожнятівська команда  а Колос перебазувався на стадіон с.Рівня де через декілька неявок чунь не зняли з розиграшу.Пізніше  припиняє своє існування.
Роки з 1990 по 1993  це роки  простою.Цінева залишилася без футболу.Також  цікава історія  цінівського стадіону яка  була описана на шпальтах газет.Але таке  футбольне село як Цінева не могло довго залишатися без футболу.Тому в 1993 році  група ентузіастів вирішують   подати заявку на участь  в чемпіонаті району по футболу.
Отоже сезон 1993 розпочато...Після  чотирьох стартових перемог з загальним рахунком 10-0.Далі поєдинки   провели на одному диханні  з 8 зіграних матчів сім  раз перемогли і один раз зіграли в нічію пропустивши  в свої ворота два мячі.Якраз в той час починається  боротьба проти команди Аскор(Небилів) дебютанта змагань.Чемпіонат проходить також в двох вікових категоріях лише з тою відмінністю що  загального заліку очок тут не рахується адже  цінівські юнаки знову підводять після першого кола  лише четверті.Клас команди яка "нюхала"пороху обласного футболу  відчутний Цінівчани стають чемпіонами.
Сезон 1994  Цінівчани розпочинають в статусі  минулорічного чемпіона.Цей сезон  вони пройдуть рівно і  знову підтердять своє реноме  найсильнішої команди  району .В цьомуїм також допоможуть  юнаки які також стали  найсильнішими в своїй віковій групі.Дорослі з 20 матчів виграли 17  ,дві нічії і одна поразка при  45 забитих і 16 пропущених мячах.Це чеміонство вони виграли випередивши свої  переслідувачів  Старт(Сл.Р) та Бескид(Небилів)  6 і7 очків відповідно.Юнаки також отримали 17 перемог  зігравши раз в нічію і два -програвши.По мячах:37-18 .Вони обігнали  Петранку і Дубу.
1995 рік Цінева  здобуває третє чемпіонство підряд  і знову з 6  очковим відривом  тепер вже від Сивуля(Вільхівка) забивши за сезон 23 мячі і пропустивши 11 в 18 матчах.Юнаки були другими  пропустивши перед собою команду Нива(Брошнів)Юнацький склад спромігся забити за сезон 18 і пропустивши  15.
В 1996 році відомостей про футбол  на районному рівні не знаходимо.Лиш в 1997 році проводяться якісь окремі  кубкові турніри і товариські матчі в яких буруть участь і футболісти з Ціневи.У весняному кубку Пролісок  цінівчани програли що до підступів 1/2 фіналу.В липні стартував  кубок до дня незалежності .На першому етапі Ціневі випало грати проти  команди Дуба.А вже в кінці року  в листопаді в Ціневі  провели товариський турнір на честь колшнього голови колгоспу,палкого прихильника футболу Джурин В.М.учасниками турніру були крім господарів футболісти Князівського і Сл.Рівнянської.Цінівчани поступилися  переможцю турнірі слободорівнянцям 0-1.
В сезоні 1998 році  було утворено дві групи Зона"Південь" і зона "Північ"Цінівчани попали до південної зони де перший матч чемпіонату провели в гостях Перегінської "Лімниці.За три тури  до завершення чемпіонатуЦінева  займала  5 місце яке не давало права продовжувати боротьбу  за звання  чемпіона у фінальних іграх.
1999 рік  Колос  після шести стартових поєдинків займає  шости місце з  девяти команд.
Роки з 2000 по 2002 Цінева  не брала участі.В 2003 році граючи в групі з такими  командами як  Креховичі,Н.С,Грабів,Лопянка і Спас-Підсухе умудрилася виграти лише два рази іі раз в нічію що в підсумку  заняла перед останнє місце в групі і не продовжила боротьбу в  золотому раунді.
2004 році взагалі не бере участі в чемпіонаті.
2005 рік пяте місце серед 14 команд вигравши 11 поєдинків  і 10 програвши при одній нічії з різницею мячів 50 на 49 .
2006 рік  переломний у футбольному господарстві району. Цінева займає третє місце набираючи 68 очків
2007 Районна федерація розділила команди на  дві ліги вищу і другу.Так як Цінева  в минулому році заняла третє міце а лінія розділу йшла  на 10  то вони опинилися у когорті найсильніших. Провівши в чемпіонаті 18 матчів з яких виграли 9 три в нічію і шість програли  набравши 30 залікових пунктів  опинилися за межею призерів занявши  4 місце.Дещо знизилась результативність ніж в попередні роки  забили 37 мячів практично  по 2 за гру  проте  і пропускали  трошка менше  але також в середньому до двох мячів за матч.Веснятому кубку Пролісок у фіналі  програли 0-2 Сваричеву.Перемігши спочатку в півфіналі Рожнятів 2-1
В кубку золота осінь перемігши в першому раунді Князівське 8-2 в другому програли Сваричеву (1-3;1-1)
2008 Цінева третя після Сваричева і Брошнева.Покращується різниця  забитих і пропущених.Якщо в  шостому році різниця становила один мяч в 2007  6  то в 2008  вже 9 мячів(36-27) Золота осінь 2008 року також виявилася невдалою в напруженій боротьбі  першого раунду  перемогли Вільхівку 4-3  далі знову поступилися Сваричеву 0-6.
2009 рік  найгірший рік виступів за всю історію цінівського футболу.Цінева програвала практично від кожного.З 18 зіграних матчів зуміла перемогти  тричі   сім разів  зігравши в нічію і 8 раз програли.Від Лопянки  та Перегінська  програли 0-7 та 2-8 відповідно.(Різниця мячів 33-38)В розиграші кубка золота осінь також програли  від ветеранів Рожнятова 1-2.І грали  вже в наступному році в другій лізі ,якби не  команда Сваричів ,яка виявила бажання грати в чемпіонаті області.Таким чином дозволивши залишитись Ціневі у вищій лізі.
2010 рік  до команди приходить"Мар"ян" який дає нове дихання  для місцевого футбольного колективу.І команда здобуває чемпіонство випередивши своїх контурентів Лопянку та Брошнів на 2 очки.З  20 матчів  вигравши 14  одна нічія і пять поразок.При тому що забила  59 і пропустила 27 різниця покращилася і  цього року стоновила +32.Ставши чемпіоном району  представляли наш район в розиграші ліги чемпіонів області де заняли третє місце і не вийшли з групи.

Чемпіони 2010

2011 рік  точилася  напружена боротьба  між командами Ціневи і ще чотирьох колективів.До останнього туру лідерство утримувала команда Лопянки.Цінева  за тур до фінішу  займала 3 місце.І якщо б Лопянка не програла в Перегінську від Лімниці то так  би третіми й залишились.Проте  добре стимульована Лімниця дала бій  Лопянці забивши в кінці матчі  один єдиний мяч ,який був  більше потрібний Ціневі  ніж перегічанам,дозволило ценівчанам зіграти додатковий "золотий матч" проти дебютанта ФК"Небилів".В золотому матчі команда"Маряна" виявилася сильнішою від Небилова 4-0.Таким чином ставше вдруге чемпіоном.До чемпіонства також  додали цього року кубок  району і супер кубок.Також  знову представляли наш район в лізі чемпіонів і знову невдало не вийшли з групи.

Чемпіони 2011
===========
2012 рік  знову  ведуть боротьбу  за чемпіонство підсилившись  хорошими футболістами з інших сіл.І здається  що зможуть повторити успіх своїх попередників які вигравали чемпіонство тричі в 90 х роках.Рівно пройшовши  нога в ногу з Небиловим здобувши  по 21 перемозі  одній нічії і чотирьох поразках в обидвох  забивши  85 і пропустивши 32 мячі.Знову доля  чемпіона  вирішується в золотому матчі.Тут сильнішими виявилися  їхні суперники ФК"Небилів" 0-2.
2013 рік  третє місце  з 19 перемогами  чотирма нічіїми і трьома поразками  найприкріша від Ясеня ,якби не вона бути знову золотому матчу. А так ні.

Володарі Кубка Пролісок 2013

Що  чекає в найближчому майбутньому Колос(Ціневу) зокрема і Рожнятівський район в цілому важко  сказати.Але після цьогорічного  такого важкого і водночас захоплюючого чемпіонату,чи хтось зможе  з суперників і  самої Ціневи продовжити в цьому напрямку  залучаючи  до своїх  команд провідних футболістів.Це питання?Чи вистачить  здоров"я ,сил, емоцій ,і врешті  решт ресурсів  покаже весна . А поки що  на дворі зима і триває відпочинок і можемо лиш розмірковувати.  
 
                                                     



Переглядів: 1622 | Додав: lmb | Рейтинг: 3.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Block title
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz